Beyler kullanan var mı? Bana kolay gibi geldi, 2.sinden 140 yaptım bugün. Ve hatalı soruları var gibi duruyor. Çözen başka varsa gelsin konuşalım
up up
Ben çözüyorumda 3lü olanı soruları kaliteli olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: mrtigers
Ben çözüyorumda 3lü olanı soruları kaliteli olması lazım
bende 5 lisi var.. 3 lüyla 5 li arasında soru fark olur mu yoksa tek deneme sayısı mı farklıdır
5 lisini bitirdik şükür 4. Dnemede sosyal tamamen yanlış cevap anahtarı baştan sona yanlış sorular ar tüm denemelerde ve sen onu evde çözüyosun 140 net yapıyosun :)) Okulda tüm sınıfla girdiğinde max 120 yaparsın tek basına kafan rahat oluyor ve yanlıs sorularda şıklar arasında kalıyorsun. Boşa kendini kandırma kaliteli birşey değil
Ben de 2.yi çözdüm. 130 net yaptım ama bence gayet kaliteli sorular. Tekli olarak inceliyorum diğer yayınlarla mukayese ettim ve bunu beğendim çözdüm,memnun kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Alperenkursad
5 lisini bitirdik şükür 4. Dnemede sosyal tamamen yanlış cevap anahtarı baştan sona yanlış sorular ar tüm denemelerde ve sen onu evde çözüyosun 140 net yapıyosun :)) Okulda tüm sınıfla girdiğinde max 120 yaparsın tek basına kafan rahat oluyor ve yanlıs sorularda şıklar arasında kalıyorsun. Boşa kendini kandırma kaliteli birşey değil
hocam ne demek max 120 yaparsın? bunu iyi bi amaç güderek yazdığını zannetmiyorum. kaç binden mezuna kaldığımı bilmeden, insanları kendi kapasitenle aynı doğrultuda zannedip yargılama. onu geçtim evde hangi ortamda çözdüğümü, kaç dk süre arttırdığımı dahi bilmiyorsun. bu tarz motivasyon bozucu yorumlarını aynada kullanmayı dene. son 63 gün kalmış şurda , böyle bi şeye hakkın yok. ben kırılmadım, ama forumda da bu tarz şeyler yapma diye bu tavrı takındım.
hedef nedir hocam, sorular kaliteli ancak sosyal ygs ye yakın değil gibime geliyor benim. çok fazla bilgi var. onun dışında türkçede güzel sorular var. fen ise kolay seviyede gibi gerçi 2016 ygs de öyleydi
Hedef ilk 5 bin. 12. Sinifim.
Ben deneme alirken genellikle matematik problemlerine, geometri sorularinin dagilimina, mat sorularinin zorluguna bakiyorum.
Fen sorulari ise ygsde zaten bu seviyede basit cikiyor diyebiliriz. Onemli olan lys fen.
Sosyal ve turkce sorularina pek dikkat etmedim zaten. Tabi ygsde sosyal zor cikiyor o ayri mesele.
eksibirbölüoniki
kullanıcısına yanıt
Ben senin iyiliğin için söyledim dostum kaliteli bi deneme değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme