Şimdi Ara

Geri yüklerken klasör problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,forumda inceledim fakat yardımcı olacak ne bir cevap bulamadım..Aratırken doğru kelimeleri de seçmemiş olabilirim..Belki saçma bir soru olacak ama derdim şu

Yeni bir iphone 5s aldım itunes ten de geri yükleme yaptım..Şu an geri yüklüyor..Duvar kağıdımı vs geri yükledi fakat iphone 5 imde düzenli bir şekilde klasörlediğim bütün uygulamaları toptan geri yüklüyor..Hepsi 7 sayfaya dağılmış..Bunların tekrar klsörlemem mi lazım yoksa geri yüklerken bir hata mı yaptım?

Siz geri yüklemeden evvel icloud a mı yedek alıyorsunuz bilgisayara mı?

Yardımcı olabilirseniz ve neyi yanlış yaptığımı söylerseniz çok sevinirim...

• Yahu arkadaşlar iphone 5 ekran kırıldı konusuna 40 küsür cevap var,burdaki probleme çare olabilecek 1 cevap bile yok..

Bilmiyorum falan diyen bile yok..Bu problemi bir tek ben mi yaşıyorum yani?

İphone ekranı çatladı diye konu açıp içine bunu mu yazsam anlamadım gitti vallahi..
  • ip5 inde nasılsa ole olması lazım yedek alırken verı kaybı olmus olabılır benimde basıma gelmıstı tekrar sıfırla dene olmazsa gecmıs olsun tekrar duzenlersin tek tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Yahu arkadaşlar iphone 5 ekran kırıldı konusuna 40 küsür cevap var,burdaki probleme çare olabilecek 1 cevap bile yok..

İphone ekranı çatladı diye konu açıp içine bunu mu yazsam anlamadım gitti vallahi..

ekran çatlaması önemli bir problem. Sen olsan, hangisinin başına gelmesini istemezdin? Kaldıki konuyu açalı 1 saat olmuş, fikri olan henüz görmemiş olabilir. Bu kadar acele gerektiren bir sorun yok ortada. En fazla yarım saatte düzenlersin yeniden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfdli

ip5 inde nasılsa ole olması lazım yedek alırken verı kaybı olmus olabılır benimde basıma gelmıstı tekrar sıfırla dene olmazsa gecmıs olsun tekrar duzenlersin tek tek

Hocam düzenlemekte sorun yok..Yapacaz mecburen..Acaba ben yanlış bir şey mi yaptım diye soruyorum..Her yedeklemeden geri yüklerken bu dağınıklık başımıza gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Yahu arkadaşlar iphone 5 ekran kırıldı konusuna 40 küsür cevap var,burdaki probleme çare olabilecek 1 cevap bile yok..

ekran çatlaması önemli bir problem. Sen olsan, hangisinin başına gelmesini istemezdin? Kaldıki konuyu açalı 1 saat olmuş, fikri olan henüz görmemiş olabilir. Bu kadar acele gerektiren bir sorun yok ortada. En fazla yarım saatte düzenlersin yeniden.

Çok haklısın,tabii ki ekran çatlaması çok daha üzücü hatta kahredici ama o bir problem değil..Bir kaza..Şanssızlık diyelim..Benim anlattığım olay ise muhtemelen benim yanlış yaptığım bir şeyden dolayı..Yani çaresi olabilir diye düşündm..Kaldı ki bu forumdaki arkadaşların %90 ı geri yükleme yaparken bunu yaşamıştır diye düşündüm..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Çok haklısın,tabii ki ekran çatlaması çok daha üzücü hatta kahredici ama o bir problem değil..Bir kaza..Şanssızlık diyelim..Benim anlattığım olay ise muhtemelen benim yanlış yaptığım bir şeyden dolayı..Yani çaresi olabilir diye düşündm..Kaldı ki bu forumdaki arkadaşların %90 ı geri yükleme yaparken bunu yaşamıştır diye düşündüm..

Tabiki yaşayan olabilir ama 1 saat cevap almak için erken bir zaman. Bazen 1 dk içinde cevap gelebilecekken, bazen 1 günde de gelebilir. Uzun lafın kısası, forumda çok acele etmemek lazım. İnsanlar yardımcı olmamak için beklemiyorlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • besiktas kullanıcısına yanıt
    Geç de olsa rahatlatacaksa, ben bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • besiktas kullanıcısına yanıt
    Hayır her seferınde olmaz dedıgım gibi bı sekılde verı kaybı olmus tek seferlık hem i tunes yedeği hemde icloud yedegı alırsan daha ıyı olur.
  • Valla arkdaşlar bu saate kadar gözlerim çıktı..Ancak bitirebildim..
    Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.