evt bu doğru öncelikle simgesi kullanmayın dinleyin ıdnizi şifrenizi girin enterlayın sora hemen girceğiniz servera gelip enter deyin connectin yazıo ama ben 3.cü serverlara girdim 2 ve 1 dolu idi bakın ban demeyin
ıd yazın şifre yazın bi yazı çıkıo enter sora hemen serverı seçin ve enterlayın serverı klawye ile seçin yön tuşları ile
ıd şifre enter server enter hızlıca connectin yazıooo
yani hızlı mı yapalım olay bumu sadece anlamadım sadece hızlıca servere tıkla
saçmalama beremus 2 e girersin tabii yada patos 3 e açık bi kaç server var git yiyorsa ares 1 e gir
Hocam ya benim turkcemde ya da senin turkce n de problem olabilir tam manasiyla anlatamamisin? İİ derecede ingilizce bilenler alta ingilizceye cevirirse yada anlayan birisi tam manasiyla anlatabilirse sevinirim anladigim kadariyla denedim olmadi
ÇOKTAN VARDI BU AMA ŞİMDİ YENI PATCHLER YÜKLENDI BU HİÇ Bİ İŞE YARAMAZ
kardeş kusura bakma ama sever kısmının gelmesi i.in senin dediğini yapmamız gerekiyo saşla girmişsindir bi kaç defa
quote:
Orjinalden alıntı: msxx
evt bu doğru öncelikle simgesi kullanmayın dinleyin ıdnizi şifrenizi girin enterlayın sora hemen girceğiniz servera gelip enter deyin connectin yazıo ama ben 3.cü serverlara girdim 2 ve 1 dolu idi bakın ban demeyin
ıd yazın şifre yazın bi yazı çıkıo enter sora hemen serverı seçin ve enterlayın serverı klawye ile seçin yön tuşları ile
ıd şifre enter server enter hızlıca connectin yazıooo
enter basınca olmuo ki kardeşim yaş iş bunlar byler oyuna gece girin bn hep gece oynuom
lol pre deelsen giremezsn pre isen girersin bu mantıı kullanıo K2 yok hızlı yapınca hmn girio muş
Dediğini yapınca enter la bağlanıyo ve c2 ye tek attım.Bilmiyom şansmı işe yarıyo gibi.
bakın şifrei yazın sora entera basılı tutun sürekli tak non-pre yani sizin girdikllerinzn hepsi şans
sacmalio :D
git işine ya bole girdiği falan yok saat 3 de c1 e girdim sabah saat 10 da c3 girmedi
deniorum ama sadece arada sırada oluyor
alakasiz
saçma falan değil üzdünüz beni hızlıca yapın ıd şifre enter server enter
ya connecte basmıcaksınız ıd giriosunuz şifre yazıonuz sora bi yazı çıkıo hemen enter servera tıklayın hemen enter connection yazıo yapamıanlar burak_eskikara@hotmail.com ulaşşsın mail atmayın bu yöntem oluo conenect diyo ama non pre dio 3.serverlarda deneyin lütfen bağırmayın saçma demeyin girio
girenler olmuş adamı hasta etmeyin
%98 kesinlikle girdi sağol işte çözüm bu şu an cyp 1 deyimmm bu yöntemle girdim
quote:
Orjinalden alıntı: ONLINE HERO
ÇOKTAN VARDI BU AMA ŞİMDİ YENI PATCHLER YÜKLENDI BU HİÇ Bİ İŞE YARAMAZ
bilim bilmeden konuşmayın bizim cafenin %90 ı böle girior kalan %10u çocuk zaten bende bu yolla giriomrum arada olmuor ama denemekten çok da rahat girmemi sağlıor