Şimdi Ara

Gezgin için makine tavsiyesi 60d mi 650d mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Gezgin için bence canon eos m ya da sony a6000-5000 ideal olacaktır kanısındayım. Kalite olarak aynalı makineler ile farkı yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları hemen alınganlık göstermiş ve kullandıkları ürünün koruyucu melekliği görevini başarı ile yerine getirmişler. Sanırsın ki ürünü aldıktan sonra marka tarafından kullanıcılarına kar payı dağıtılıyor ! Bu arada iddia sahibinin en azından bir veya daha fazla kanıtı olsa çok iyi olurdu tabi.

    Geçen gün bir 650D kullanıcısından hiç ummadığım bir eleştiri geldi mesela. Biz neden eleştirilerden korkuyoruz. Sanırsın ki Canon hemen bizi yakalayıp önce tutuklayacak sonra mahkemeye çıkartacak :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

    1,5 yıldır 650D kullanıyorum. Şu an makinadan tek şikayetim, bazı plastik aksamların sökülmüş olması. Arka vizörün kaplaması gibi. Teknik olarak memnunum. Bazı alt ve üst modellere göre menüleri de bana kullanıcı dostu geliyor. Gps desteği de olsaydı çok iyi olurdu. Harici gps çok pahalı bir çözüm. Ha bir de wireless desteği veya s-bean de güzel olabilirdi.


    Mesela sizin 650D 'de oldu mu bu sorunlar. Olmadı diye bu kişiyi suçlamalı mıyız ? Herhangi bir ürünün beğenmediğimiz yönlerini konuşmamız o ürünü "kötü" yapmaz. Buna karşın kullanıcılar genel anlamda "tüketici" her ürün ve/veya hizmete dair tecrübe ettiği kusurları konuşup bu sebeple daha iyi olması için eleştiri yapmaz ise ileride bunun zararını biz yaşarız yine. Bu durumda siz bizden(insandan) yana mısınız yoksa 1.500 - 2.000 lira üste para ödeyip bir maldan yana mı oluyorsunuz ? E sonuçta bir ticari mal bu ürünler de...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 5 Ocak 2015; 14:28:02 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.