40 tl üzerindemi 20 tl indirim oluyor |
|
Evet hocam. |
_____________________________ |
Dün iki buçuk saatin sonunda kurye siparişi dördüncü aramamda getirdi evi bulamadı geri döndü. İki defa aradım ücreti iptal ettik demelerine rağmen hala hesabıma gönderilemedi para. Başka söyleyeceğim bir şey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
paket servis ile alacaksanız illa trendyol yemekten sipariş verin trendyol kuryeleri getiriyor kısa sürede ulaştırıyolar |
Getir yemekten söylediysen canlı destekten söyleseydin güzel bir özür kuponu yükleyip iptal edebilirlerdi siparişi. Benim burgerdan patatesim eksik geldi diye adamlar komple ücreti iade edip 20 TL alt limitsiz kupon yüklemişlerdi. |
RESPECT!
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 25 Mayıs 2021; 21:13:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
siparişi getir getirmediği için ha yemek sepeti, ha kendi uygulaması, ha getir den söylemişsiniz hiç fark etmez. trendyol bile sıcak getiremiyor... |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam haklısınız da gerçek et kısmına katılmıyorum. Tüm dünyada hizmet veren bir restoran ve ette sahtecilik yapabileceklerine inanamıyorum. Hatta homemade dediğiniz yerlerden daha denetlenebilir ve güvenlidir |
Kampanya bitti gözükmüyor artık, kaçırdık. |