Şimdi Ara

German Truck Simulator ( Çıktı ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.754
Cevap
11
Favori
948.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler imzamdaki sistemle oyun bazen 40 fps ye düşüyor 1920x1080 de bu nasıl oluyor sistemde bir sorun mu var oyunda mı yoksa?
  • oyunu bende indirdim serbest kamerada sorun yaşamadım ....yapmanız gerekenler
    g_flyspeed 100 burayı siz ayarlayın artık gelelim tuş olayı

kameranın tuşlarını degiştirmişler
    ileri =8
    geri=5
    sol=4
    sag=6

tuşları bunlar ayrıca bu tuş takımı sayesinde aracı serbest kamera sabit iken sürebiliyor olunması güze

buda benden olsun
     German Truck Simulator ( Çıktı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spar -- 11 Ocak 2010; 1:56:55 >
  • görüntüler daha güzel sanki arkadaşlar
  • Gel git mantığını yapmaları iyi olmuş.

Gayipten Gelen Ses le mod yapımına başlarız bugün yarın

Gel git Mode for German truck
  • Hadi gözümüz aydın bakalım ..

yorumlara baklırlısa gel git mantığı ve sinyalin kendi kapanması güzel şeyler..

indiriyorum .. yavaş yavaş geliştirirler artık ..
  • uyy oyun gelmiş :D
  • 15 DK sonra oyun elimde
  • Arkadaşlar En kısa Zamandawww.haulintr.net Yeni Tırlar,Dorseler,Mod Gibi Yenilikler OlcakTır Bilginize

WwW.HauLinTR.NeT

• Bu oyunun ETSden artıları eksileri nelerdir?
  • bende 4 kere yük götürdüm yoldayken mail geldı almanca olduğu için anlamadım ama cevap verdim yuku bırakınca c sınıfı olan aracımı b sınıfı ile değiştirdi. yalnız bu arabayla daha yuksek hıza cıktıgımdan kayıp barıyerlere carpması daha kolay oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

Bu oyunun ETSden artıları eksileri nelerdir?

yukarda arkadaş acıklamıs işte..

Bişey soracam tırlar yine drift yapıyo mu ets'de felaketti o olay
  • Ekran Kartı Gelsede Oynasam 1,5 Aydır Mario Oynıyom
  • Bende oyunu indirdim oynadım biraz şirket falan kurdum sonra gönderme hatası vermeye başladı kafayı yicem valla sistemim dandikte değil oyun aradada takılıyor oynarken ets de olduğu gibi en kral sistem oynasın yinede takılır firma nasıl bi yazılımla oyun yapıyorsa istediği sistemin kat kat fazlası bile takılıyor oyunda garip :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 11 Ocak 2010; 15:07:55 >
  • o oyun çıkmış hemen el atmam lazım
  • ilk izlenimlerim
    direksiyona biraz sert.
    bu oyunda serbest gezme yokmu. 4 kere görev verdiler. bide acil tr yapılması lazım.çünkü almanca bişiler diyolar .
    diğer şeyler güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 11 Ocak 2010; 15:29:34 >
  • Oyun Güzel ..

Sinyalin kendi kapanması falan , viteslerin devrinde değişmesi araçların sesleri havalı fren sesi

denemeye değer.. ets nin hatalarının düzeltilmiş hali GTS :)

ben beğendim arkadaş .. 2 yük götürdüm araçlar yavaş gerçek gibi 70 i geçmiyor sağdan sağdan gidiyoruz.. bakalım ilerleyip nasıl gelişicek oyun göreceğiz ..
  • İndiriyorum oyunu %90 çok merak ettim gerçekten...
    Bazı arkadaşlar sistemim güzel ama takılmalar ve atmalar oluyo demiş biraz korktum inş. öyle bi hataya rastlamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Hocam tır daha 70kmh yi geçmediği için bişey diyemem ama direksiyon daha ağır ets göre , drift ihtimali daha az
    Oyundaki müzikte güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Hocam tır daha 70kmh yi geçmediği için bişey diyemem ama direksiyon daha ağır ets göre , drift ihtimali daha az
    Oyundaki müzikte güzel olmuş

Bişey sorucam direksiyon ağır derken gerçekci olarak mı söyledin yoksa - bir yönü mü oyunun ?

• arkadaşlar ets çıktıgından beri oynuyordum...fakat bu oyunu bugün indirdim ve ets yi o kadar kasmama rağmen 5. seviyede olmama rağmen direk gözüm kapalı sildim...gts de grafikler olsun tırlar olsun tek kelimeyle muhteşem...tek dezavantajı almanca olması...ama bunu oynamak için almanca bile öğrenebilirim....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.