< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (111. sayfa)

-
-
önceden farketseydim
-
Sade yağ alacaklar için SKT 14.11.2023. Üretim tarihi 11.2021. Bilginize.
-
ohoo 5 çıktığını bilseydim keşke ya valla 90tl oldu 10tl daha bir şey ekliyim diye 5dk harcadım kaçtı kampanya 3 kaşar 2 taze peynir alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölge bölge değişiklik gösteriyor galiba benim bölgede kaşar indirimde değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 liralıklarda hala maksimum 3 ürüne indirim uygulanır yazıyor. 20 ve 10 TL'likler için 5.
-
Kaşar olmasa kimse çok iyi kampanya demez yarı yarıya saatleri tercih ederim
Bende 30 lukta 5 yazıyor
Kaşar çok hızlı tükeniyor, yani bitmiş de olabilir. Şansımızı sade yağda kullandık, sayının 5 olması iyi olmuş ama tüm iyi ürünler 30 kısmında kalmış.
-
-
Güncelleme gelmiştir. Sabah gelir gelmez sipariş verirken baktım 3 idi, hatta o yüzden ekmek vs. ekledim 100'e tamamlamak için. Şu an kampanyadan yararlandığım için bakamıyorum ama doğrudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 30 Ekim 2022; 9:3:52 > -
Eker bidon yoğurt son kullanım tarihi 11.11.2022
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 30 Ekim 2022; 9:47:43 >
-
Tekrardan baktım bende hala 30 liralıklar için maksimum 3 ürüne indirim uygulanır diyor. Bölge farkı vs. olabilir.
-
-
Arkadaşlar bu içim taze peynir nasıl hic kullanmadım da sorayım dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cıvık labneyi andıran bir peynir. Labneden farkı lor peyniri gibi tortulu bir hissiyat vermiyor. Labneyi tercih ederim ama başka peynirler varken son tercihim olurlar.
-
Anladım hocam teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 5 ürün için indirim hakkı verdi. Açıklamada 3 yaziyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X