Şimdi Ara

Gheorghe Hagi 05/02/1965 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Guti, özil diyor sizde tartışıyorsunuz. Belliki hagi’yi izlememiş araştırmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa tarafından gelmis gecmis en iyi 100 futbolcu arasında 25. seçilmiş .

Tabi ki fifa daha iyi bilecek degil forum donanımın super bilgilileri varken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Fifa tarafından gelmis gecmis en iyi 100 futbolcu arasında 25. seçilmiş .

Tabi ki fifa daha iyi bilecek degil forum donanımın super bilgilileri varken.
    Az çok futbol oynayan adam Hagi nin efsane bir futbolcu olduğunu anlar. Bazısı daha halı saha maçı yapmamıştır ama sorsan futbol bilgini.

Yani Fifaya bile gerek yok aslında hocam. Adamın sol ayağı ile beyni bütünleşmiş.

Dediğim gibi futbol oynmayan adam bilmez.

• Büyük futbolcuydu eyvallah, ama Maradona, Pele, Zidane gibi isimlerle yan yana yazabilenler var, bence bu arkadaşlar galatasaraylıları küçük düşürmek için galatasaraylı taklidi yapan Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar Çünkü başka türlü akıl sahibi bir insanın Hagi ile bu Dünya devlerinin isminin yan yana bile gelemeyeceğini bilmesi gerekiyor. Dünya üzerinde sadece Türkiye ve Romanya’da görebilirsiniz bu karşılaştırmayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 13 Şubat 2020; 6:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Büyük futbolcuydu eyvallah, ama Maradona, Pele, Zidane gibi isimlerle yan yana yazabilenler var, bence bu arkadaşlar galatasaraylıları küçük düşürmek için galatasaraylı taklidi yapan Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar Çünkü başka türlü akıl sahibi bir insanın Hagi ile bu Dünya devlerinin isminin yan yana bile gelemeyeceğini bilmesi gerekiyor. Dünya üzerinde sadece Türkiye ve Romanya’da görebilirsiniz bu karşılaştırmayı...
    Sıktınız Ama, Fifa ile World Soccer yanyana yazıyor. Gelmiş geçmiş en efsane 25 futbolcu arasına yazıyor siz neye dayanarak olmadığını iddia ediyorsunuz?

Hadi Fifa'yı geçtim, World Soccer'in ne olduğundan haberin var mı acaba?

• Avengers'da Hulk neyse Hagi de oydu.

Bu adamı takımında oynatan zaten maça kafadan bir sıfır önde başlıyordu. Şutları gördünüz, 10 tane Burak, beş tane Arda ediyor adam.

Adam futbolu bıraktı Türkiye'de ardından sanırım daha iyi topçu olmadı. Tek başına maçın kaderini değiştiren, bir takımı taşıyan topçudur bu adam.

Attığı deparlara bak, top al, top dağıt, çalım at, şu at!! böyle kaç tane topçu gördük ligde?
  • https://www.futhead.com/20/players/17076/gheorghe-hagi/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

Klasik Hagi gömmeyi deneme yorumları nerede kaldı diyordum ben de.
    Deco, Özil, Diego Riquelme kim ki bunları diğerleri ile yazdın sorabilir miyim?

World Soccer'in geçmiş geçmiş en iyi 25. Futbolcu seçtiği Fifa 100'de adı olan adama klasman seçiyorsun farkında mısın?

Alıntıları Göster
    FIFA 100 listesinde sıralama yok. Nedved'in yer almadığı ama Rüştü Reçber ve Emre Belözoğlu'nun bulunduğu liste de ne kadar ciddiye alınır tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

FIFA 100 listesinde sıralama yok. Nedved'in yer almadığı ama Rüştü Reçber ve Emre Belözoğlu'nun bulunduğu liste de ne kadar ciddiye alınır tartışılır.

Alıntıları Göster
    Fifa 100'de Nedved var.
    Sadece Fifa 100 değil, birçok spor otoritesinin listesinde Hagi var.

• Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın varmış. Benim hatam kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Evet haklısın varmış. Benim hatam kusura bakma.
    Ne kusuru dostum estağfurullah.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.