Şimdi Ara

Geriye doğru selektör yapmak istiyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
16.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geriye doğru selektör yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıza Baba52

Nie uraşıyosunuz ki bu kadar
    BIGBANG yazın tüm araçlar patlasin :)
    :)

hiç yakalayamadım, oyun şifresi sanırım.
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    fikrimin argosu :D
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Aynen Gta vice city şifresi.
    Trafikteki tüm araçlar boom :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    :D haklısınız hocam. Aslında polis istese 2 günde hepsini bitirir ama bu ülkede ne zaman kurallar işlenmiş ki...
  • Bagajın oralarda bir yere ayna koyacaksın uzunca. Uzunları yakan adam çat diye kendi ışığında yok olacak.
  • Lamba değilde arkadaki aracın uzun far ışıklarını yansıtan reflektör tarzı bir şey olabilir.
    Acaba arka camın üst kısmına böyle bir şey mi yapıştırsak?
    Geriye doğru selektör yapmak istiyorum.
  • çok mantıklı ve yapılası bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahbârî -- 25 Ekim 2018; 12:33:50 >

• Father Torque kullanıcısına yanıt
    denenebilir :D
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    ahahhaa valla bi aynısını yaşadım. ama tam tersi olmuştu
  • Dikiz aynasının altında bir çıkıntı var. Onu ileri geri yapınca ışığı kırıyor. Onu kullanmaktan başka çare yok. En azından arkadaki araç uzaklaşana kadar.
  • :)) başlığı görünce güldüm, demek ki sadece ben değilmişim sis farı, uzunlar, çakma xenon, ayarsız farlarla gezen o...çocuklarından rahatsız olan:) küfür için kusra bakmayın hakediyolar.
  • 2 sene önce temde orta şeritten 110 gibi bir hızla jimny ile gidiyorum sağımdan 120-130la yolcu otobüsü öyle bir önüme kırıp orta şeride geçişi var ki sağ çamurlugumu yaladı geçti dokunsa atıcak benı bariyerlere arabada 4 kişiyiz ve canımıza kast etti sinirden köpürdüm tepede 4 yayıcı tamponda 2 delici sisleri açtım sapancadan sakarya ayrımına kadar arkasından acıp gittim en son emniyet şeridine çekti gitmemi bekledi.
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    Anlattiginiz olay aynen benimde basima geldi, koca otobus makas atarmi arkadas sinyal de vermiyo...anca uzun yaktim peşpeşe.
    Siz çok güzel yapmışsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rıza Baba52 kullanıcısına yanıt
    Arka sis lambası da rahatsız edici gerçekten..Uzun far kadar olmasa da...Far ayarı düzgün olmayan taşıtlarda en az uzun far kadar rahatsız ediyor..Son zamanlarda hele çok rahatsız olduğum bir hususta şu;şartnameye uygun olmayan yüksek wattlı ve mavimsi şiddetli ışık saçan,yolu aydınlatmaktan ziyade , öndeki sürücüleri kör etmeye çalışan ampül takılmış farlar..Hatta zenon ampul takıp daha doğrusu sahte zenon far ile gezen insanlarda bir o kadar rahatsızlık veriyorlar..Birde şimşek led uzun far selektör çıkmış, bi tanesi bir sellektör yaptı ama 5 dk gözüm normale dönemedi..İyi sövdüm ama bu kadar da olmaz be kardeşim..Ön sis farı eğer fabrikasyon ise hiç rahatsız etmiyor çünkü zemini ve kenarları aydınlatıyor..Rahatsız edenler genelde sonradan montaj yada ampül ve ayar uygun olmayanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 25 Ekim 2018; 16:1:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimşek etkili olan Bmw ise standarttır. Diğer ledler Bmwdekiler kadar etkili olmuyor.

• Geri sis farlarini acip kapatarak uygulayabilirsin.

• 12 yıldır bu forumdayım bu başlığa güldüğüm kadar başka birşeye güldüğümü hatırlamıyorum. Efsane bir fikir efsane bir isyan hocam:)))

• Sen de arka sis farlarını aç olsun bitsin

• geçen sene uzun yolda bir araç arkama takıldı açmış uzun farı deli olacağım :)
    uzaklaşmak için gaza yükleniyorum o da yükleniyor ,geçsin diye yavaşlıyorum o da yavaşlıyor
    böyle bir müddet gittik ,bir baktım yolda çevirme var ,aha dedim şimdi belasını bulacak

polis önce beni durdurdu ,sonra arkamdaki arabayı ve direk ona yöneldi tabi bende seviniyorum
    yahu uzun farla geliyorsun kapat çabuk şunu dedi ,üstelik sis farında yanıyor onu da kapat dedi
    şimdi sağlam bir ceza yiyecek diye beklerken ,polis bana yöneldi geç dedi ve sonra ona devam et dedi

tabi adam polis noktasını geçer geçmez açtı uzunları yine yapıştı peşime ,ölür müsün öldürür müsün :)
    üstelik büyük ihtimal sarhoştu

yani bazıları gerçekten süper ötesi şanslı oluyor ,biz yapsak anında cezayı basarlar :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.