Şimdi Ara

GG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 25 Ekim 2019; 11:15:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlarınız olsun ve yeni ürününüzü güle güle kullanın hocam.

İkisi arasında FPS (CS:GO, Papci, BF serileri, Rainbow 6 gibi gibi) oyunlarında ses kasma durumunda ne gibi farklılıklar var acaba? İkisini de deneyimlemiş birisi olarak ne tavsiyede bulunabilirsiniz?
  • Masarifane kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum valla flight ile cloud 2 arasındaki farkı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alprux

Bende merak ediyorum valla flight ile cloud 2 arasındaki farkı
    Valla o kadar zaman oldu yazalı ama arkadaş hiç cevap yazmadı ne buraya ne özel mesaj kutusuna :) fazla müsait olamıyor demek ki
    Flight almaktan vazgeçtim gibi.nedeni ise
    1 yazılım desteğinin olmaması
    2 kulaklıkta mikrofon kapatma yerinin olmaması
    3 7.1 ses desteğinin olmaması..

Tercihim uygun fiyata bulursam arctis 7 yoksa corsair void pro rgb olacak

• @Masarifane

1 yazılım desteğinin olmaması (yazılım desteğini apoequ ile çok rahat hallediyorsunuz gerek yok yani)
    2 kulaklıkta mikrofon kapatma yerinin olmaması (Kulaklığın yan kapağı mikrofonu açıp kapatıyor, tuş var orada çok rahat)
    3 7.1 ses desteğinin olmaması.. (Oyun için alıyorsanız saçma bir özellik, csgo gibi oyunlarda 7.1 kullanan varsa ciddi lamerdir. Yüksek ranklarda fps oyunları oynuyorum)

Kulaklık çok hafif, ses kalitesi harika, bataryası çok uzun gidiyor, kasanın önüne taktım alıcıyı 2 oda arkasından çekiyor. Kablo olmaması süper bir rahatlık, daha önceden g930 da kullandım bu gerçekten daha rahat.

Örnek oyuncu olarak shroud logitech ile sponsorluğu olmasına rağmen bu kulaklığı kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 19 Şubat 2019; 1:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

@Masarifane

1 yazılım desteğinin olmaması (yazılım desteğini apoequ ile çok rahat hallediyorsunuz gerek yok yani)
    2 kulaklıkta mikrofon kapatma yerinin olmaması (Kulaklığın yan kapağı mikrofonu açıp kapatıyor, tuş var orada çok rahat)
    3 7.1 ses desteğinin olmaması.. (Oyun için alıyorsanız saçma bir özellik, csgo gibi oyunlarda 7.1 kullanan varsa ciddi lamerdir. Yüksek ranklarda fps oyunları oynuyorum)

Kulaklık çok hafif, ses kalitesi harika, bataryası çok uzun gidiyor, kasanın önüne taktım alıcıyı 2 oda arkasından çekiyor. Kablo olmaması süper bir rahatlık, daha önceden g930 da kullandım bu gerçekten daha rahat.

Örnek oyuncu olarak shroud logitech ile sponsorluğu olmasına rağmen bu kulaklığı kullanıyor.
    CLOUD 2 İLE FLİGHT KIYASLAYINCA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ FPS OYUNLARINDA? YÜKSEK RANKLARDA OYNADIĞINIZI SÖYLEMİŞSİNİZ BİR KIYASLAMA DURUM ÖZETİ RİCA EDEBİLİR MİYİM?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon TR Hesabı (Alınık)
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masarifane

CLOUD 2 İLE FLİGHT KIYASLAYINCA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ FPS OYUNLARINDA? YÜKSEK RANKLARDA OYNADIĞINIZI SÖYLEMİŞSİNİZ BİR KIYASLAMA DURUM ÖZETİ RİCA EDEBİLİR MİYİM?

Alıntıları Göster
    Ses kalitesi anlamında fark yok fakat kablosuz olanın sesi biraz daha kısık. Sesi 3 kullanıyorsam oyun içi şu an 6 yapıyorum. Ben tamamen kablosuz olması sebebi ile aldım, sorun yok mutluyum.

• quote:

1 yazılım desteğinin olmaması
    2 kulaklıkta mikrofon kapatma yerinin olmaması
    3 7.1 ses desteğinin olmaması..

