Şimdi Ara

Gezilecek yer oneri. bakirkoy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler istanbulu bilmiyorum bakirkoyde nereyi gezerim dun burdaki avmleri gezdim baska nerelere gidebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakırköy'e gitmiştik geçen yaz, karşıdan karşıya geçicez ama üst geçit falan yok hiç, orda bi seyyar satıcıya sorduk dedik abi nasıl geçebiliriz karşıya, dedi ki şuradan vapurlar kalkıyo öyle geçebilirsiniz

• Hastaneyi ziyaret edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

Bakırköy'e gitmiştik geçen yaz, karşıdan karşıya geçicez ama üst geçit falan yok hiç, orda bi seyyar satıcıya sorduk dedik abi nasıl geçebiliriz karşıya, dedi ki şuradan vapurlar kalkıyo öyle geçebilirsiniz

Vapur dediği deniz otobüsü. Oraya gitseydiniz her türlü karşıya geçerdiniz zaten. Kocaman üst geçit var. Adam öyle ya da böyle doğru yönü işaret etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

Bakırköy'e gitmiştik geçen yaz, karşıdan karşıya geçicez ama üst geçit falan yok hiç, orda bi seyyar satıcıya sorduk dedik abi nasıl geçebiliriz karşıya, dedi ki şuradan vapurlar kalkıyo öyle geçebilirsiniz

Bende mi oyle yapsam
    aksam geri donmeyecek olsam karsida arkadaslar var ama 10da felan donmm gerek o saate ada oyalanacak sey lazim

• Cevahire,Kanyon,Forum İstanbul Alışveriş merkezleri,Yer olarka kadıköy,beşiktaş,taksim,ortaköy,Boğazda bir turda iyi gider aklıma gelenler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Beyler istanbulu bilmiyorum bakirkoyde nereyi gezerim dun burdaki avmleri gezdim baska nerelere gidebilirim

nerde yaşıyorsun normalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Beyler istanbulu bilmiyorum bakirkoyde nereyi gezerim dun burdaki avmleri gezdim baska nerelere gidebilirim

nerde yaşıyorsun normalde

Konya da egitim icin ist.dayim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.