Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA 2 | PS5 EXCLUSIVE | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
3
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suckerpunch beyim, bu oyunun devamı gelmeseydi pusatımla keserdim sizi. Moğol itlerinin önüne atardım. Nefis oyundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ana karakter yine Jin Sakai(Ghost) olur. Oyunun sonunda Şimura Bey ile bir köylüye yardım ediyorduk. Köylü “hayaletin ordusu kuzeyde toplanıyor, bozkıra Moğolları yoketmeye gidiyor” gibi bir şeyler söylüyordu, ikinci oyun için bir gönderme olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık dünya oyun olmasına rağmen hikayeden kopmadan ve yan görevlere boğulmadan oynarken zevk aldığım bir oyundu Ghost Of Tsushima platinlediğim nadir oyunlardan biri oldu. Daha sonra AC:Valhalla oynamaya başladım ama oyunda hikaye biryerden sonra kopmaya başladı benim için; açık dünya oyunlardaki en büyük problem zaten bu oyuncunun ana hikayeden kopmaması gerekir Sucker Punch bu konuda tebrik etmek gerekir 2. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 26 Ocak 2021; 13:38:33 >
  • z3kv4n Z kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle Jin Sakai ile devam edeceğiz zaten, orayı güzel yakalamışsınız, daha önce de yazmıştım, Ghost of Tsushima 2'de olaylar daha da büyüyecek, hikaye farklı noktalara taşınacak, Moğolların hepsi yok edilmedi henüz, direkt hayalet olarak giriş yapmak çok etkileyici olacaktır :)

    Her ne kadar gerçek tarihten farklı bir kurgu ile gelmiş olsalarda, temelinde bu hikaye gerçeğe dayanıyor ve bu savaş 1274'ten, 1281'e kadar sürüyor, önümüzde büyük bir macera var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 26 Ocak 2021; 13:42:30 >
  • Benim game of the year seçimim kesinlikle, devam oyununun geleceği belliydi, yeni bir ip ve inanılmaz büyük bir başarı yakalamıştı, umarım 2 de böyle olur.

  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Ghost of Tsushima bana göre Sony'nin son yıllarda oyun dünyasına kazandırdığı en güzel yeni IP.

    Oynarken müthiş bir zevk aldım.
  • Press a Key kullanıcısına yanıt

    Süper o zaman :)

  • nasıl olsa pc ye gelir beleş oynarız

  • Sucker Punch, aktif projeleri arasında infamous ve sly cooper olmadığını ve başka hiçbir stüdyonun da bu oyunlar üzerinde çalışmadığını açıkladı.


    Yani GoT 2 geliyor.


    GHOST OF TSUSHIMA 2 | PS5 EXCLUSIVE | ANA KONUwww.suckerpunch.com
    Upcoming inFAMOUS 2 UGC Maintenance and Legacy Franchises – Sucker Punch Productions
    https://www.suckerpunch.com/upcoming-infamous-2-ugc-maintenance-and-legacy-franchises/
  • 2025 gibi gelir, Ps5'in zorlanacağı bir görsellik sunacağı garanti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Press a Key kullanıcısına yanıt
    PS5'in 1080p de zorlanacağını sanmıyorum hocam fakat üstünde ve RT ile çok zorlanacağı kesin. Herhalde PS5 Pro'da gelir o zamana. Hedef 2-4K 60FPS RT'li oyun oynatmak olacak gibi.

    Artık seçenekler; 2K 60FPS RT ON yada 4K 60FPS RT OFF olacak gibi görünüyor. 30FPS'nin Pro ile beraber tarihe karışması gerekiyor. Last of Us Part II'de 60FPS muazzam bir etkiydi benim açımdan. 3. defa bitirmeme vesile olmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 8 Temmuz 2022; 13:2:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2. Oyunun konusu nasıl olur acaba tahmini olan var mı? Oyunun adının Tsushima olmayacağı da bariz gibi. Hülagü'den(Hotun Han) sonra Moğolların yada başka bir imparatorluğun Tsushima adasına istilası yok. Hülagü den sonra başa oğlu Abaka Han gelmiş ama oda Bağdat'a çıkarma yapmış yani Japonya ile bir ilgisi yok. Tarihe çoğunlukla uygun bir hikaye yaptıkları için uydurma bir şey yapacaklarını da sanmıyorum Sucker Punch'ın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 5 Ekim 2022; 20:35:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nuke yediler kafalarına mogollardan sonra benim bildiğim. Hayret konusu hala açılmamış şaşırdım bu sefer. Hemen koşup açayım kimsecikler açmadan.

