Şimdi Ara

GEVEY Sim - YURTDIŞI Alışveriş Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
0
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Sunsky mağduru olarak cevap vereyim... Gümrükten tanıdık buldum ama şuan denetimde olduklarından dolayı ürünleri hiçbir şekilde çıkaramıyorlar. Yani tek çare Çin'e geri göndermek ve bir şekilde paramızı geri almak. Tanıdık vasıyasıyla yapmak da yalan yani...

Çin'e gönderip parasını alan arkadaşlar mail trafiğini ve yaptıkları işlemleri buraya kopyalayabilirlerse birçok kişiye yardımcı olacaklar.
  • bizzat kendim yaptım bu işlemi . Itunes e taktım son versiyonu yükledim bb yükselterek yani yükleme işlemim bittikten sonra sorunsuz şekilde kullandım .

ben getirdigim ürünler yeni sürüm ürünler .

- ürünü gümrükte kalmış arkadasa geçmiş olsun diyorum . mecbur geri göndericeksin yada masraflı sekilde alıcaksın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiReFuL

Bende Sunsky mağduru olarak cevap vereyim... Gümrükten tanıdık buldum ama şuan denetimde olduklarından dolayı ürünleri hiçbir şekilde çıkaramıyorlar. Yani tek çare Çin'e geri göndermek ve bir şekilde paramızı geri almak. Tanıdık vasıyasıyla yapmak da yalan yani...

Çin'e gönderip parasını alan arkadaşlar mail trafiğini ve yaptıkları işlemleri buraya kopyalayabilirlerse birçok kişiye yardımcı olacaklar.

1- arkadasım eger paypal den aldıysan.cozum merkezınden dispute yapacaksın.Dispute linkine tıkladın mı senden ıngılızce acıklama yapman gerekıyor buraya urunun sunsky tarafından yollandıgını ve gumrukte takıldıgını dıger uyelerın urunlerının gectıgını ve problemın sunsky dan kaynaklandıgını yazacaksın.

2- sonraki aşamada 2 gun bekleyeceksın buyuk ıhtımal sunsky sana paypal'den cevap bıle vermeyecek.

3- 3. gunu cozum merkezınden sıkayetını hak talebıne donusturceksın ve burayada ıngılızce urunun sunskydan yollandıgını ve onlardan kaynaklanan problemden dolayı gumrukte takıldıgını yazakcaksın. sunsky yetkılılerıne maıl attıgını cevap alamadıgını yazacaksın.

4- 4.gunu paypal ınceleme yapacak ve 5 veya 6. gun paypal kargo dahıl yatırdıgın parayı sana gerı iade edecek.

benım ılk aldıgım urun takılmıstı bu sekılde yaptım.paypal paramı iade ettı.kredı kartı ekstresindende kontrol ettim parayı geri ödemiş. 48,50 $ tam cekılen bakıye.Bunla alakalı forumda actım ordanda takılan arkadasların cozum yolu bulduklarını goreceksın.

• Merhabalar.

Amerikadan iphone 4 AT&T firmasına ait kontratsız telefon alırsam bu kartla sorunsuz kullanabiliyor muyum ?

EBay da ürünler var 600 dolar civarında sıfır ATT unlocked değildir diyor özellikle altında. Bu ürünlerle çalıştırabilir miyim ?

Factory unlocked diyenler de var onlar çok daha pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

quote:

Orijinalden alıntı: DiReFuL

Bende Sunsky mağduru olarak cevap vereyim... Gümrükten tanıdık buldum ama şuan denetimde olduklarından dolayı ürünleri hiçbir şekilde çıkaramıyorlar. Yani tek çare Çin'e geri göndermek ve bir şekilde paramızı geri almak. Tanıdık vasıyasıyla yapmak da yalan yani...

1- arkadasım eger paypal den aldıysan.cozum merkezınden dispute yapacaksın.Dispute linkine tıkladın mı senden ıngılızce acıklama yapman gerekıyor buraya urunun sunsky tarafından yollandıgını ve gumrukte takıldıgını dıger uyelerın urunlerının gectıgını ve problemın sunsky dan kaynaklandıgını yazacaksın.

2- sonraki aşamada 2 gun bekleyeceksın buyuk ıhtımal sunsky sana paypal'den cevap bıle vermeyecek.

