Şimdi Ara

Getir - 25/20'leri 35/30 Yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk siparişe özel 30 TL indirimi kullandıktan sonra eskiden 25/20 gelirdi, şuan onlar 35/30 olmuş. Getirme ücretiyle 10 TL'ye geliyor. Getir - 25/20'leri 35/30 Yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 15 Haziran 2021; 20:14:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arada tek hesapta 4 kere 35/30 kullandım geçen. İlk siparis indirimi kullanılmış hesaplardı.

• mayıs ayında geliyordu haziranda hiç gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 15 Haziran 2021; 20:29:47 >
  • getir bu çeklerle nasıl ayakta şaşıyorum , çeksiz sipariş veren çok yoktur diye düşünüyorum

• Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yavuzkar kullanıcısına yanıt

Reklam bütçesinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani açıklar mısın rica etsem bende çok merak ediyorum nasıl bu şekilde ayakta durduklarını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20/50 yerine 15/40 nasıl olur ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Osman96ucall O kullanıcısına yanıt
    Daha çok çek verirler

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/getir-75-milyar-dolar-degerleme-ile-555-milyon-dolar-daha-yatirim-aldi-6468052/

• 1 aydır 90/20 veriyor bana. Bitmiştir getir artık benim için. Trendyol hızlı market 👍

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt
    Ban yedikten sonra gorursun hızlı marketi

• 1 aydır 90/20 diyorum???

• Hızlı marketten 1 defa dahi sipariş veremedim anında iptal ediyor siparişi.

• Aynen öyle çok ekmeğini yedim ama banli kredi kartlarım 😂

• beyler farklı numaralara girişte artık sms istiyor, yok mu bunu aşmanın yolu ?

• Bugün aynı anda aynı hesapla 35/30 ve 40/30 kullandım. Peşinden 35/30 bir daha verdi. Nasıl bir algoritma bu. Hiçbir alengir çevirmiyoruz, kendisi veriyor indirimleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Bu arada tek hesapta 4 kere 35/30 kullandım geçen. İlk siparis indirimi kullanılmış hesaplardı.

Bölgeniz neresi? + Diğer verdiği indirimlerde getirme ücreti aldı değil mi?

• DaNGeRouS__ D kullanıcısına yanıt
    Bölgeyi PM üzerinden söyleyebilirim

İlk siparişte zaten ezelden beridir alınmıyor, diğer siparişlerde 4,99 ücreti var.

• Akıyor bu ara akıyor, bizim bölgeye yeni geldi ilk üyelikde 31/30 hemen ardından aynı gün 2 tane 35/30 sonraki 3/4 gün boyunca 35/30 veriyor, hiçbir alengir yok çevremdeki herkese kullanıdırıyorum, işte bu bir reklamdır sadece benim sisteme dahil ettiğim 20-30 kişiden 5 tanesini bu hızlı sipariş sistemine dahil edip sürekli müşterileri yapsalar fazlasıyla kazanırlar

• bizim burayada martta geldi getirme ücreti akşam 6'ya kadar yok Türkiye'nin maçları olduğundada gece 12 ye kadar almıyorlar Getir - 25/20'leri 35/30 Yapmış  ilk sipariş kuponlarını bitirdim.. haziranda kupona denk gelemedim hala

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.