Şimdi Ara

GETİR FİNANS - Ana Konu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
119
Favori
183.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
    Rica ederim hocam. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Kolay gelsin. 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: BurakBay10

Sırf bunun için getirfinanslı mı olayım? :)

Öyle değilse,kuryeyle,üyelikle uğraşmaya hiç gerek kalmayacak belki.

Hemen atar yapmaya uğraşmak yerine insan gibi yardımcı olmayı düşünsen...

Yukarıya az baksaydınız getir finans' ın kredi kartı limitleri konusunda sorun yaşattığını görürdünüz. Bu bankadan kredi kartı almak bile bile lades demeye eşdeğer. Yeni müşteri olduğunuzu belirtmemişsiniz yine sizin hatanız. Dolayısıyla müşteri olmadığınız halde soran sizsiniz. 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Nisan 2026; 23:11:53 >
  • Müsteri olamıyorum sorunlu bi banka bunlar ile calısılmaz
    Müsteri hizmetleri bi seyde tam anlamı ile soylemiyor (s...
    Mizin keyfi diyorlar açıkca)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BurakBay10

Merhaba arkadaşlar,

Getirfinans'ta hepsipay gibi KREDİ KARTI İLE YÜKLEME YAPARAK bu para ile altın almak mümkün mü? Yalnızca HESAPTAN para göndererek mi altın alınabiliyor?

Hepsipay bir ön ödemeli elektronik para kuruluşu. Getirfinans bir banka. Banka olarak kartla altın alma hizmetini sunan tek yer Dünya Katılım ki onlar da dijital altını bu şekilde satmaz. Fiziki altını komisyonla satar. Bir de Minted aracılığıyla Nkolay fiziki altın satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loras Tyrell

Getirfinans ayrı uygulama çıkartmış.
    Artık kazanılan getirpara'lar fiba üzerinden nakit çekilebiliyor. %1 iade kazanmak için kimse uğraşmaz elbette. Onun dışında bir nanesi yok maalesef. Altın döviz alımında Misyon Bank, Dünya Katılım ile rekabet etmek için makasları indirmiş. Şu an Enpara'da bile makaslar daha makul. Adamlar da vizyon o kadar dar ki 'arkadaşını davet et' kampanyası dışında bir kampanya düşünemediler. Uçan kuşu müşteri ettin de eline ne geçti? Önemli olan müşteri sayısı değil ki müşterilerin işlem hacmi ve aktifliği.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Hocam getirpara'lar nereden nakit çekilebiliyor? Uygulamada kartın içine girince getirpara kısmında görünüyor ama hesapta bakiye olarak gözükmüyor. Bir yerden dönüştürmek mi gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Getir uygulamasından değil. Fibabanka'nın uygulamadan çektim dedi arkadaşlar.

Orada hiç gözükmüyor, sadece hesaptaki nakit bakiye gözüküyor. Yeni müşteri fiziki harcamaya 1000 tl iade kampanyası var, oradan gelen 1000 tl ve %1 iade'den gelen 10 tl gözüküyor hesap bakiyesi olarak ama getir'de ilk harcamaya 1000 getirpara kampanyasından gelen getirpara fibabanka'da gözükmüyor. O sadece getir ve getirfinans'ta gözüküyor. Kampanyalar karıştı sanırım, getirpara hala sadece getirde geçiyor gibi gözüküyor.

ilk harcamana 1000 TL ile birleşir sanıyorum

getirfinans
    bilet.com'da otobüs biletlerinde geçerli ₺500 indirim kazan! | getirfinans
    https://www.getirfinans.com/kampanyalar/bilet-com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Nisan 2026; 17:0:2 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Makas sonrası 135 TL net kaldı, anında gelmesi iyi en azından.

Orijinalden alıntı: ****GhOsT****

Çok takip etmedim ama getirin bir avantajı varmı? Yeni üye ilgili yada şunun için üye olunmalı diye :) ?

