Şimdi Ara

gereksiz topic değil oyuna % 100 giriorum şans değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt bu doğru öncelikle simgesi kullanmayın dinleyin ıdnizi şifrenizi girin enterlayın sora hemen girceğiniz servera gelip enter deyin connectin yazıo ama ben 3.cü serverlara girdim 2 ve 1 dolu idi bakın ban demeyin

ıd yazın şifre yazın bi yazı çıkıo enter sora hemen serverı seçin ve enterlayın serverı klawye ile seçin yön tuşları ile

ıd şifre enter server enter hızlıca connectin yazıooo

• yani hızlı mı yapalım olay bumu sadece anlamadım sadece hızlıca servere tıkla

• saçmalama
    beremus 2 e girersin tabii
    yada patos 3 e
    açık bi kaç server var
    git yiyorsa ares 1 e gir
  • Hocam ya benim turkcemde ya da senin turkce n de problem olabilir tam manasiyla anlatamamisin? İİ derecede ingilizce bilenler alta ingilizceye cevirirse yada anlayan birisi tam manasiyla anlatabilirse sevinirim anladigim kadariyla denedim olmadi

• ÇOKTAN VARDI BU AMA ŞİMDİ YENI PATCHLER YÜKLENDI BU HİÇ Bİ İŞE YARAMAZ
  • kardeş kusura bakma ama sever kısmının gelmesi i.in senin dediğini yapmamız gerekiyo saşla girmişsindir bi kaç defa
  • quote:

Orjinalden alıntı: msxx

evt bu doğru öncelikle simgesi kullanmayın dinleyin ıdnizi şifrenizi girin enterlayın sora hemen girceğiniz servera gelip enter deyin connectin yazıo ama ben 3.cü serverlara girdim 2 ve 1 dolu idi bakın ban demeyin

ıd yazın şifre yazın bi yazı çıkıo enter sora hemen serverı seçin ve enterlayın serverı klawye ile seçin yön tuşları ile

ıd şifre enter server enter hızlıca connectin yazıooo

Bişi anladıysam arap olayım ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok saçma
  • enter basınca olmuo ki kardeşim yaş iş bunlar byler oyuna gece girin bn hep gece oynuom
  • lol pre deelsen giremezsn pre isen girersin bu mantıı kullanıo K2 yok hızlı yapınca hmn girio muş
  • Dediğini yapınca enter la bağlanıyo ve c2 ye tek attım.Bilmiyom şansmı işe yarıyo gibi.
  • bakın şifrei yazın sora entera basılı tutun sürekli tak non-pre yani sizin girdikllerinzn hepsi şans
  • sacmalio :D
  • git işine ya bole girdiği falan yok saat 3 de c1 e girdim sabah saat 10 da c3 girmedi
  • deniorum ama sadece arada sırada oluyor
  • alakasiz
  • saçma falan değil üzdünüz beni hızlıca yapın ıd şifre enter server enter
  • ya connecte basmıcaksınız ıd giriosunuz şifre yazıonuz sora bi yazı çıkıo hemen enter servera tıklayın hemen enter connection yazıo yapamıanlar burak_eskikara@hotmail.com ulaşşsın mail atmayın bu yöntem oluo conenect diyo ama non pre dio 3.serverlarda deneyin lütfen bağırmayın saçma demeyin girio

girenler olmuş adamı hasta etmeyin
  • %98 kesinlikle girdi sağol işte çözüm bu şu an cyp 1 deyimmm bu yöntemle girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONLINE HERO

ÇOKTAN VARDI BU AMA ŞİMDİ YENI PATCHLER YÜKLENDI BU HİÇ Bİ İŞE YARAMAZ

bilim bilmeden konuşmayın bizim cafenin %90 ı böle girior kalan %10u çocuk zaten bende bu yolla giriomrum
    arada olmuor ama denemekten çok da rahat girmemi sağlıor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.