Şimdi Ara

GERİDÖNÜŞÜM KUTUSUNU KALDIRMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi çalışmalar arkadaşlar.ben acaba geri dönüşüm kutusunu nasıl kaldırabilirim.bilginiz varmı.bir yardım edin arkadaşlar

• ne gerek war böyle bişeye anlamadım
  • kardeş niye kaldırıyosun ki ne zararı war sana.
  • arkadaşlar öğrenme amaçlı istiyorum.
  • Kalkmaz diye biliyorum ben.Windowla birlikte ilk kurulumda bile masaüstünde ilk olan zamazingo o kalkmaz yani...
  • onu kaldırdın mı geri getirmesi çok zor.
    yani geçenlerde bir arkadaş öle bir topic açmıştı yanlışlıkla silmiş recycle bin i ve bi dah geri getiremedi çözüm de bulabilen olmadı uzun bir süre snr bilmiyorum noldu ama bence hiç gerek yok öle bir aksiyona.
  • recyle'i kaldırdın mı çöpleri nereye atıcaksın.bilgisayar çöplük olur o zaman.
    elleme dursun derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cöp kutusunu kaldırmak için calıştıra regetid yazıp windows kayıt defterini acıyorsun
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsof\Windows\Currentversion\explorer\desktop\NameSpace\ deki (645FF0405081-101B-9F08-00AA002F954E ) degerini kaldırın böylelikle cöp kutusunu kaldırabilirsin.. ben denemedim ama geri getirmek istersen sildiğin degerleri yeniden gir
  • altını cizdiğim degeri not et ben yeniden yazdım ama ordaki degerleri not etmediğim için vede degerlerini yazamadım vede olmadı

• ileri dönüşüm kutusunumu koyacaksın arakadaşım
  • niye bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım
    ben kullanmıyorum mesela geri dönüşüm kutusu, hiç bi zararı yok, ikinci kez dosyaları silmekten kurtuluyorum

TWEAK UI rogramı ile yapabilirsin dostum istediğin şeyi

kurulum;

UNZIP ederken C: yaz sadece ve unzip deyip kapat
    Dosya HDD sector C: kısmında dosyayı aç ve orda TWEAK UI KUR BİLGİLERİ dosyasını ( üzerinde çark işareti var ) sağ tıkla ve kur veya yükle seç, açılan bilgi pencerelerini kapat, hazır

denetim masasına gir, TWEAKUI'ye gir ve şu ayarları yap;

Masa üstü bölümüne gel, burda geri dönüşüm kutusunun işaretini kaldır. ama bunun öncesinde masa üstüne gel ve geri dönüşüm kutusuna sağ tıklayıp özelliklere gir, burda çöp tenekesine taşımadan dosyaları sil'i işaretle, aynı yerdeki (Ağ bağlantılarım) kutusunu da kaldır. uygula / tamam.
    Bilgisayarı yeniden başlat, bu kadar

hade kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.