Davet kampanyası dışında bir nanesi yok. Bir de senede bir iki kez kişiye özel kampanya yapıyorlar. Şu an 10 bin liraya kadar %5 nakit iade kampanyası var mesela. Al ver yapıp nakit iade alıp sonra onu geri kaptıranlar var 😁

• kıymetli maden ve döviz getirpara kampanyası

son gün: 31 Temmuz 2026

kampanyadan 21 Nisan - 31 Temmuz 2026 tarihinde döviz veya kıymetli maden alış veya satış işlemi yapanlar faydalanabilir

kıymetli maden ve döviz işlemlerinin takvim ayı içerisindeki alış ve satış işlemlerinin toplam hacmi ₺100.000 olduğunda ₺250 getirpara, ₺500.000 olduğunda ise ₺750 getirpara daha kazanarak toplamda ₺1.000 getirpara kazanabilirsin

örnek; takvim ayı içerisinde ₺60.000 altın alım işlemi gerçekleştirdin ve birkaç gün sonra ₺40.000 altın satım işlemi gerçekleştirdiğinde toplam kıymetli maden ve döviz işlem hacmin ₺100.000'ye ulaştığı için ₺250 getirpara ödülün anında açık getirfinans kartına tanımlanır

getirpara ödülü; kıymetli maden ve döviz işlemlerinde, işlem taraflarından birinin TL para cinsinden olduğu işlemler için geçerlidir

getirpara yüklenebilmesi için açık getirfinans kartının olması gerekir

1 getirpara; getir, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getirçarşı, getirbitaksi ve bitaksi'de harcayabileceğin ₺1 değerindedir

kampanya aylık maksimum 10.000 kişiyle sınırlıdır

her ay toplamda ₺1.250'ye kadar getirpara kazanabilirsin

kıymetli maden ve döviz kurları değişkenlik gösterebilir, canlı kurları uygulamadan takip edebilirsin

kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkı Fibabanka ve getirfinans'a aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 21 Nisan 2026; 16:26:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

kıymetli maden ve döviz getirpara kampanyası

son gün: 31 Temmuz 2026

kampanyadan 21 Nisan - 31 Temmuz 2026 tarihinde döviz veya kıymetli maden alış veya satış işlemi yapanlar faydalanabilir

kıymetli maden ve döviz işlemlerinin takvim ayı içerisindeki alış ve satış işlemlerinin toplam hacmi ₺100.000 olduğunda ₺250 getirpara, ₺500.000 olduğunda ise ₺750 getirpara daha kazanarak toplamda ₺1.000 getirpara kazanabilirsin

örnek; takvim ayı içerisinde ₺60.000 altın alım işlemi gerçekleştirdin ve birkaç gün sonra ₺40.000 altın satım işlemi gerçekleştirdiğinde toplam kıymetli maden ve döviz işlem hacmin ₺100.000'ye ulaştığı için ₺250 getirpara ödülün anında açık getirfinans kartına tanımlanır

getirpara ödülü; kıymetli maden ve döviz işlemlerinde, işlem taraflarından birinin TL para cinsinden olduğu işlemler için geçerlidir

getirpara yüklenebilmesi için açık getirfinans kartının olması gerekir

1 getirpara; getir, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getirçarşı, getirbitaksi ve bitaksi'de harcayabileceğin ₺1 değerindedir

kampanya aylık maksimum 10.000 kişiyle sınırlıdır

her ay toplamda ₺1.250'ye kadar getirpara kazanabilirsin

kıymetli maden ve döviz kurları değişkenlik gösterebilir, canlı kurları uygulamadan takip edebilirsin

kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkı Fibabanka ve getirfinans'a aittir
    Şimdi ben yazacaktım 🤣 Mesaj gelince bakayım dedim iki kez okudum resmen 100K kıymetli maden al 1000 getirpara vereyim diyor 🤣 Getirfinans ne yapmak istiyor anlamak güç

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Şimdi ben yazacaktım 🤣 Mesaj gelince bakayım dedim iki kez okudum resmen 100K kıymetli maden al 1000 getirpara vereyim diyor 🤣 Getirfinans ne yapmak istiyor anlamak güç

Alıntıları Göster
    Makası bile karşılamaz. Bir de aylık 10.000 kişi ile sınırlıdır yazmış. Getirfinans'dan her ay düzenli olarak altın alan 1000 kişi yoktur. Dijital altın almak isteyenler için en iyi üç banka : Misyonbank, Dünya Katılım ve Destekbank

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.