Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (53. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Öyle görünüyor ama siparişim onaylanıp geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarın %50 indirimler varmış. bir kaç tane alınabilecek şey çıkması olası. bakalım kupon verecek mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet o durumda alt limit görmüyor sanırım. bi de %50 30 tl ye kadar var mesela ondan alt limit geç diye uyarıu veriyor
gerçi 15 10 kullansam 15 liralık bişi alsam 5 lira. 7 de yol parası 12 lira. yani totalde %20 oluyor ki fiyatlar zaten %20 30 daha pahalı.
-
Yahu %50 kampanyası çıkmıyor sipariş ekranında düşmüyor tabi indirimde sorun bendeki acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir büyükde değil arkadaşlar Getir’de indirimler.
Tosla ile öderseniz %10 ve 50 TL üzeri alışverişe 10 TL iadesi ile birleşiyor. 100 liralık sepet getirme ücretiyle birlikte 40 TL'ye geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 6 Şubat 2022; 10:9:29 > -
Hocam getir büyük de %50 bannerı var ürünlerde farklı normal getirden ama seçilmiyor sipariş ekranında bende anlamadım getir demi yoksa sadece olay
Herkeste durum aynı sanırım.müşteri hizmetlerini aradım kampanya gözükmüyor diye.umarım düzelir
Bende aradım süresi dolmuştur kampanyanın yada kişiye özeldir diye saçmaladı:)
Bana durumu iletiyorum geri dönüş saglanır dediler
Telefondan giriş yapılamıyor getir e , sıkıntı yaşayan var mı ? Hep web i kullanıyorum bu yüzden.
-
Getir de saçmalamaya başlamış. Önceden 150 TL 75 e düşerdi teslimat ücreti çıkmazdı. Bugün teslimat ücreti çıktı
Kampanyadan da banlıyobiliyorlar. Mesela bende görünmüyodu geçen kampanya, eşimin telefonunda görünüyodu.
Şöyle bişeyde keşfettim. İOS işletim sistemine yüklü getire daha çok kupon kampanya tanımlanıyor.
Öyle. Artık indirimli fiyat üzerinde teslimat hesaplıyor, cazibesini kaybediyor.
zengini herkes sever.
not:ios işletim sistemli telefonlar pahalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50/10 Tosla size özel olmasın?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X