Şimdi Ara

GETİR %40 indirim (tekrar aktif) YENİ HESAPLARDA %50 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
6.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakdaşlar ben hep golf maraşım dondurma alırım getirde baktım sadece algida var algidanın maraş dondurması iyimi?
  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim de başıma geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de 100/40 var ama dondurmadan baska alınacak birşey yok gibi var mi mantıklı ürün acaba?

• öğlen vardı şimdi silinmiş.
  • Deneme amaçlı sanal market ile karşılaştırdım. İndirimi uyguladığımda sadece 3 lira kâr elde ettim. Sürekli ev alışverişini yaptığım market de getir e göre 14 tl daha ucuz oldu. Yani benim için anlamsız bir indirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki %40'la finish quantum stokladım.

eşimin hesabına %40 gelse de kullansam diye bekliyorum.
  • dondurma,temizlik ürünleri fırın ürünleri paketli kuruyemiş uyguna geliyor migros,carrefour ile aynı fiyat gibi bir ürün migrosta 7 tl ise aynı ürün getirde 8 tl nasıl karlı değil deniliyor anlamıyorum %40 ile ha 200 gr kaşar almaya kalkarsanız karı tabi ki yok.
  • Fiyatlar 2 3 katı zaten. Bir algida normal fiyatlı onda da çeşit yok. Fairy platin plus adedi 80 90 kuruştan fazla hiç almadım. %40 ile anca normal seviyeye geliyor. Coca cola 1 litre fiyatına a101 2.5 litre şekersiz veriyor. Yumurta 30 lu 10 12 arası burda 10 lusu o fiyat. Sıvı yağ 40 lira altı yudum 5 litre. Burada 1 litresi 20 küsür.

Ya siz dünyadan haberiniz yok yada evden hiç çıkmıyorsunuz. Nasıl über süper denebiliyor ki?

• dün hepsiburada indirimine herkes olmuyorda olmuyor diyor kampanyaya yükleniyor şimdi hepsiburada da ki her ürün çok mu uygun tabi ki değil alışveriş yapacak olan vatandaş önce indirim oranına bakar kurumun listesinden işine geldiği ürünleri seçer oranı karşılaştırır indirim yüzdesine bakar ve alır hiç bir kurumun fiyatları birbiriyle tam örtüşmez bilinçli alışveriş yapılır. migrostan carrefour dan n11 hepsiburada dan gözü kaplı alışveriş yaparsanız zarar edersiniz önemli olan istediğiniz ürünü uyguna almaktır herkeste evden çıkıyor herkesinde dünyadan haberi var ihtiyaçlar farklıdır kim ne diyebilir? benim x ürüne ihtiyacım vardır senin olmaz kime ne? ben genelde şahsen kaliteyi gücüm yettiğince ucuza almak isterim.2 kez bu kampanyadan faydalandım dondurma,temizlik ürünleri,fırın ürünleri,meyve suları,kuruyemiş piyasanın altına geldi getir bu ürünlerde %10 zamlıysa %40 indirimi %30 olarak düşünüyorum. bana göre iyiydi başkasına pahalı gelebilir.

• 100/40 kullandım haber veren arkadaşa teşekkürler iki paket fairy aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczb57 -- 14 Haziran 2020; 17:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasanin baya altinda alisveris oldu %40 ile, insallah devam eder.
    Namet cok az yagli kiyma kilosu 37 tl ye geldi, sutas 1 kg tereyag 33,60 a geldi, exotic 750ml portakal suyu 4.60 tl ye geldi, tadim kucuk cekirdek her yerde 2.25 indirimle 1.35 geldi, sutas 4*1lt sut 11.85 e geldi, erikli 6*1,5 lt su 6 tl , dalin 500 ml sampuan 6 tl

GETİR %40 indirim (tekrar aktif) YENİ HESAPLARDA %50 indirim

• 9 kg omo beyazlar için 60 tl genelde bu fiyatdan satılıyor ikili paketler internete 99tl ama onlarada guvenemiyordum %50 indirim ile takribi 30 tl geldi çok güzel oldu ☺

Teşekkürler

• sma bebek maması
    fairy kapsül
    tavuk göğüs
    marmarabirlik kurusele
    koska tahin helvası
    lipton 500gram çay

çok ucuza geliyor 100/50 ile. ben 2 hesapla bunları aldım.
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Biraz ne aldığınızda alakalı hocam 3lt yudum natürel sızma 57 TL'ye Prima premium care 4 94 lu 80 TL'ye 5lt orkide yağ 34 liraya 4lu içim süt 16 TL'ye Ariel 5kg 20 TL Aptamil 800 Gr 64 TL'ye geliyor benzer fiyatlar varsa söyleyin ordan yapalım birde kart kampanyalarına dahil oluyor

• 1 hesabımdan sabah öğlen silinmişti şimdi 2 gün önce sipariş verdiğim hesaba geldi 3.kez kullandım perrier soda,tadım çekirdek uno fırından ekmekler,cif aldım yalnız stoklar azalmış ürünlerde belkide stokları tüketene kadar yapacaklar sonra yeniden kazık fiyatlar!
  • sailor24 S kullanıcısına yanıt
    Bizim. burada tereyağ yok sütte 27 liraya satılıyor.nasıl iş anlamadım fiyatlar bölgesel değişiyormu ilk defa gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

Bizim. burada tereyağ yok sütte 27 liraya satılıyor.nasıl iş anlamadım fiyatlar bölgesel değişiyormu ilk defa gördüm
    yüksek ihtimal “getir büyük” o hocam, bizim burada da o ürünler yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41BFF371C -- 14 Haziran 2020; 18:35:54 >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Getir sütaş 4 lü 27 lira,getir büyük te fiyatlar daha uygun 19.5 tl idi sütaş 4 lü, indirimle 10 liraya geliyor gayet iyi fiyat hocam kutusu 2.5

• Namet kıyma için tecrübesi olan var mı ? Uygun görünüyor ama birkaç kötü yorum okudum nette.

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Namet kıyma için tecrübesi olan var mı ? Uygun görünüyor ama birkaç kötü yorum okudum nette.
    nedense namet ürünlerine güvenemiyorum. alacağım son marka olur. bime, a101 e üretim yapıyor. islami usullerde, temiz kesim yapıyordur ama kalite anlamında çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.