|
benim bölgemde de aynı kampanya vardı (sonra taşındım) ücretsiz olmasına rağmen 1 kere ücret aldılar kampanya saatleri içinde bende arayıp kayıt oluşturdum üzerinden 3 ay falan geçti kimse ilgilenmedi . 2 ay önce siparişimde ürün eksik olduğu için getiri aradım onlarda yine kayıt oluşturduğunu söylediler . Bende kayıtlar ile genelde ilgilenmiyorsunuz falan dedim. Yaklaşık 2 hafta önce eksik ürünün iadesini aldım (yani onunda 1 ay dan fazla süre geçince aldım) ama bedava teslimat kampanyalı siaprişimi de kredi kartıyla ödemem rağmen 4.99TL'lik kupon yüklemişler ve başka kampanylar ile birlşemiyor. Evet çok sorun çıkan bir oluşum değil ama sorun oluncada böyle nerdeyse 5 ay çözemiyorlar . Belkide hatırlarsınız burgerking kampanyası vardı kampanya patladı hala daha iadeleri yatmayan kişiler var müşteri hizmetlerine bağlanmak zaten nerdeyse imkansız hele getir yemek canlı desteğinde bi gün içerik değiştirmek için bağlanmayı bekledim bağlandıktan 5 dk sonra yemek geldi zaten ciddi konuda sıkıntılı |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android