Şimdi Ara

GETİR 25TL VE ÜZERİ SİPARİŞİNİZE 20TL İNDİRİM (kişiye özel olabilir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bodrum'a özel yazıyor ancak ben İstanbul'dayım sipariş verdim.sabah yoktu sanırım yeni tanımlanmış kampanya kontrol edin GETİR 25TL VE ÜZERİ SİPARİŞİNİZE 20TL İNDİRİM (kişiye özel olabilir) GETİR 25TL VE ÜZERİ SİPARİŞİNİZE 20TL İNDİRİM (kişiye özel olabilir)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende yok malesef 😢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede çıkmış sağol 4 tane double magnum aldım 9,75 ödedim
  • Bende de var. Ama getirme ücreti var bu saatte 3.5 tl. Yarina kalir mi?

• Bende de görünüyor kampanya. Kampanya bugün için mi geçerli sadece, süre konusunda bir ibare göremedim. Eğer süresi varsa yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • Hocalar yarına kampanya bitiyor hemen verin geçen hafta aynısı oldu bende sizin gibi düşündüm ertesi gün gitti

• Arkadaşlar okadarini bilemiyorum Bodrum'a özel filan yazıyor kampanya tanımlamada bir hata olmuş olabilir yarına kalabilir veya kalmayabilir tercih sizin ben siparişi teslim aldım diğer hesabımda da var kampanya eğer yarına kadar kaldirilmassa onlarda sipariş gecicem.Ama bence kampanyayı gerçekten Bodrum'a özel yapmak istediler beceremediler il ibaresi yanlışlıkla eklenmiş olamaz tahminimce.Yazan 4kisiden 3 kişiye tanımlanmış kampanya bence herkese tanimlayacaklari bir kampanya degil.Dimyata Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olmayin bence verin geçin siparişi 😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Süresi belli olmuyor bu kampanyaların, ertesi gün birden kaybolabilir

• Bitti mi şu an göremedim
  • Akşam saat 6 ya kadar olan siparişler için 31 Ağustosa kadar getirme ücreti almıyor

• Bende hala var şu an ama 3.5 TL getirme ücreti yüzünden kullanmayacağım galiba
  • Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt
    hocam geçen haftada tanimladoalr bende sizin gibi düşündüm ertesj gün gitmişti indirim

• 170/20 gelmiş getirme ücreti 4.5 olmuş sanırım yavaş yavaş veda vakti geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ben de gördüm, getirme ücreti nedeniyle almadım. Geçen hafta yine verilmişti, sabaha silinmişti ama bugün silinmemiş sipariş geçtim.

• Bu getiri sıcak fırsat sunmak ne akıl anlamıyorum. Getirdeki fiyatlar 2 katına yakın daha pahalı. Marketlere gidip bakın göreceksiniz.

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    hangi urunler 2 katı pahalı Algida Ürunleri Disardakiyle aynı atistirmaliklar 50 kurus 1lira oynuyor cipslerde öyle 2 katı bir tek su gördüm uygulamada onun dışında çok pahalıya urun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: erdincerdinc

Bu getiri sıcak fırsat sunmak ne akıl anlamıyorum. Getirdeki fiyatlar 2 katına yakın daha pahalı. Marketlere gidip bakın göreceksiniz.
    Dün 30-20 indirim ile bu paketi 15.25 TL ye aldım. Sizce pahalı mı?
    Kupon olmasa bile piyasadan ucuz. Hersey ucuz değil ama bazı şeylerde çok avantajlı şeyler yakalanıyor.

GETİR 25TL VE ÜZERİ SİPARİŞİNİZE 20TL İNDİRİM (kişiye özel olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 30 Ağustos 2020; 8:55:40 >

• 25/20 vardi 30/10"a donustu/ Kacirdik herhalde.
  • Bnde de vardı sepeti yaptım kayboldu

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

Bnde de vardı sepeti yaptım kayboldu
    Tam sepeti yaptım ekstra birşeyler daha eklerken gitti. 75’e 30 vardı getir büyükte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.