    Ahahaha got2 konusuymuş bu zaten. Ben ilk oyun sanmıştım:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 5 Ekim 2022; 20:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Moğollar dan sonra nasıl nuke yiyecekler hocam, yıl 1265. Yaklaşık 700 yıl sonra gerçekleşiyor hiroşima. Kılıç kalkandan, ateşli silahlara mı geçecekler, WW oyunu olur öyle. Japonya'nın savaş tarihçesine bakındım Çin-Japon savaşı var oda 1894'te. İmjin Savaşı olmuş 1592-1598 tarihlerinde Japonya'nın Kore'ye karşı gerçekleştirdiği bir istila ama sonuç hüsran. Genpei iç savaşı var moğollardan önce. İç savaşı konu alırlar mı bilemiyorum. Moğolları devam ettireceklerini de sanmıyorum, herşeylerini bildiğimiz için hem bayar hemde tarihe uygun olmaz. Moğollar dan başka bir istila da yok. Muhtemelen Samuraylarla ilgili bir hikaye olacak. Zamanında pek çok klan birbiriyle karşı karşıya gelmiş. Oyunun adı Ghost of Samurai olabilir ama Tsushima olmayacağı kesin. Çünkü Tsushima'da yapacak hiçbir şey kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 5 Ekim 2022; 21:2:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Cok aram yok ama mogoldan sonra daha isgale ugramadilar kendileri isgale basladi diye aklimda kalmış. Yani mogoldan sonra ab ve d musallat oldu başlarına:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt
    Üstte uzun zaman önce yazmışım hocam, bu savaş 1281'e kadar sürüyor, daha işgal tamamen bitmedi, hatta başlarındayız, oyunun sonunda bununla da ilgili bir olay vardı ama şimdi hatırlayamıyorum.

    2. oyunda kan gövdeyi götürecek, çok çetin geçecek, combat'ı da uzuv kesmeye dayalı aşırı gerçekçi bir şekilde yaparlarsa, dibimiz düşer herhalde.

    Belki çift kılıç stili vs. öğrenebilirsekte çok hoş olur, sonuçta samuray sayılmayız, tek silah çeşidi katana olmak zorunda diye bir kural yok.

    Yazarken bile hype yaptırdınız bana :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında aklımda benim farklı bir senaryo var. Birkaç assassins creed oyununda vardı bu tarz bir şey. İlk oyunla birlikte tanıdığımız birkaç dost karakter var. Mesela bunlar ikinci oyunda çok güçlenmiş olsalar ve yozlaşsalar. Hatta Jin bile bunları durduramasın ve onu da öldürsünler. Sonra oğlu babasının intikamını almak için yollara düşsün ve bu yozlaşmış eski dostlarını tek tek uçmağa vardırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de konusu yeni açıldı sandım, açılalı 2 yıl olmuş.

    Gelsin gelsin de şu tırmanma va animasyonlarını daha iyi daha yumuşak yapsınlar. Karakter bazı yerlerde tırmansam mı dizimi kayaya koyup çıksam mı diye kararsız kalıyor. Tırmanma mekanikleri daha fazla iyileştirilmeli. Daha fazla hamle, hareket lazım. Bir noktadan sonra çok tekdüze hâle geliyor.

    Oyunu aceleye getirmesinler kaliteli bir iş çıksın öyle oynayalım bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda sürekli bu ekran kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim. Bug gibi bişey oldu. GHOST OF TSUSHIMA 2 | PS5 EXCLUSIVE | ANA KONU

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.