Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
425
Favori
584.595
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bir sipariş verdim deneme amaçlı olarak kabul edildi sipariş geliyor bakalım indirim kodu kullanınca 40tl minimum getirme tutarı iptal sanırım
    Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

sipariş geldi bile 5dk sürmedi işler kesat galiba zaten önceden motor sesinden evde oturamazdık artık tektük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 5 Şubat 2022; 13:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Getir çarşı'da benim bölgemde Özkuruşlar markette ayçiçek yağı 21.95 TL. Çekiniz varsa güzel fiyata geliyor.

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

• Öyle görünüyor ama siparişim onaylanıp geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yarın %50 indirimler varmış. bir kaç tane alınabilecek şey çıkması olası. bakalım kupon verecek mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

evet o durumda alt limit görmüyor sanırım. bi de %50 30 tl ye kadar var mesela ondan alt limit geç diye uyarıu veriyor

gerçi 15 10 kullansam 15 liralık bişi alsam 5 lira. 7 de yol parası 12 lira. yani totalde %20 oluyor ki fiyatlar zaten %20 30 daha pahalı.

• Yahu %50 kampanyası çıkmıyor sipariş ekranında düşmüyor tabi indirimde sorun bendeki acaba

• Getir büyükde değil arkadaşlar Getir’de indirimler.

• Tosla ile öderseniz %10 ve 50 TL üzeri alışverişe 10 TL iadesi ile birleşiyor. 100 liralık sepet getirme ücretiyle birlikte 40 TL'ye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 6 Şubat 2022; 10:9:29 >
  • BondMax kullanıcısına yanıt

Hocam getir büyük de %50 bannerı var ürünlerde farklı normal getirden ama seçilmiyor sipariş ekranında bende anlamadım getir demi yoksa sadece olay

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Herkeste durum aynı sanırım.müşteri hizmetlerini aradım kampanya gözükmüyor diye.umarım düzelir

• Gramschmidt G kullanıcısına yanıt

Bende aradım süresi dolmuştur kampanyanın yada kişiye özeldir diye saçmaladı:)

Bana durumu iletiyorum geri dönüş saglanır dediler

• Telefondan giriş yapılamıyor getir e , sıkıntı yaşayan var mı ? Hep web i kullanıyorum bu yüzden.

• Getir de saçmalamaya başlamış. Önceden 150 TL 75 e düşerdi teslimat ücreti çıkmazdı. Bugün teslimat ücreti çıktı

Kampanyadan da banlıyobiliyorlar. Mesela bende görünmüyodu geçen kampanya, eşimin telefonunda görünüyodu.
    Şöyle bişeyde keşfettim. İOS işletim sistemine yüklü getire daha çok kupon kampanya tanımlanıyor.

• volcanoos V kullanıcısına yanıt
    Öyle. Artık indirimli fiyat üzerinde teslimat hesaplıyor, cazibesini kaybediyor.

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    zengini herkes sever.

not:ios işletim sistemli telefonlar pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mag13 kullanıcısına yanıt

50/10 Tosla size özel olmasın?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.