Şimdi Ara

Getir 50 TL alışverişe 25 TL worldpuan!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
3.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Toz şeker kilo 5.50 yarıya düşünce 2.75 e geliyor. Pirinc deterjan vs hepsi öyle.. fiyatlarin bazıları piyasa ile aynı.. bazı ürünler yüksek ama piyasanın iki katı değil.. yani yüzde 50indirimle piyasanın çok altına alıyorsunuz ürünleri. Sütaş kasar 500gr 7.50 ye geliyor mesela. 500gr beyaz peynir 4.95 e geliyor. Yüzde 30un ustundeki indirimler her turlu piyasanın altına indiriyor fiyatları. Ve Word puan yüklemesi kesinlikle yapılır. Zira bu banka kampanyası.. vakıf Word dahil olsa süper olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ve ben de işime yarar nispeten fiyatları kabul edilebilir ürünleri seçtim.

Ayrıca Worldcard kampanyası ile birleşiyor, sonuç olarak Worldcard ile 50 TL üzeri ödeme yapıldı.

Normalde böyle resim eklemek ayıp ama kendiniz inceleyiniz, 54 maliyet ile bunları almak zarar mı kar mı?

Bir Ruffles ile Ülker 9 Kat eksik resimde...

Hatta resim yeterince anlaşılır değil ise liste şeklinde de yazabilirim.

Getir 50 TL alışverişe 25 TL worldpuan!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 10 tl bkm express indirimi ile birleşirmi yoksa diğer getir kampanyalarınımı kullanalım alışverişleri nasıl yaptınız.
  • Bana 10 tl indirim tamamlamıştı sepeti 60 lira yaptım 50liraya düştü bkm ile yapıkrediden ödedim 25 lira gelir diye düşünüyorum bakalım gelmez ise kötü

• Bende aynı şekilde 60.50 sepet hazırladım 50.50 kesildi ykb karttan gelmemesi için bir neden yok diye düşünüyorum

• BKM birleşiyormu? Bilgi var mı arkadaşlar?
  • Promosyon seç kısmında ne seçerseniz o geçerki olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pendiğe gelmiş getir bu arada önceden yoktu. 2 adet hesaptan 21,20+23,40 tl lik ürün aldım. 2 siparişe 3.40 tl ödedim. elle tutulur gözle görülür 20 lt erikli su var. diğerleri abur cubur. fiyatları gerçekten yüksek bizim gibi dip fiyatlardan alışveriş yapanlara 21/1 tl öde iyi. %50 banka kampanyası ile birleşiyorsa oda iyi diğreleri kapıya kadar getir hizmeti olur ::))) bu arada cüzdan uygulaması yok nuvo ile sipariş geçsem 15+5 tl gelir mi? ya da nuvo geçrli mi acaba tecrübeli arkadşalardan dönüt bekleyelim
  • Bkm indirimi ben de çıkmıyor. Bitti mi acaba?

• arkadaşlar ödeme sayfasına geldiğimde %50 indirim geldi. 50 tl üzeri 25 tl de worl puan gelicek daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holapsp -- 12 Aralık 2016; 16:2:16 >
  • Varmı arkadaşlar Getir-25 yatan❓❓
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Hocam peynir tabağı nasıldır? Yorumunuza göre bende sipariş vericem

• vindobona V kullanıcısına yanıt

@vindobona Özellikle meraklısı değilseniz almayın derim, benim 1 paket mundar oldu bile

@dunkela Kampanya ayrıntılarındaki tarih bilgilerine bir göz atın isterseniz
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/getir/s-25/c-7377.aspx

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Aynen , değişik tatlar Olabiliyor.. Peynir tabağı fiyatı da çok yüksek zaten, teşekkürler cevap için

• Bugün annem soğukta yumuşatıcı almaya gidecekti. Getir sayesinde hem zahmetten hem masraftan kurtardım. Sağolasın getir, bu soğukta Allah yardımcı olsun valla çalışanlarının. ✌🏼
    12 Ocak'a kadar..gözümden kaçmış..inşallah yatar da 13 Ocakta sormaya gerek kalmaz..
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

quote:

Orijinalden alıntı: emre_ulu88

30'a 10 bkm ekspress ile birleşir mi acaba? 60 tl'lik alışveriş yapsak 50 tl'ye düşer bkm ile ve 25 tl de puan gelirse çok iyi olur.

Sanirim sunu soruyorsun , yapi kredi kartinin tanimli oldugu bkm hesabindan odeme yaparak 60 tan odeme asamasinda 10 TL dusurup , kalan 50 de yapi krediden odendigi icin 25 TL indirim.

Sormak lazim bunu

bunu ben de merak ediyorum.

tecrübeli ölücülerden yardım bekliyoruz :)

Sonuç ne oldu şimdi

60 tl alışveriş yapsak bkm ye tanımlı world ile ödesek bkm den dolayı 10 tl düşerve ykb 25 tl puan verirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: unutulmaz37

quote:

quote:

quote:

30'a 10 bkm ekspress ile birleşir mi acaba? 60 tl'lik alışveriş yapsak 50 tl'ye düşer bkm ile ve 25 tl de puan gelirse çok iyi olur.

Sanirim sunu soruyorsun , yapi kredi kartinin tanimli oldugu bkm hesabindan odeme yaparak 60 tan odeme asamasinda 10 TL dusurup , kalan 50 de yapi krediden odendigi icin 25 TL indirim.

Sormak lazim bunu

Sonuç ne oldu şimdi

60 tl alışveriş yapsak bkm ye tanımlı world ile ödesek bkm den dolayı 10 tl düşerve ykb 25 tl puan verirmi

bence muamma hiç riske girmeye gerek yok ykb bu ne yapacağı belli olmaz?

• Beyler getir daha once 3 4 kere kullanmistim simdi dikkatimi cekti 100 tl ye 50 tl indirim promosyonu çıktı bi bakin belki size de çıkar

Getir 50 TL alışverişe 25 TL worldpuan!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 18 Aralık 2016; 11:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unutulmaz37

quote:

quote:

quote:

Sormak lazim bunu

Sonuç ne oldu şimdi

Vermesi lazım.bende o şekilde alışveriş yapmayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.