Şimdi Ara

GG Easy'deki inanılmaz mantık hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum şu ki bu iki terimin birlikte kullanılması tamamen yanlıştır. Çünkü GG (Good game) demeniz için oyunun ortada geçmesi lazım , veya bol aksiyonlu , her iki tarafın da güzel oynadığı bir oyun olması gerekir. Ama "Easy" derseniz çok aşırı ezdiğinizi belirtirsiniz bu da GG olmaz.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valientee -- 22 Mayıs 2012; 14:59:21 >

•  GG Easy'deki inanılmaz mantık hatası
  • Bedava ip olduğu için gg olabilir mi? gg easy/gg kesinlikle sinir bozuyo.
  • bazılarıda örnek veriyorum, oyunda jungler ölüyor direk gg yazıyolar ya da bunun gibi hatalar yapınca gg diyolar tam anlamını bilmeden söylemelerine sinir oluyorum bazen bu durumlar için iğneleme amaçlı söyliyenlerde oluyor ama geneli bilmeden söylüyor. gg nin anlamını oyun bitti kaybettik tarzında kullanıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Bedava ip olduğu için gg olabilir mi? gg easy/gg kesinlikle sinir bozuyo.

/>
  • GG Easy yazmak gibi ayrica rakip kovalar kovalar yakalamayaz hatta kacarken oldurursun onu veya komik ve salakca olurse \all LOL yazmak gibisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Bedava ip olduğu için gg olabilir mi? gg easy/gg kesinlikle sinir bozuyo.

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 22 Mayıs 2012; 15:44:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantık hatası aramaya gerek yok. Sen oyununa bak yeter.

• İyi, görece bir kavramdır. Ortada geçen bir maça kıran kırana diyebilirsin, iyi de diyebilirsin ama o maçın hakkı "iyi" değildir. Ya da maçın durumuna göre başka sonuçlarda da iyi oyundu diyebilirsin. Cümle içinde kullanalım hemen:
    "İyi oyundu (bizim için), ezdik ezdik sörendır çekmediniz, mallar |:E"
    -Hamdullah Acitasyonsever, 1948, 52. Bölge
  • quote:

Orijinalden alıntı: TykiiMykk

bazılarıda örnek veriyorum, oyunda jungler ölüyor direk gg yazıyolar ya da bunun gibi hatalar yapınca gg diyolar tam anlamını bilmeden söylemelerine sinir oluyorum bazen bu durumlar için iğneleme amaçlı söyliyenlerde oluyor ama geneli bilmeden söylüyor. gg nin anlamını oyun bitti kaybettik tarzında kullanıyolar

Ters piskoloji diye bir şey var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı taraf için iyi bir oyun, senin için kötü olabilir.O yüzden ben pek bir mantık hatası göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaje

Karşı taraf için iyi bir oyun, senin için kötü olabilir.O yüzden ben pek bir mantık hatası göremedim.

Yok zaten arkadaşlar sinir oldukları için böyle bir konu paylaşmışlar sadece. Abi adamları çekemiyorsanız herkesi ignoreleyin olay kapansın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TykiiMykk

bazılarıda örnek veriyorum, oyunda jungler ölüyor direk gg yazıyolar ya da bunun gibi hatalar yapınca gg diyolar tam anlamını bilmeden söylemelerine sinir oluyorum bazen bu durumlar için iğneleme amaçlı söyliyenlerde oluyor ama geneli bilmeden söylüyor. gg nin anlamını oyun bitti kaybettik tarzında kullanıyolar

İroni diyoruz ona genelde.
  • Bununla ilgili 5 konu daha açılırsa mantık hatasını bulabiliriz gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liwe'ru

Bununla ilgili 5 konu daha açılırsa mantık hatasını bulabiliriz gibi geliyor

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

İyi, görece bir kavramdır. Ortada geçen bir maça kıran kırana diyebilirsin, iyi de diyebilirsin ama o maçın hakkı "iyi" değildir. Ya da maçın durumuna göre başka sonuçlarda da iyi oyundu diyebilirsin. Cümle içinde kullanalım hemen:
    "İyi oyundu (bizim için), ezdik ezdik sörendır çekmediniz, mallar |:E"
    -Hamdullah Acitasyonsever, 1948, 52. Bölge

Senin kıymetli yorumunu bekliyordum=)

Hatırlayan vardır belki , forumdan biri oynadığı oyunu anlatırken 'oyun bitti, hepimiz gg olduk' filan demişti.

Feyk editasyon: n'oldu şimdi? N'oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 22 Mayıs 2012; 18:13:07 >
  • Good Game i kendi takımı için Easy i Karşı takım için söyleniyo olabilii..

GG , Easy !

bide şöyle bişey bar arkadaşımdan duymuştum ;

GG : G*te Geldik !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Durum şu ki bu iki terimin birlikte kullanılması tamamen yanlıştır. Çünkü GG (Good game) demeniz için oyunun ortada geçmesi lazım , veya bol aksiyonlu , her iki tarafın da güzel oynadığı bir oyun olması gerekir. Ama "Easy" derseniz çok aşırı ezdiğinizi belirtirsiniz bu da GG olmaz.

bazıları sarcasm nedir bilmiyor.
  • kaybedip de gg yazanı nadir gördüm zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIKurtIII -- 22 Mayıs 2012; 19:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatb

quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Durum şu ki bu iki terimin birlikte kullanılması tamamen yanlıştır. Çünkü GG (Good game) demeniz için oyunun ortada geçmesi lazım , veya bol aksiyonlu , her iki tarafın da güzel oynadığı bir oyun olması gerekir. Ama "Easy" derseniz çok aşırı ezdiğinizi belirtirsiniz bu da GG olmaz.

bazıları sarcasm nedir bilmiyor.

Sen de istihza veya iğneleme(çoğaltılabilir) ne onu bilmiyorsun. Ne meraklısınız arkadaş İngilizce kelimeleri cümle içinde yerli yersiz kullanmaya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.