Bildirim
Getir - 25/20'leri 35/30 Yapmış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu arada tek hesapta 4 kere 35/30 kullandım geçen. İlk siparis indirimi kullanılmış hesaplardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mayıs ayında geliyordu haziranda hiç gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 15 Haziran 2021; 20:29:47 > -
getir bu çeklerle nasıl ayakta şaşıyorum , çeksiz sipariş veren çok yoktur diye düşünüyorum
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reklam bütçesinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani açıklar mısın rica etsem bende çok merak ediyorum nasıl bu şekilde ayakta durduklarını
Daha çok çek verirler
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/getir-75-milyar-dolar-degerleme-ile-555-milyon-dolar-daha-yatirim-aldi-6468052/
1 aydır 90/20 veriyor bana. Bitmiştir getir artık benim için. Trendyol hızlı market 👍
Ban yedikten sonra gorursun hızlı marketi
1 aydır 90/20 diyorum???
Hızlı marketten 1 defa dahi sipariş veremedim anında iptal ediyor siparişi.
Aynen öyle çok ekmeğini yedim ama banli kredi kartlarım 😂
beyler farklı numaralara girişte artık sms istiyor, yok mu bunu aşmanın yolu ?
-
Bugün aynı anda aynı hesapla 35/30 ve 40/30 kullandım. Peşinden 35/30 bir daha verdi. Nasıl bir algoritma bu. Hiçbir alengir çevirmiyoruz, kendisi veriyor indirimleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61
Bu arada tek hesapta 4 kere 35/30 kullandım geçen. İlk siparis indirimi kullanılmış hesaplardı.Bölgeniz neresi? + Diğer verdiği indirimlerde getirme ücreti aldı değil mi?
-
Bölgeyi PM üzerinden söyleyebilirim
İlk siparişte zaten ezelden beridir alınmıyor, diğer siparişlerde 4,99 ücreti var.
Akıyor bu ara akıyor, bizim bölgeye yeni geldi ilk üyelikde 31/30 hemen ardından aynı gün 2 tane 35/30 sonraki 3/4 gün boyunca 35/30 veriyor, hiçbir alengir yok çevremdeki herkese kullanıdırıyorum, işte bu bir reklamdır sadece benim sisteme dahil ettiğim 20-30 kişiden 5 tanesini bu hızlı sipariş sistemine dahil edip sürekli müşterileri yapsalar fazlasıyla kazanırlar
bizim burayada martta geldi getirme ücreti akşam 6'ya kadar yok Türkiye'nin maçları olduğundada gece 12 ye kadar almıyorlar
ilk sipariş kuponlarını bitirdim.. haziranda kupona denk gelemedim hala
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- bim çiğköfte fiyatı
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- atasun optik cam fiyatları
- afyon eko sucuk
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X