Şimdi Ara

GetDataBack Kullanımı, Formatlı Diskten Veri kurtaramıyorum Lütfen Acil Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yeni aldığım diski FAT 32 yapayım derken var olan 500 gb lık diskime format attım HP USB Disk Storage Format Tool programı ile. Bu diskim önce NTFS idi format ile FAT32 olacakken elektrikler kesildi ve program onu tekrar göremeyince XP ile tekrar NTFS yaptım.

Tabiatıyla bütün bilgilerim silindi ve şimdi bu bilgileri tekrar çıkartmaya çalışıyorum.

GetDataBack for NTFS programı ile yaklaşık 5+6 saat tarama yapıyor ve bi hayli dosya bulduğunu söylemesine rağmen sonucun 3üncü ayağında elime hiç bi dosya geçmiyor.

Lütfen nerede hata yapıyorum ve bu dosyalarımı nasıl geri kazanabilirim, biri yardım etsin yaklaşık 450 gb lık verim bana çok lazım:(

GetDataBack Kullanımı, Formatlı Diskten Veri kurtaramıyorum Lütfen Acil Yardım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Aralık 2008; 23:34:50 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/mpage_1/key_//tm.htm#23280156

İlk önce partition Find and mount programını dene. Belki kısa sürede verilerine ulaşabilirsin.
    Olmazsa windows üzerinden active partition recovery programı ile eski partitionuna ulaşıp verilerini kurtramyı denemelisin......

Yukarıdaki programlar işe yaramazsa R-Studio ile verilerini kurtarmayı dene. File recovery programlarında bana göre en başarılarından birisi........

Edit: Linki yanlış vermişim.. Neyse uykum gelmiş benim.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 11 Aralık 2008; 23:52:17 >

• Arkadaşım sağol verdiğin bilgi için ama bi şeyi atlamışım sanırım, bu sefer FAT modeli ile taradım GetDataBack'i sağolsun şıkır şıkır getirdi bana bütün dosyalarımı, adları, klasörleri ve her şeyi ile. Bi yerden lisansını bulmuştum Allahtan.

Bu programı herkese öneririm, bu güne kadar o kadar çok program denedim ki ama bunun kadar başarılısına inanın hiç rastlamadım, mükemmel bi program keşke daha evvel karşıma çıksaydı bi kere daha format ile kendi canımı yakmıştım...

Benim de bu dertten muzdarip veya muzdarip olacak arkadaşlara ilacım olsun.

http://ra.....com/files/172605356/Runtime_GetDataBack_for_FAT___NTFS_v3.62.rar.html?killcode=9603196994431370010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Aralık 2008; 8:28:17 >

• D: sürücümde hazır duran bir programdır..

Ne olacağı belli olmaz..
    Yıllardan beri kullanıyorum..
    Arkadaşımın çok verisini geri kurtardık bu programla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.