Şimdi Ara

GG easy mantığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşı takım victory olunca elemanlar başlıyo gg easy.bakıyorum bazen 55 dk sürmüş oyun ortada geçmiş gg easy.bazen feederlar yüzünden surrender atıyoruz yine gg easy.ne bu la .

• Yapay Zekanın Yanıtı

GG Easy Mantığı: Anlamı ve Kullanımı

gg ez ne demektir?

"GG ez" ifadesi, çevrimiçi oyunlarda yaygın olarak kullanılan bir kısaltmadır ve "Good Game, easy" (İyi Oyun, kolay) anlamına gelir. Bir oyuncu, kolay bir galibiyet elde ettiğinde veya oyunu rakiplerini ezerek kazandığında bu ifadeyi kullanabilir.

GG easy mantığı nasıl çalışır?

GG easy mantığı, aşağıdaki unsurlara dayanır:

• Rakibi küçümseme: "Ez" terimi, rakipleri küçümsemek ve onların yeteneklerini küçümsemek için kullanılır.
    • Kendi becerilerini abartma: Galip gelen oyuncu, kendi becerilerini abartarak galibiyetini rakiplerinin eksikliklerine bağlar.
    • Sözlü saldırganlık: GG easy ifadesi, hakaret edici ve rahatsız edici bir şekilde kullanılabilir. Oyuncuların duygularını incitebilir ve oyun deneyimlerini bozabilir.

GG easy mantığının olumsuz etkileri:

• Toksisiteyi teşvik eder: GG easy ifadesi, çevrimiçi oyunlarda toksisiteyi ve olumsuz davranışları teşvik edebilir.
    • Sporculuk ruhunu zedeler: GG easy mantığı, sporculuk ruhunu zedeler ve oyuncuların fair play ilkelerine uygun davranmalarını engeller.
    • Rekabeti azaltır: GG easy mantığı, oyuncuların rekabet etme isteğini azaltabilir ve oyunların kalitesini düşürebilir.

Sonuç:

GG easy mantığı, çevrimiçi oyunlarda yaygın olsa da olumsuz sonuçları olan bir yaklaşımdır. Oyuncuların, diğer oyunculara saygılı davranmaları ve sporculuk ruhunu korumaları teşvik edilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sorma su ana kadar hiç dememeye ÇALIŞTIM. "GG Easy" demenin zevki de farklıdır ama böyle ota b..a "GG Easy" diyenlere ben de gıcık oluyorum report nedeni yapmalılar bence
  • Bizim normal maçlar 1 saat sürer en az. Genede yenen taraf gg easy der anlamam.
    @TwitchGG gg easy demek tribunal sebebidir zaten. Gg denilebilir ama easy yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 21 Mayıs 2012; 22:06:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gg easy nin anlamı ne ki? Bu kadar abartılıyor da farklı bi anlamı var,mi?

• Aynen arkadaş en nefret ettiğim olay. Bir de rakip takımın en kötü elemanı bunu derse çok kıl oluyorum.
  • Bkz.
     GG easy mantığı?
  • her maç diyorum problem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence güzel bir şey adamları sinir etmek :-) piskolojilerini bozmak mesela ben oyun başıda derim sonra bizim takıma moralde veririm. Süper olur :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar 40 dakikada oyun bitirip "GG easy" diyor.Sonra gelde sövme
  • genelde onu diyen adamlar oyunda en çok ölen ezik tiplerdir yalansa söyleyin ben oyunu taşıyıp nispeten düzgün oynayıp gg easy noobs falan diyen adam görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

genelde onu diyen adamlar oyunda en çok ölen ezik tiplerdir yalansa söyleyin ben oyunu taşıyıp nispeten düzgün oynayıp gg easy noobs falan diyen adam görmedim

Hmm dediğim çok oldu oyun başında derim rakibin piskolojisini bozmak için onun dışında oyun bitince gg wp zaten derim :-)

• gg easy ne demek dusunemeyenler cidden mi var ? 'good game easy' google translate den cevirip azicik turkce dusunsen ne oldugunu anlarsin.

• Oyunu belki şans eseri son anda ufacık bir hata uzun sürmesi ve zar zor bir şekilde son anda alınmasına rağmen vs. gg easy diyerek sizin gibi oyuncuları çıldırtma mantığıdır,yeri geldiğinde çokta zevklidir.
    Bkz:Kendiniz abi çıldırıyorsunuz hemen :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

Bkz.
     GG easy mantığı?

hahaha güldüm

her maç dediğim alışkanlık haline gelen karşı tarafı küçüksemek easy kolay anlamında (zaten biliyorsunuzdur) heleki karşı taraf kazanmaya çok yaklaşıp siz kazanıp gg easy yazarsanız inanılmaz bir keyif alırsınız(bana göre öyle en azından) sırf gg easy demek için bile oynadığım zamanlar olmuştur.

Edit:gg easy demek için illa kazanmak gerekmiyor kaybedincede gg easy noobs yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 21 Mayıs 2012; 22:52:05 >

• Birbirine benzer iki konu var ikisinde de millet gg easy i övmüş. Forum mu komple trool? Eğlence arıyorsanız oyun başı saçma sapan muhabbetler yapın teletubies şarkıları falan söyleyin başka şekillerde eğlenin karşıdakini sinir etmeye çalışarak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcok

Birbirine benzer iki konu var ikisinde de millet gg easy i övmüş. Forum mu komple trool? Eğlence arıyorsanız oyun başı saçma sapan muhabbetler yapın teletubies şarkıları falan söyleyin başka şekillerde eğlenin karşıdakini sinir etmeye çalışarak değil.

oyunda hep aynı şeyleri yapmak insanı sıkıyor gg easy yazmak gayet zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

Birbirine benzer iki konu var ikisinde de millet gg easy i övmüş. Forum mu komple trool? Eğlence arıyorsanız oyun başı saçma sapan muhabbetler yapın teletubies şarkıları falan söyleyin başka şekillerde eğlenin karşıdakini sinir etmeye çalışarak değil.

Her oyun başında teletubies şarkıları söylüyorsan seni takdir ederim ama karşıda iyi oynayan biri varsa hakkını yemek olarak görüyorum.
  • Adamların amacıda bu oyun zor olsada gg easy diyip senden bu zor oyunun intikamını alıyorlar akıllarınca gg nin acılımını zaten bilmeyen yok yanına easy i koyunca bak seni nasıl ezdim ve bununla dalga geciyorum gibi bisi oluyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

Her oyun başında teletubies şarkıları söylüyorsan seni takdir ederim ama karşıda iyi oynayan biri varsa hakkını yemek olarak görüyorum.

Ha yani adamın iyi oyunu bir ego tatmini yüzünden siliniyor ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.