Konu gıda olunca dikkat etmekte fayda var. Ortada hatalık bir durum yok. O tarihler, süs olsun diye konulmuyor ürünlere. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (98. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Neden cevap yazılmasından çekindiniz anlamadım? İade tabii ki edeceksin. Benim demek istediğim farklı konu. Margarin doğal bir ürün değildir, bozulmaz yani. Boşuna çöpe atmışsınız. Kullanmanız gerekirdi. İsraf olmasın diye yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığım mesaja cevap verildiğinde ben de tabii cevap vereceğim, çekinme ne alaka? Ben de diyorum ki, gıda konusunda dikkat etmek gerekir. Üzerinde bir tarih varsa, ona uyulması gerekir. Bozulup bozulmaması mesele değil. Boşa da atmadım, israf da olmadı, diyorum.
-
İçim tam yağlı beyaz peynir mi zaten migrosda 500gr 46tl degil mi? 1000gr 92tl ye gelir gene pahali almışsın
3x900gr olarak aldıysan değişir de 900gr kutu yoktu uretimde 😏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 13 Ağustos 2022; 13:9:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
9 damı başliyor hocam bu kampanya
Kampanya ortalıkta götünmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bendede gözükmüyor şuan iptal mi ettiler yoksa
Bende de yok
Geldi
-
Tereyağ ve yumurta bayağı iyiydi
-
Tereyağ bölgemde stoğa girmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yumurta 2 adet ekleniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl bi kampanyadır tereyağ falan hiç yok bölgemde ilginç.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X