Şimdi Ara

GETIR YARI YARI SAATLER SIPARISINIZE FARKLI HEDIYELER GETIRYEMEK YÜZDE 50 İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GETIR YARI YARI SAATLER SIPARISINIZE FARKLI HEDIYELER GETIRYEMEK YÜZDE 50 İNDİRİM GETIR YARI YARI SAATLER SIPARISINIZE FARKLI HEDIYELER GETIRYEMEK YÜZDE 50 İNDİRİM

İhtiyacima göre sepet yaptım getirbuyuk vs Migros sanal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• WaBoSe kullanıcısına yanıt
    Bu demek oluyor ki migros fiyatları=getir kampanya ile getir çok iyi oluyor tabi de.
  • Ben Carrefour Migros Snowy Onur marketten alısveriş yapıyorum. Getir ve istegelsin de kullanıyorum. Her getir konusu altına yüksek fiyat yazanlar nerede hangi ürün daha ucuz onu da bir zahmet söyleyebilirler mi?
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, çok iyi alışveriş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef hemen hemen her üründe son kullanma tarihi yakın ürünler getiriyorlar, nuggetlerin paketi şişmiş, kutu sütlerin tarihi yine çok yakın, kampanyalı fiyatta olsa bu kadar kötü ürünler olmamalı, kampanyasız üründe aldım son kullanma tarihine 2 gün var yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetlimiss K kullanıcısına yanıt
    Bir benim skt'leri iyi geliyor herhalde.Ürün alan varsa eğer bölgenizdeki depoda durmadna yeni ürün geldiği için skt sıkıntı olmaz da herhalde sizin depodaymış olay.Getir'e bildirin gerekli şeyi yapıyolar diye biliyorumç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.