Şimdi Ara

## GetWebPics - Medya Dosyalarını Tek Tıkla İndirin ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GetWebPics medya dosyalarını indirme yazılımıdır. Bu uygulama ile resimleri, dijital fotoğrafları, flash`ları, filmleri, müzik ve imaj galerilerini internetten kolaylıkla indirebilirsiniz. Ünlülerin, arabaların ve diğer şeyleri kendi galeriniz de toplamak için size yardım eder. Kullanımı kolay ve özellikle toplu resim indirmek için çok ideal bir program.

Akıllı sayfa analiziyle, sayfa veya metinde her bağlantıyı izleyerek, arzulanan medya içeriğini indirir. İndirme yöneticisiyle uygunsuz medya içeriğini kontrol etmek için filtre seçenekleri mevcut. Program indirme sürecini gösteren özel indirme monitörüne sahiptir. Burada hata gerekçeleri, indirme linkleri, geri çevrilme sebeblerini görebilirsiniz.

Özellikleri

# Anahtar kelimelere göre arama
    # Resim, video, film, flash ve diğer medya içeriklerini indirebilme
    # Parolayla korunmuş siteleri indirebilme
    # Dosya boyutu, dosya büyüklüğü, dosya türü, imaj adı, adres süzme ve reddedilme gerekçesini gösterebilme
    # Resimlerden tam ekran ve slayt gösteri yapabilme özelliği
    # Html ve JavaScript medya içerik adresleri arama
    # İndirme işlemini takip etmek için indirme monitörü
    # Hoşlandığınız resimleri arkadaşlarınıza göndermek için e-posta imkanı
    # Medya dosyalarını tekrar indirebilme imkanı
    # İstemediğiniz içeriği reddetme durumu
    # Farklı kriterde dosya indirebilme
    # Çoklu dil desteği

GetWebPics - İNDİR

Türkçe dil desteğini yüklemek için Tıklayın

Deneme sürümde indirilmiş imajlara kendi filigranını basar, kısıtlama ve reklamdan arındırılmış tam sürüm fiyatı: $29.95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 3 Eylül 2007; 19:07:30 >

• Selamlar ;

Paylaşımınız ve emeğiniz için teşekkür ederim.Flash dosyalarını indirmek için bana lazım olur.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Paylaşımınız ve emeğiniz için teşekkür ederim.Flash dosyalarını indirmek için bana lazım olur.

Saygılarımla.

Rica ederim..
    Belirtmek istediğim bir husus var..Program kullanım kısıtlamalı olduğundan indirilen imajların üzerine kendi reklamını yapıştırmakta fakat çok küçük böyutlarda olduğundan pek de önemli olmadığı kanaatindeyim..Bir örnek verelim;

## GetWebPics - Medya Dosyalarını Tek Tıkla İndirin ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 3 Eylül 2007; 17:46:33 >

• Buna benzer bi iki program kullanmıştım ve ksıtlamaları daha acımasızdı.
    Paylaşım için saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavlov

Buna benzer bi iki program kullanmıştım ve ksıtlamaları daha acımasızdı.
    Paylaşım için saol.

Evet daha beterleri de mevcut..Ama GetWebPics pek can sıkmıyor..Aslında biraz araştırılsa full sürümünü bulmak hiç de zor değil..
  • Wall paperlar için birebir..Yazıyorsunuz adresi indirmek istediğiniz çözünürlük alt limitini giriyorsunuz ve wallpaperların hepsi tek tıkla iniyor..
    www.vistawallpapers.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.