Şimdi Ara

Getz-Clio hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Clio daha iyidir.. Ama şöyle birşey de var Clio alırsan eski kasa arabaya binecek olucaksın Getz alırsan güncel kasaya
  • getz in konsolu plastiği filan çok dandik yaaa
  • hangi bakımdan clio daha iyidir? renault konusunda epey fazla bilgin olduğunu biliyorum bu bilgilerini bizimle paylaşırsan ben ve burdaki arkadaşlar için bence çok iyi olur.
    renault daha iyidir derken ikinci elini kastederek söylüyorsan haklısın fakat;
    getz daha sessiz
    getzin fren mesafesi daha kısa
    getzin iç mekanı daha geniş
    getz ncapten 4 yıldızlı
    getz yaptığım araştırmalara göre daha az yakıyor

açıkcası ben eski aracımı sattım ve bu iki araçta benim alınabilecek araçlar listesindeki araçlardan fakat yaptığım araştırmalarda clionun ülkemizdeki ikinci el değerinden başka bir artısını göremedim. eğer benim gözden kaçırdığım noktalar varsa bunları açıklarsan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Clio daha iyidir.. Ama şöyle birşey de var Clio alırsan eski kasa arabaya binecek olucaksın Getz alırsan güncel kasaya

• hocam taksi olarak getzlerle cliolar var.ikisinede bindim.getzlere bakıyorum dökülmüş.cliolar yine diri duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raja Clavata

hangi bakımdan clio daha iyidir? renault konusunda epey fazla bilgin olduğunu biliyorum bu bilgilerini bizimle paylaşırsan ben ve burdaki arkadaşlar için bence çok iyi olur.
    renault daha iyidir derken ikinci elini kastederek söylüyorsan haklısın fakat;
    getz daha sessiz
    getzin fren mesafesi daha kısa
    getzin iç mekanı daha geniş
    getz ncapten 4 yıldızlı
    getz yaptığım araştırmalara göre daha az yakıyor

açıkcası ben eski aracımı sattım ve bu iki araçta benim alınabilecek araçlar listesindeki araçlardan fakat yaptığım araştırmalarda clionun ülkemizdeki ikinci el değerinden başka bir artısını göremedim. eğer benim gözden kaçırdığım noktalar varsa bunları açıklarsan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Clio daha iyidir.. Ama şöyle birşey de var Clio alırsan eski kasa arabaya binecek olucaksın Getz alırsan güncel kasaya

Getz in daha sessiz ve daha iyi fren mesafesi olduğunu AMS nin eski Almanya testlerini incelediğim kadarıyla katılmıyorum.. İç mekanı geniş olduğu doğrudur.. Clio II faz I in de 4 yıldızı var ve Clio 2 faz 2 ye geçerken makyajdan çok daha fazla şeyler gördü.. Pasif güvenlik elemanları elden geçti. 3. nesil SRP airbagler le donatıldı. A sütunu güçlendirildi. Frenler elden geçti. Fakat gene 4 yıldız alınacağı ön görüldüğünden yeniden teste sokulmaya gereği duyulmadı sanırım..

Bu arada Renault'un motorlarının şöyle bir karakterisliği vardır. Genelde zorlanınca ve devirli kullanımlarda rakiplerinden fazla yakarlar. Fakat AMS takip ediyorsanız orada birde tüketimin normal şartlarda ölçüm yapıldığı tüketim parkuru vardır. Orada Renault motorları genelde rakiplerinden yarım litre kadar az yakarlar.

Bu arada biri Clio 98 yılının ihtiyaçları için üretildi tarzı birşeyler söylemiş Clio II nin o platformu şuan yeni çıkan Twingo II de kullanılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 13 Ekim 2007; 23:49:41 >

• @asilx
    benim için faydalı bir açıklama oldu teşekkür ederim

yabancı dilim olmadığı için türkiyede yapılan testleri araştırdım ama tabiki ams'nin testi sanırım daha kapsamlı ve daha doğrudur.

açıklamanda clionun bazı disiplenlerde daha önde olduğunu söylemişsin. şahsi görüşüm bu iki araçta sessizlik, yakıt tüketimi gibi konularda çok abartılı farklar olmadığı yönünde...

ben bu araçlardan hangisi seçilirse seçilsin çok önemli bir kayıbın olmayacağını düşünüyorum. bu konuda senin fikrin nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raja Clavata

@asilx
    benim için faydalı bir açıklama oldu teşekkür ederim

yabancı dilim olmadığı için türkiyede yapılan testleri araştırdım ama tabiki ams'nin testi sanırım daha kapsamlı ve daha doğrudur.

açıklamanda clionun bazı disiplenlerde daha önde olduğunu söylemişsin. şahsi görüşüm bu iki araçta sessizlik, yakıt tüketimi gibi konularda çok abartılı farklar olmadığı yönünde...

ben bu araçlardan hangisi seçilirse seçilsin çok önemli bir kayıbın olmayacağını düşünüyorum. bu konuda senin fikrin nedir?

tabikide öyle sonuçta günümüzde aynı sınıf iki aracın arasında dağlar kadar fark yok artık..

Benim ilk mesajımda dediğim gibi güncel kasaya binilmek isteniyorsa Getz tercih edilmeli

• eee bilenABİ neye karar verdin?

artık hiç forma uğramıyon galiba!

bu kadar insan sana yardım için uğraşıyo senin için emek verip sorunu yanıtlıyorlar ama sen piyasa da yoksun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAD_TRAMP -- 14 Ekim 2007; 2:22:53 >

• asilx

mesajını görmemişim, kusura bakma
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

hocam taksi olarak getzlerle cliolar var.ikisinede bindim.getzlere bakıyorum dökülmüş.cliolar yine diri duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 14 Ekim 2007; 13:00:19 >
  • Herkese teşekkürler yorumlar için, valla ben gelmeyeli herkes birbirine girmiş. Arabalarla ilgilenmeye yeni başlıyorum ve galiba takım taraftarı gibi araba tutanlar varmış ilginç. Bende böyle olucam sanırım arabayı alırsam.
  • Bende 2 sinin arasında kalmıştım clio aldım memnunum...
  • Bende 2005 yıylında arada kalmıştım,
    İçi boş 1,2 lik ve tavanı simitçi tablası gibi kelimin üzerinde duran aracı test edince o arada kaçtım
    aynı tarihlerde samimi bir arkadaşım 2001 model 1,4 bu simitçi tablasından aldı. 14.000 YTL saydı. 2 ay önce satmaya karar verdi, 12.000 veren yok. Galeriler 9.000 sayıyor.
  • getz daha iyidir
    ama fiyatı biraz daha pahalı olablir
    clio şirket arabasıhiçbir özellii yok
    getz al rahat edersin
    ha birde diğer bu ayardaki araçlardan yinede getz derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.