Şimdi Ara

Ghost Recon:Advanced Warfighter (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
0
Favori
21.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun yaması yayınlandı bir çok hatayı gideriyormuş.

http://www.3dgamers.com/games/ghostrecon3/downloads/

- Client no longer receives "CD key rejected" message when server dies in coop.
    - Crosscom border now correctly disappears when spawning into AI ghost in coop.
    - Fixed issues with leaving mission area in coop.
    - Fixed in-mission inventory issues that could cause double gun objects.
    - Player nicknames are now correctly shortened to fit Ghost leader HUD in coop.
    - A memory leak occurring in certain situations when playing Domination has been sealed.
    - Ghost AI is now less likely to stare at the walls when taking cover.
    - Adjusted map settings and glitches on missions 3, 4 and 10.
    - Certain animations have been corrected.
    - Adjusted sounds for certain objects.
    - Some text strings have been added or corrected.

• Grafik : 94
    Ses : 95
    Oynanabilirlik : 90

Merlinin konsol için(PS2) verdiği puanlar pc'ye göre daha iyi. x360'da çok iyidir oyun.

Bu da pc;

Grafik : 85
    Ses : 88
    Oynanabilirlik : 80
  • Oyunun PS 2 versiyonu berbat ötesi mk ya oyunu inceleyen yazar PC versiyonunu oynayıp da o notu vermiş zaten yoksa 30 bile alamazdı.
  • Evet arkadaşlar oyunu hamachiden deneyip çalıştırabilejn var mı biz deneme yaptık silah seçme kısmında kitleniyor siyah ekran kalıyor...

Becerebilen var mı?
  • Merlininkazanı, FİFA gibi berbat bir oyuna 90 küsür not veren bir site. Onların yaptığı hiç bir incelemeyi dikkate almıyorum.
    Ghost Recon'a gelince bu kadar kötü bir yapay zekayı daha önce hiçbir oyunda görmedim. Üstelik adamlara emir verme sistemi de kullanışsız.
    Açıkçası Splinter Cell gibi bir oyunun yapımcılarından böyle kötü bir oyunun çıkması şaşırtıcı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@Ximus*

Splinter Cell gibi bir oyunun yapımcılarından böyle kötü bir oyunun çıkması şaşırtıcı...
    Bu oyunu Splinter Cell i yapanlar yapmadı Grın yaptı SC yapanlar ise Ubisoft Montreal öğrende gel
  • Demosunu indirip az önce kurdum. San diego 3700, 1.5gb ram ve 6800gt var. 800*600 de slayt gösterisi gibi oldu. Bu nasıl oyun anlamadım, en son ekran kartları ile adam gibi oynanacağını sanmıyorum. xbox360cılar tadını çıkarsınlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@Ximus*

Merlininkazanı, FİFA gibi berbat bir oyuna 90 küsür not veren bir site. Onların yaptığı hiç bir incelemeyi dikkate almıyorum.
    Ghost Recon'a gelince bu kadar kötü bir yapay zekayı daha önce hiçbir oyunda görmedim. Üstelik adamlara emir verme sistemi de kullanışsız.
    Açıkçası Splinter Cell gibi bir oyunun yapımcılarından böyle kötü bir oyunun çıkması şaşırtıcı...

