Şimdi Ara

GETİRYEMEK %50 İNDİRİM [HAFTASONU ÖZEL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getiryemek, ''Restoran Getirsin'' seçenekli siparişlere %50 indirim veriyor.Online ödeme şartı var sadece, Getir'in olduğu tüm bölgelerde geçerli indirim ve bayağı bir restoran katılmış.Bu gece 23:59'a kadar geçerli.Şimdiden afiyet olsun

• Getir dışındaki uygulamalardan yemek siparişi vermez oldum bu kampanya nedeniyle. Her hafta sonu ve tatil günlerinde mutlaka indirim yapıyor. İlk zamanlarda direkt yüzde 50 indirim yapıyordu ama artık 15 TL ya da 25 TL indirim ile sınırlıyor. Bugün 25 TL ile sınırlı. 60 TL'lik yemek 35 TL'ye geliyor. Örneğin bölgemdeki 4,6 puanlı tantuniciden 3 yarım ekmek et tantuni ve 3 ayran 29 TL'ye geliyor. Geçen gün yedik. 2 kişiyi rahatlıkla doyuran ve kaliteli bir menüydü.

Kampanyalara her lokanta dahil değil ama dahil olanlar hep işimi gördü şimdiye kadar.
  • cogu puanı düşük olanlar ayrica fiyatları artırmışlar bide yaramaz bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 mesajı olanlarda geçerli galiba.
    Diğer restoranlarda online ödeme geçerli olup, indirim yapabilen oldu mu

• Getir dışındaki uygulamalardan yemek siparişi vermez oldum bu kampanya nedeniyle. Her hafta sonu ve tatil günlerinde mutlaka indirim yapıyor. İlk zamanlarda direkt yüzde 50 indirim yapıyordu ama artık 15 TL ya da 25 TL indirim ile sınırlıyor. Bugün 25 TL ile sınırlı. 60 TL'lik yemek 35 TL'ye geliyor. Örneğin bölgemdeki 4,6 puanlı tantuniciden 3 yarım ekmek et tantuni ve 3 ayran 29 TL'ye geliyor. Geçen gün yedik. 2 kişiyi rahatlıkla doyuran ve kaliteli bir menüydü.

Kampanyalara her lokanta dahil değil ama dahil olanlar hep işimi gördü şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 9 Ağustos 2020; 12:44:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

cogu puanı düşük olanlar ayrica fiyatları artırmışlar bide yaramaz bunlar
    Hocam o biraz senin şanssızlığın olmuş.Bölgende ki restoranlar gerçekten çakallık yapmış.Bizim burada yüksek puanlılar ve dediğin gibi fiyat kurnazlığı yapan sadece 1 yer vardı ama gene de ucuza geliyordu 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

%50 mesajı olanlarda geçerli galiba.
    Diğer restoranlarda online ödeme geçerli olup, indirim yapabilen oldu mu
    Evet hocam sadece üzerinde %50 yazanlar da geçerli

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Benim bölgedeki restoranların hiçbirisinde fiyat artırımı görmedim.

Memnun olarak sipariş verdiğim yerler sürekli indirime giriyor, iyi oluyor indirimle fiyatlar bayağı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara ya bir türlü gelmedi getir yemek

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Sürekli alışveriş yaptığım dükkanlardan %50 indirimle faydalandım ve hiç birisinde fiyat artırımı yok. Üstelik yüksek puanlı dükkanlar bunlar.
    Güzel fırsat bence.
  • Bir süresir haftasonları sürekli oluyor, aradada hafta içi ekliyorlar görebildiğim kadarıyla. Genel fiyatları getir fiyatlandırmalarına bakmadanda biliyorum zaten o yüzden kendi bulunduğum bölge adına özel bir fiyat artışı görmediğimi rahatça söyleyebilirim. 200-250 gram etli ve tadıda kötü olmayan bir burgerı 12.5 lira civarına(genelde 25tl gibi limit koyuyorlar) almak gerçekten uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirin her haftasonu yaptığı indirim.Guzel oluyor tatlicilarda oluyor baya uyguna geliyor

• Bu indirim getir tarafından mi karşılanıyor yoksa restoran tarafından mi? Bilgisi olan var mi

• Yarı yarıya diye düşünüyorum çünkü bir siparişimi teyit için arayan bir restoran sahibi ona tekabul edecek sesli bir hesap yapmıştı.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Getir bazen 40/20 falan veriyor yemek icin onu kullanıp sipariş verince bana gelen fiş 40 lira üzerinden oluyor iskonto düşmüyor.

Umarım ya yari yarıya ya da tamamı getirdir.

• Bir kısmını getir bir kısmınıda restoran karşılıyor.Size kesilen fişe bakın siparis gelince örnek olarak siz 25tl ye aldınız ama fiste 35tl yazar.karsilama oranları nekadar bilmiyorum tabi.

• Merkezi bir konumdayım. Kıytırık 1 tavuk dönerci 1 pizzacı 1 üniversite hamburgercisi dışında restoran yok %50 uygulanan.
  • Getir yemek bir yemeksepeti gibi her yere gelmedi.
  • tatlıcısından dönercisine kebabçısına burgercisine birsürü yerde %50 çıkıyor valla o kadar spor yapıyorum falan ama haftasonu şu %50den bi tatmadan edemiyorum. insanı çekiyor kendine
  • 2 tane közde et döner dürüm 25 tlye geldi. Yapıkrediden de 5 lira gelecek bu sipariş için. 10ar liraya geldi yani dürümler, bu devirde iyi lahmacun bile bu fiyatlardan pahalı oluyor.

%50 devam ettikçe yemeksepeti açmaz oldum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.