Tercihim uygun fiyata bulursam arctis 7 yoksa corsair void pro rgb olacak
    Corsair void pro rgb wireless kullanıcıyım gayet güzel ses kalitesi var fakat bazı durumlar da sorun bende mi yoksa kulaklıkta mı bilmiyorum. arkadaşımın duyduğu sesleri ben duyamıyorum aS:Dqw arkadaşlarım hep sorunun ben de olduğunu söylüyor ama bilemiyorum. Kulaklığın kullanımı da çok basit. yazılıma geçmeden istediğiniz kulaklık ayarını ses açıp kısma tuşuna basınca değiştiriyor. mikrofonu yukarıya kaldırınca kapatıyor kendini güzel kulaklık film izlerken de 4 metre mesafe de izliyorum. Ve şarkı dinlerken zaman zaman evin içinde 2-3 oda değiştirerek kullanıyorum. hiçbir şekilde sesde değişiklik olmuyor.

1-Hangi oyunlarda kullanıyorsunuz? 7.1 ilemi kullanıyorsunuz?
    2- Rahatlığı nasıl ?
    3-Şarj ömrü ne kadar ? Birde zamanla şarj tutmasında sıkıntı oluyor mu?
    4-sanırım telefona bağlantısı yapılamıyor?

• quote:

1-Hangi oyunlarda kullanıyorsunuz? 7.1 ilemi kullanıyorsunuz?
    2- Rahatlığı nasıl ?
    3-Şarj ömrü ne kadar ? Birde zamanla şarj tutmasında sıkıntı oluyor mu?
    4-sanırım telefona bağlantısı yapılamıyor?
    1-) PAPCİ - CS:GO - RAİNBOW 6 - BF1 GENELDE STERO KULLANIYORUM OYUNLARDA 7.1 İLE DEĞİL. FİLM İZLERKEN MÜZİK DİNLERKEN AÇIYORUM SURROUNDU.
    2-) BENİM İÇİN BAYA RAHAT KULAKLIK İNSANIN KAFA VE KULAK YAPISINA GÖRE DE DEĞİŞİR BU DURUM.
    3-) şarj ömrü için tam olarak böyle net saat söyleyemem ama ben gece 11-3 arası kullanıyorum genelde sürekli açık 2-3 gün takmadığım oluyor benim.şarj tutmasında bir problem yok bende soket baya sağlam yani 2018 şubattan bu yanadır kullanıyorum 1 yıl olmuş her hangi bir eksisini görmedim inanın baya hoşuma gidiyor. corsair klavye mouse ile de senkronize durumunda zaten baya iyiyiz biz :)
    4-)telefon bağlantısı yok evet. usb alıcısı sonuçta pc bağlı kalıyor. farklı yollarını denemedim ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DRHARMLESS

Ses kalitesi anlamında fark yok fakat kablosuz olanın sesi biraz daha kısık. Sesi 3 kullanıyorsam oyun içi şu an 6 yapıyorum. Ben tamamen kablosuz olması sebebi ile aldım, sorun yok mutluyum.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  • evet kadar inceleme videosu izledim herhalde 15.de bahsedilmiş ve gösterilmiş kulak pedinin arkasındaki rgb ışığın alt tarafında şık bir mic kapatma düğmesi varmış...
    şuan için tek aklıma takılan soru 7.1 in olmamasının ne gibi eksisini görebilirim ? yani kulaklıkta 7.1i hiç test etmedim.gereklimi gereksiz mi bilemiyorum..flight 750 tlye gelecek void pro 530 a aradaki farka değermi?
  • quote:

evet kadar inceleme videosu izledim herhalde 15.de bahsedilmiş ve gösterilmiş kulak pedinin arkasındaki rgb ışığın alt tarafında şık bir mic kapatma düğmesi varmış...
    şuan için tek aklıma takılan soru 7.1 in olmamasının ne gibi eksisini görebilirim ? yani kulaklıkta 7.1i hiç test etmedim.gereklimi gereksiz mi bilemiyorum..flight 750 tlye gelecek void pro 530 a aradaki farka değermi?
    Hocam eski satış konularıma bir bak istersen. Corsair kulaklıklar hiss sound yapıyor, statik gürültü diye çevireyim. Kafayı yersiniz.

• Konuyu bulamadım dostum..peki 7.1 oyunlarda sık kullanılan bir fonksiyorn mu yoksa stereo mu daha aktif kullanılıyor?

• quote:

Konuyu bulamadım dostum..peki 7.1 oyunlarda sık kullanılan bir fonksiyorn mu yoksa stereo mu daha aktif kullanılıyor?
    Stereo kullanılıyor tabiki.

• Void pro wirelles yada hyperx cloud flight..arasındayım para olarak flight 200-250 tl arası daha pahalı aradaki farka değermi bilmiyorum..7.1 olsaydı keşke flight da kafamda şüphe olmazdı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.