< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (226. sayfa)
-
-
Hellimide güzel tereyağı ile yapılırsa aroması vs gayet iyi mandıra almayın ki kanpanya çoğalsın sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzatma niyetinde değilim lakin hellim peyniri yağda pek kızarmaz, olmaz yani. Bu markada ise Hellim'in şekli bozulur, kaşardan hallice bir hal alır. Ben almıyorum zaten rahat olun. www.sikayetvar.comGetir Mandıradan Hellim Peyniri ve Mandıradan Markası Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/getir/mandiradan-hellim-peyniri/mandiradan-markasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 7 Aralık 2024; 23:25:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hellim peyniri tereyağı ile çok güzel kızarır ve bu hellim aroması vs bilindik markalardan değil damak zevki afiyet olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir su kişiye özel miydi bilmiyorum, ilk su siparişinde 200 tl üzeri siparişe 150 tl gibi bir hediye kampanyası vardı(ekran görüntüsü almadım, sipariş sonrası kayboldu kampanya). Ben de 2 saka damacana aldım, fakat hediye bir şey gelmedi. kayıt açtım 3 gün bekledim ses yok, yine aradım kayıt açılmamış dediler ve şimdi açtığını söyledi 3 gün geçti yine ses yok. batakçı mı bunlar anlamadım..
-
Umudu kesin hocam imkanı yok vermezler daha önce çok kez deneyimledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok yatırmamaları sorun değil de, sorsan milyon dolarlık şirket, şöyle böyle.. Hiç bunlara gerek yok, ben zaten suyu alacaktım ki, az önce yine aldım. MH'deki kızlar da durumu kurtarmaya çalışıyor,ama onlar da durumun farkında. Bu firmada işler pek iyi değil gibi geldi bana..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X