Şimdi Ara

'GG EASY NOOBS'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunu söylemek çok güzel bir hismiş ya. Hep hani derler ya 'big turnover' diye, sıfırdan maçı çevirdim bugün malphite ile. Top lane kennen seçtiler beyefendiler, riven'a karşı. Dedim ki, bak dedim o dedim tryndamere gibi olmaz ona ignite falan işlemez dedim. Yok dedi kennen top lane numero uno huehue dedi. Bot lane ashe vardı. Burada bi parantez açayım (adam önce mf alacaktı iyiki de aldırmamışım, gerizekalı iyice beter yapacaktı bizi). Stun ile bir kaç kere kurtardı bizi ama hep salak işler yaptı. Gitti blitzle it dalaşı yaptı. Blitz deki şans da hani bende olsa adriana limalarla limuzinle dubai'de falan tur atıyor olurdum. Adam her attığını çekiyor. Ashe gerzeği de üzerine gidiyor. Hop ölüyor. Akali desen ayrı terane. Allahtan gragas bizi kurtardı o soysuzdan. Tristana bir feedlendi. 21/1/9 yardırdı gidiyor. Sonunda dedim DUUUUUR. Guardian angel+leviathan bi daldım aralarına öldürdük trisi. Sonra gittik baronlarını çaldık hepsini de geberttik yine tris ölmedi kaçtı. Sonunda ben turret daldım 5 kişi zor aldık soysuzu. Bi de guardian angel çıkmış allahsız. Tam kaçarken havada Seismic Shard ile aldım bunu, bu başladı küfretmeye, vay efendim noob team imiş bilmem neymiş. Gittik yıktık taretleri sonra GG tabii.

Çıkışta kavga misali kavga ettiler, sonra dedim ki ulan hep millet mi yapıcak ben yapayım dedim bi kere de. Başladım yazmaya GG EASY GG NOOBS diye. Hepsi sinirlendi bana küfrettiler hepsini rapor ettim. Tris dedi ki ben en iyisiyim. Ben de gel 1v1 dedim iyice nooblaştım yani o kadar düşürdüm seviyeyi.

O an aldığım zevki unutmayacam. Çok güzel hismiş. Tavsiye ediyorum.

Bu da böyle bir anımdır işte.

• 40 dakikadan fazla süren savaş sonrası gg easy demek nedir ya Ama artık bende diyorum yeter
  • Cool Story Bro.
  • bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke kendine saklasaydın hikayeyi hiç merak etmiyoruz çünkü.
  • tl:dr noobum ama güç bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serjical

40 dakikadan fazla süren savaş sonrası gg easy demek nedir ya Ama artık bende diyorum yeter

Aynen dostum ya. Ben 75 dakikalık maçta adamların nexusunu parçalamaya gittim hepsi birden daldılar. 400hp si kala öldüm sonra oyunu onlar aldı. Bi de sonunda GG EASY NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBS diye uzata uzata yazdılar hep bir ağızdan. Bütün takımda bana sinirlendi niye kesemedin ezik diye. Nasus oynuyordum üstelik. Tek vuruşta 5/1 gidiyor can. Adamın birinde revive mı var ne var hile midir nedir anlamadım. O an sinirlendiğimde mouse'u duvara fırlatmıştım. Şimdi diyorum banane onlar düşünsün. Yaparken zevkli, yerken kötü olanlar 'kategorisi'ne bir yenisini daha ekleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zed gg
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi hatırla bidaha yaşayamayacaksın o hissi %99
  • "Taret"lerin can kaçtı yahu?Yıkarken o kadar olay gerçekleşmiş yok kavga misali kavgalar vsler felan.Yıkmadınız yıkadınız galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Keşke kendine saklasaydın hikayeyi hiç merak etmiyoruz çünkü.

Ben zevkle okudum ;)
  • Ayşe teyze gelmiş hatta böyle bahar temizliği yapmışlar töbe töbe..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

quote:

Ben zevkle okudum ;)

Sen zevksizsin, ondandır.
  • quote:

quote:

Ben zevkle okudum ;)

Etmiyoruz dedim seni de merak etmeyenler grubuna almıyorum zaten merak etme.
  • yenen tarafı anladımda yenilen taraf neden easy der
  • yav sizin takım kaç kişiydi? kennen-gragas-malpite-blitz-ashe-akali saymışsın
    edit: eksik yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodelero75 -- 21 Mayıs 2012; 19:46:06 >
  • "Kolay kestiniz hehe"
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

yav sizin takım kaç kişiydi? kennen-gragas-malpite-blitz-ashe saymışsın

5 kişiymiş işte. Normal olan da bu değil mi zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Arkadaşlar bunu söylemek çok güzel bir hismiş ya. Hep hani derler ya 'big turnover' diye, sıfırdan maçı çevirdim bugün malphite ile. Top lane kennen seçtiler beyefendiler, riven'a karşı. Dedim ki, bak dedim o dedim tryndamere gibi olmaz ona ignite falan işlemez dedim. Yok dedi kennen top lane numero uno huehue dedi. Bot lane ashe vardı. Burada bi parantez açayım (adam önce mf alacaktı iyiki de aldırmamışım, gerizekalı iyice beter yapacaktı bizi). Stun ile bir kaç kere kurtardı bizi ama hep salak işler yaptı. Gitti blitzle it dalaşı yaptı. Blitz deki şans da hani bende olsa adriana limalarla limuzinle dubai'de falan tur atıyor olurdum. Adam her attığını çekiyor. Ashe gerzeği de üzerine gidiyor. Hop ölüyor. Akali desen ayrı terane. Allahtan gragas bizi kurtardı o soysuzdan. Tristana bir feedlendi. 21/1/9 yardırdı gidiyor. Sonunda dedim DUUUUUR. Guardian angel+leviathan bi daldım aralarına öldürdük trisi. Sonra gittik baronlarını çaldık hepsini de geberttik yine tris ölmedi kaçtı. Sonunda ben turret daldım 5 kişi zor aldık soysuzu. Bi de guardian angel çıkmış allahsız. Tam kaçarken havada Seismic Shard ile aldım bunu, bu başladı küfretmeye, vay efendim noob team imiş bilmem neymiş. Gittik yıktık taretleri sonra GG tabii.

Çıkışta kavga misali kavga ettiler, sonra dedim ki ulan hep millet mi yapıcak ben yapayım dedim bi kere de. Başladım yazmaya GG EASY GG NOOBS diye. Hepsi sinirlendi bana küfrettiler hepsini rapor ettim. Tris dedi ki ben en iyisiyim. Ben de gel 1v1 dedim iyice nooblaştım yani o kadar düşürdüm seviyeyi.

O an aldığım zevki unutmayacam. Çok güzel hismiş. Tavsiye ediyorum.

Bu da böyle bir anımdır işte.

Bg easy noobs daha güzel bence :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drake_

quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

yav sizin takım kaç kişiydi? kennen-gragas-malpite-blitz-ashe saymışsın

5 kişiymiş işte. Normal olan da bu değil mi zaten?

eksik yazmışım
  • quote:

quote:

quote:

Ben zevkle okudum ;)

Etmiyoruz dedim seni de merak etmeyenler grubuna almıyorum zaten merak etme.

Madem ortada merak edenler grubu var o zaman neden "kendine saklasaydın" dedin? Merak etmeyenler okumasın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.