< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
yanlışlıkla şifre girdiğim için hesabım bloke oldu. uygulamadan kimlik taramada kimliği tam çerçeveye yerleştiriyorum. Bir türlü sistem fotoyu çekmiyor, ilerlemiyor. telefon nfc değil. foto çekme işlemini sisteme bırakmışlar, bu yüzden şartlar tam olduğu halde bile sistemin keyfini beklemek zorunda kalıp fotosunu çekmesini bekliyorum ama nafile. Acaba başına aynı durum gelip de bu durumdan kurtulan başka kimseler var mı? |
|
|
kartın dibine feneri soktum gene de işe yaramadı, ben de en son çare olarak güneşi beklicem yarın.. içerdeki parayı kurtarır kurtarmaz anında da bu şerefsizlerden kurtulucam |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bol kampanya yapıp işime yarasa dediğinde haklısın..bunlardan kurtulmamda işime yarayacak kampanyaların azlığı da bir sebepti sadece ilk kez kartını kullananlara 100 getirpara gibi işime yarayan bi kampanya yapmıştı o kadar. yeni gelenlere gelince gani, mevcutlara gelince de cimri |
|
Evet 4 tanecik basit göreve 1000 getir para vermisti güzel kampanya idi bi kere daha gelse daha güzel olacak 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yine olmadı. Anladım ki uygulamanın bu fonksiyonunu öksüz bırakmışlar. Burdaki sorundan kimsenin haberi yok, iyileştirme güncelleme de yapmamışlar doğal olarak. Kim bunların ocağına düşersen benim halim gibi durumu duman olur. Bir şekilde nfc li telefonu ya bulacam ya da satın alacam, başka çare kalmadı. Ayrıca blokeli hespa sahibi bizimle muhatap olmasın diyerekten olsa gerek, iletişim bilgileriniz güncel değil diye müşteri hizmetlerine bağlanmak yerine telefonu suratına kapatıyor sistem. Şu işi bi bitiriyim, ilk işim hesaba bir kuruş bile göndermemek, bedava verdiği tüm hediyeleri ve promosyonlardan yararlanıp sömürmek olacak |
|
yeni şifre alabilmek için nfc özelliği olmayan telefonumla, güçlü güneş ışığı altında, tam da çerçeve hizalanacak şekilde tripoda bile takarak oturttuğum telefonumla, siyah zemin üzerindeki kimliğimi uygulamanız tüm bu yapılanlara rağmen yine de tarayıp da fotoğrafını çekmiyor. Müşteri hizmetlerine de blokeli olunca sistem bağlanmanıza izin vermiyor. Kendi hatalı uygulaması yüzünden yeni şifre alamıyorsunuz. Ya nfc li telefon bulacak ya da satın alacaksınız. Aynı duruma birgün sizler de düşebilirsiniz, bu yüzden asla getirfinanslı olmayın. Aslandan kaçar gibi kaçın kardeşim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 11 Ağustos 2026; 15:44:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Ağustos 2026; 20:1:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
getirfinansın yeni ayrı bir uygulaması çıkmış, onu indirdim. Tıpkısının aynısını; sadece arayüz siyah, geri kalanı aynı: direkt kopyalamışlar ve tabii ki gün ışığı altında tam çerçeveleye hizalanmış kimlik kartının fotosunu yine çekmedi. Direkt sildim ve umudu kestim. NFC li telefon bakıyorum sağdan soldan, olmazsa en ucuz nfc li telefonu alıp, sırf nfc işlemlerinde kullanmak üzere çekmecede saklamayı planlıyorum |
|