3- 3. gunu cozum merkezınden sıkayetını hak talebıne donusturceksın ve burayada ıngılızce urunun sunskydan yollandıgını ve onlardan kaynaklanan problemden dolayı gumrukte takıldıgını yazakcaksın. sunsky yetkılılerıne maıl attıgını cevap alamadıgını yazacaksın.

4- 4.gunu paypal ınceleme yapacak ve 5 veya 6. gun paypal kargo dahıl yatırdıgın parayı sana gerı iade edecek.

benım ılk aldıgım urun takılmıstı bu sekılde yaptım.paypal paramı iade ettı.kredı kartı ekstresindende kontrol ettim parayı geri ödemiş. 48,50 $ tam cekılen bakıye.Bunla alakalı forumda actım ordanda takılan arkadasların cozum yolu bulduklarını goreceksın.

Yardımın için teşekkürler dostum. Zaten şuan Sunsky'a 3 mail atmama rağmen cevap gelmedi... Umarım alırız ki zaten de sunsky dan kaynaklı bu ürünün bize ulaşmaması. Madem bu ürünler gümrükte takılıyor ona göre önlem alın, insanları öyle yönlendirin.... Yok bu Çinliler'i severdim de hadi neyse...

• Para iadesi bu gün kredi kartıma yattı, kargo dahil ödediğim 133 TL'sını çok şükür kurtardım. Darısı diğer arkadaşların başına.
  • Atalarımızda severdi çinlileri

Bkz. Hunlar;göktürkler,mogollar - Çin Türk entrikaları
  • Benim paket tekrar ellerine ulaşmasına karşın daha sonuçlandırma bile olmadı mail attım, verdiğiniz bilgileri dosyanıza ekledim diyorlar. 10 günlük sürenin bitmesini beklicem artık
  • 50 tlye gevey satiyorum ankara icinde isteyen numarasini pm atsin elden satis islemini yapariz elmde fazlaca mevcut
  • quote:

Merhabalar.

Amerikadan iphone 4 AT&T firmasına ait kontratsız telefon alırsam bu kartla sorunsuz kullanabiliyor muyum ?

EBay da ürünler var 600 dolar civarında sıfır ATT unlocked değildir diyor özellikle altında. Bu ürünlerle çalıştırabilir miyim ?

Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

quote:

Merhabalar.

Yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Evet dostum kullanabilirsin ama daha garanti olsun istiyorsan sürümün 4.3.1 ve daha altı olsun yani 4.2.1 veya 4.1...
  • Teşekkürler...
  • Benim itirazda sonuçlandı para iadesi olacak. Para iadesi alamayan kalmadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee
    Benim itirazda sonuçlandı para iadesi olacak. Para iadesi alamayan kalmadı sanırım.

gecmis olsun hocam,hepimiz kurtardik sanirim paralari.
  • Arkadaşlar bir şey soracağım ama yanlış anlamayın

iPhone 4 için yazılımsal unlock çıkmayacak mı?
    Yani bu yol tamamen kapandı mı
  • bi tek benim kaldı herhalde
    ben paypala dispute açtım ancak karşı taraftan cevap bekliyoruz diyor 8 Mayısa kadar karşı tarafın cevap vermesi bekleniyor.
    8 Mayısa kadar cevap vermezlerse o sazman paypal olaya el atacak sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczmet
    bi tek benim kaldı herhalde
    ben paypala dispute açtım ancak karşı taraftan cevap bekliyoruz diyor 8 Mayısa kadar karşı tarafın cevap vermesi bekleniyor.
    8 Mayısa kadar cevap vermezlerse o sazman paypal olaya el atacak sanırsam

hocam hak talebine donusturdunuzmu?
  • @eczmet
    paketi geri gönderdinizse dhl numarasını da vererek paypaldan hak talebine beklemeden çevirin.
  • evet hak talebine çevirdim
    claim dedim...
    ancak diğer taraftan cevap bekleniyor dedi.
    DHL numarasını verdim. 21 nisanda ellerinde oldu dedim.
    Ancak karşı tarafa 10 gün süre verdiler cevaplamaları için 10 gün sonunda paypal ücreti haklı olan tarafa verecektir diyor.
    Bi bende bekletti galiba :(
  • Birde sendeki satış için sorumlu kim varsa ona maille dhl numaranı ve ürünü geri gönderdiğini ve paranı istediğini yaz.(örneğin İ send back parcel. İ want money. Thank you for attention.)
    Büyük ihtimallede 5-6 gün içerisinde hesabına paranın yattığına dair paypaldan mail gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.