Şimdi Ara

GG - Samsung S4 1679 TL +100TL Worldpuan = 1579 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-gti9500-galaxy-s4-cep-telefonu-85131040#product-information

1679 - 100 = 1579 TL

(%5 indirimide eklerseniz daha avantajlı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rkadas -- 11 Mayıs 2013; 10:59:26 >

• Bu ne ya. 1999 TL'den satışa çıkmadı mı bu telefon? 2 bin den alanların günahı ne. Niye samsung telefonların fiyatı direk düşüşe geçiyor. iphone 5s çıktığında s4 1200 civarına düşecek herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bu ne ya. 1999 TL'den satışa çıkmadı mı bu telefon? 2 bin den alanların günahı ne. Niye samsung telefonların fiyatı direk düşüşe geçiyor. iphone 5s çıktığında s4 1200 civarına düşecek herhalde.

almayın arkadaşım siz de, yeşil kart mı bu, s4ü olmayana muayene hakkı mı verilmiyor
    s2 s3... ya da diğer çoğu marka, hepsinde böyle, önce zengin kesim sirkelenir, alan alır,ondan sonra tabiki düşer
    ha iphone ve volkswagen markası. anlamadım gitti, bunlarda ne hikmetse fiyat düşmez,hatta bazen yükselir

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Bu ne ya. 1999 TL'den satışa çıkmadı mı bu telefon? 2 bin den alanların günahı ne. Niye samsung telefonların fiyatı direk düşüşe geçiyor. iphone 5s çıktığında s4 1200 civarına düşecek herhalde.

almayın arkadaşım siz de, yeşil kart mı bu, s4ü olmayana muayene hakkı mı verilmiyor
    s2 s3... ya da diğer çoğu marka, hepsinde böyle, önce zengin kesim sirkelenir, alan alır,ondan sonra tabiki düşer
    ha iphone ve volkswagen markası. anlamadım gitti, bunlarda ne hikmetse fiyat düşmez,hatta bazen yükselir

ben almadım zaten arkadaşım. hiçbir telefona 2 bin tl vermem. Mesela s3'ün fiyatı şuan performansına göre gayet iyi. Alınabilirse bu fiyat aralıklarında alınır. Benim demek istediğim niye böyle oluyor yani. Mesela iphone'ların fiyatları uzunca bir süre aynı fiyatta devam ediyor. Olması gereken de bu değil midir? Madem s4' 1500'e de satılsa kar edilebiliyor ee en baştan 1500'den çıkar 10 satacağına 20 sat. İlk alan müşterilerini de üzmemiş olursun. Daha doğrusu üzmek değil de keriz yerine koymamış olursun.

• Nasıl bir fiyatlandırma politikasıdır bu ilahi samsung

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Bak mesela s3 920 tl imiş. Yılların telefonu iphone 4 bile şimdi bu fiyatta.

http://forum.donanimhaber.com/m_75000451/tm.htm

apple= intel, samsung= amd
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

ben almadım zaten arkadaşım. hiçbir telefona 2 bin tl vermem. Mesela s3'ün fiyatı şuan performansına göre gayet iyi. Alınabilirse bu fiyat aralıklarında alınır. Benim demek istediğim niye böyle oluyor yani. Mesela iphone'ların fiyatları uzunca bir süre aynı fiyatta devam ediyor. Olması gereken de bu değil midir? Madem s4' 1500'e de satılsa kar edilebiliyor ee en baştan 1500'den çıkar 10 satacağına 20 sat. İlk alan müşterilerini de üzmemiş olursun. Daha doğrusu üzmek değil de keriz yerine koymamış olursun.

firmanın hatası bence, bu kadar hızlı düşürtmemesi lazım,gerçi biz puan muan ekliyoruz,tam ölü fiyat oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az kaldı bikaç aya 900'ü görür.

Yazan: 1762 liraya S3 alıp 12 gb hafızaya bişey sığdıramayıp satan keriz. Şimdi bunu alan 8 GB hafızaya ne yüklemeyi planlıyor ibretle seyrediyorum. 8 GB telefonun ederi 750 lira bile değildir.
  • quote:

2000 e alanların cihazı hala 2000tl.
    düşük gözükenler paralel ith.
  • Resmi ithalatçı firma diyor. Sonuçta 2 yıl garantili. 500 tl fazla vermeye gerek yok bence.
  • quote:

Resmi ithalatçı firma diyor. Sonuçta 2 yıl garantili. 500 tl fazla vermeye gerek yok bence.

distr. cihazların fiyatı düşüyormuş gibi yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

2000 e alanların cihazı hala 2000tl.
    düşük gözükenler paralel ith.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

Resmi ithalatçı firma diyor. Sonuçta 2 yıl garantili. 500 tl fazla vermeye gerek yok bence.

distr. cihazların fiyatı düşüyormuş gibi yazmışsın.

resmi yazısını görünce farklı düşündüm bir anda. siz paralel ith. deyince farkettim. ama sonuçta paralel ith.'da olsa arada bu kadar fark olduğuna göre yakında onun da fiyatı düşecektir diye düşünüyorum.
  • 1500 civarına inse alırımda gene cok geliyor :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

1500 civarına inse alırımda gene cok geliyor :D:D

1500'e alırım diyorsan gel alıcam ben sana 1495'e anlaştık mı :)
  • s4 için arabistanda satıs fiyatları 1200tl civar dolayısıyla...en azından parallede fiyatların dusecegini bekliyordum...ama bu kadar hızlı beklemiyordum..
    benim anlamadıgım turkiyede ki distributırlerin telefonları niye bu kadar fahiş fiyatla sattıkları...sakın yuksek vergi oranları demeyin...
    diğer ithal getirende vergi veriyor...hemde telefonları direk samsung yada apple dan değil de diğer kanallar uzerinden getiriyor yani daha yuksek maliyetlere malediyorlar...
    yani distrubutor firmaların TURKIYE için yuksek karlılık durumu var... en keriz millet bizi zannediyorlar herhalde....xperia z bile 2 hafta olmadan 1415 tl leri gordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİOKSİT

Köln Saturn'den 1.400 TL'ye aldım 5 adet memnunum

Buradan 1579'a almak daha karlı. Hiçdeğilse 2 yıl garantili. Siz kendi pasaportumuza kaydettirseniz bile 115 TL civarı kayıt parası verince neredeyse aynı fiyata geliyor. Yurtdışı almaktansa paralel ithalat almak daha karlı, üstelik 12 taksit.

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

s4 için arabistanda satıs fiyatları 1200tl civar dolayısıyla...en azından parallede fiyatların dusecegini bekliyordum...ama bu kadar hızlı beklemiyordum..
    benim anlamadıgım turkiyede ki distributırlerin telefonları niye bu kadar fahiş fiyatla sattıkları...sakın yuksek vergi oranları demeyin...
    diğer ithal getirende vergi veriyor...hemde telefonları direk samsung yada apple dan değil de diğer kanallar uzerinden getiriyor yani daha yuksek maliyetlere malediyorlar...
    yani distrubutor firmaların TURKIYE için yuksek karlılık durumu var... en keriz millet bizi zannediyorlar herhalde....xperia z bile 2 hafta olmadan 1415 tl leri gordu...

İşin içinde operatörler in rolü daha fazla.

• Resmi İthalatçı Firma Garantili

ne demek arkadaşlar acaba bu

iyimi kötümü :)

(146 adet mevcut. 154 adet satıldı.)

talep oldukça fazla herhalde anlaşılan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.