Haklısın. Fifa serilerine 70'den fazla puan vermek gerçekçi değil.
  • Bu oyunu şu an x box 360 da oynuyorum. Grafikler, oynanabilirlik kısacası herşey gerçekten aldığı notu haketmiş. Hele bir yağmur yağarken liman da bekleyen gemilerin içinde gece karanlığında düşmanla çatışma süper sesler harika. Özellikle bu görevde. Hele bu oyunu konsolda oynarsanız. Tabiki eksiklikleri var. En önemliside oynarsanız, göreceksiniz elegeçirdiğiniz yarlerdeki malzemeleri kullanamıyorsunuz. Kısacası yanlızca yürüyerek gidiyorsunuz, görev mesafelerin yerleri kısa mesafede ve dediğim gibi yanlızca yürüyorsunuz. Kamyon, yol üzerindeki araçlar vs. kullanmanıza izin yok. Bir eksiklikte binalara giremiyoruz.
  • beyler benim imzamdaki sistemde oyun 1024*768 de low detaylarda bile takılıyo bazen sizce nedendir sinir oldum oyunu oynayamıyom takıntılardabi yardım edin.ayrıca bu physx in software ı oyuna etki ediyomu kart olmasa bile??.çünkü physx demosunu oynattı benim ekran kartım
    bu arada inanılmaz bi oyun zaten ubisoft un çoğu oyununu tutmuşumdur bi yamuklarını görmedim oyunlarında mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 13 Mayıs 2006; 0:16:41 >
  • Bende yeni x1600pro aldım kart 550/420de çalışıyo 1024*768 de full detayda çok az takılıyo.Catalyst 6.3 yüklü gerçekten oyunun bu kartla tadını alabildim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

beyler benim imzamdaki sistemde oyun 1024*768 de low detaylarda bile takılıyo bazen sizce nedendir sinir oldum oyunu oynayamıyom takıntılardabi yardım edin.ayrıca bu physx in software ı oyuna etki ediyomu kart olmasa bile??.çünkü physx demosunu oynattı benim ekran kartım
    bu arada inanılmaz bi oyun zaten ubisoft un çoğu oyununu tutmuşumdur bi yamuklarını görmedim oyunlarında mükemmel
    Ekran kartın yetmiyor düşük ayrlarda oynamayı dene.

• ekran kartıyla alakası yok 800*600@60hz de en düşük ayarlarda oynadığımda dahi takılma oluyor.bugün format attım bakalım yazılımsalmıymış olay
  • quote:

ekran kartıyla alakası yok 800*600@60hz de en düşük ayarlarda oynadığımda dahi takılma oluyor.bugün format attım bakalım yazılımsalmıymış olay
    Dostum oyun ez az 1 gb ram istiyor senin ramler 512 mb ve bu çok az takılmaların muhtemelen ondan kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

ekran kartıyla alakası yok 800*600@60hz de en düşük ayarlarda oynadığımda dahi takılma oluyor.bugün format attım bakalım yazılımsalmıymış olay
    Dostum oyun ez az 1 gb ram istiyor senin ramler 512 mb ve bu çok az takılmaların muhtemelen ondan kaynaklanıyordur.

EVEt oyun acayip ram yiğiyor eğer 512raminiz varsa texture detayı LOW a getirin
    + çok fazla lag oluyorsa en son güncel driverı yüklemenizi öneririm.

Bu arada oyun için 1.6 patch çıktı,oyundaki hatalı textureleri bugları önlemişler+ fazla yer kaplıyan textureleri düşün ram yiğen texturelerle değiştirmişler,yani performans artıran bir patch,yüklemenizi öneririm.
    Not: 1.6 PATCHİ KURDUKTAN SONRA CRACK GEREKTİRMİYOR İÇİNİZ RAHAT OLSUN

• çok sağol içimi rahatlattın.galiba doğru söylüyorsun çok ram yiyo ama benim 1gb ram yetmiyo heralde.çünkü format attıktan sonra ram kullanımı eskiden 400mb taydı idle halde şimdi 200 oldu ve oyundaki takılmalar baya azaldı.dediklerini yapıcam ama 1.6 patch ini nereden bulurum??
  • demoya gırerken su hatayı verıyor..

A required security module cannot be activated.
    This program cannot be executed (6000).

Please have a look athttp://www.securom.com/message.asp?m=module&c=6000 for further, more detailed information.

ne yapmam lazım...lutfen yardım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

demoya gırerken su hatayı verıyor..

A required security module cannot be activated.
    This program cannot be executed (6000).

Please have a look athttp://www.securom.com/message.asp?m=module&c=6000 for further, more detailed information.

ne yapmam lazım...lutfen yardım..

daemon tools falan açıksa kapat yada başka bu tip program açıksa kapat

• olmadı gene..baska bır yolu varmı...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.