Şimdi Ara

Gerizekalıya öğretir gibi öğreten FKB kitap grubu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 yıldır fen görmedim arkadaslar. Dolayısıyla konu anlatımı kolay olan, konuyu kavratan fizik kimya biyoloji dersleri icin kitap , kitaplar aramaktayim. Siz sayisalci arkadaslardan bu konuda yardım istiyorum. Onerisi olan arkadaslara şimdiden tesekkur ediyorum. Iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antrenmanlar fizik konusu açan bir arkadaş vardı internetten almış onla bir konuş istersen memnunsa sende alırsın
  • kimyanın temelini daha iyi kavramak istiyorsan atomun yapısından başla. orada parçacıkları nötronları kuantum sayılarının ne olduğunu elektronları öğrenceksin sonra diğer kimya konuları daha kolay gelecek sana. (tam tersi olursa kimyaya standart başla)

fizik için fazla bir şey diyemeyeceğim. bol soru çözmen lazım. el alışması lazım. yasaları kavraman lazım.

biyolojide aslında yeni sayılırım ama şu canlıların temel bileşeni konusunu çok iyi öğrenmelisin. diğer konular bunlarla bağlantılı ister istemez.
  • Tesekkur ederim arkadaslar. Kitap onerisi olarak bir sözünüz yok mu? Kac günlerdir Palme biyoloji arıyorum ama bir turlu bulamadım piyasada. Internetten de almak istemiyorum icini bir açıp incelemeden kafama gore almayayım diyorum.
    Ant matematik almıştım inanılmaz kolay gelmişti. Simdi fiziği icin on yargım var. Katkısı olur elbet ama cok cok cok bir sey öğretmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.