Şimdi Ara

GETZ İLE FULL DEPO İLE KAÇ KM ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OctaviA_1907

1.3 Otm. benzinli getz le 300 km uzun yol yaptım. 6.5lt / 100 km yaktı.
    aracın performansı tatmin etmedi.

saygılar...

düz vites olursa 1.3 ler iyidir ama otomatik o motor yetmez.
    ben düz vites ile 5.5 lt/100 km görüyorum
  • arkadaşlar

bu 100 kmne kadar yaktıgınızı gösteren yol bilgisayarı hengi yıl modelince var getzin
  • abeyimde getz bende clio var istanbuldan giresuna 1000 km clio 58 litre getz 56 litre benzin yaktı araçlarda 4 kişi 110 km/h ı geçmedik.
  • benim 2005 dizel 80.000 km deki getzim 670 km de depoyu bitirdi yolda kaldım. 6.7 / 100 km yapar ki bence çook yüksek bi rakam.

üstelik ben son derece ekonomik kullanırım ve nasıl az yakıtla çok km gidileceğini de kendi çapımda iyi bilirim.. örneğin c4 dizel aracımda ş.içi 5.2 lt yakarak geziyorum.. bence bu 3 silindirliler çok yakıyor. bu durumu bilsem en baştan 2006 üzeri 4 silindirli dizellerde alırdım. tavsiyem 3 silindir olanlardan almayın
  • 4 kişi+Dolu bagaj+Yol boyunca klima açıktı.
    Getz 1.5 dizel
    Geçen sene istanbul'da depoyu doldurduktan sonra biraz gezinip akşam yola çıktık.Samsun'a gidiyorduk.Samsun'a az kalan Çakallı denen yerde ekrandaki kaç km kaldığını gösteren yazı gitti biraz daha devam ettik.Sonra ilk benzinciden depoyu fulledik.Ama depoda hala 5 Lt varmış.Çakallı'dan sonra da yokuş aşağı idi hep.Samsun merkeze kadar yeterdi heralde İstanbul'da biraz dolanmasaydık.
    +Otobanda 160-170Km daha fazla gitmiyordu ibre sanki takılmıştı.

Bu arada bizdeki getz bir ara hep 7.2 gösteriyordu hiç değişmiyordu normal kontrol için servise gittik.Şimdi düzgün gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.