Şimdi Ara

Gereksiz telefon faturası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben sadece internet kullanıyorum, yani hattıma herhangi bir telefon takılı değil hiç kullanmıyorum. Ama mecburen telefon faturasıda ödüyorum. aylık 21 lira fatura geliyo. Bunu en aza indirgemek istiyorum, kampanyaları inceledim ama bulamadım, 19 liraya felan buldum ama daha düşük varmı bilmiyorum. Şehir dışına felan kapattırsam ücret düşer mi ?

• tahminimce ev avantaj 100 tarifesindesiniz.bence bunu değiştirerek fiyatı düşürürsünüz mademki telefonu hiç kullanmıyorsunuz kalkmadıysa eğer SadeHATT Tarifesi diye bi tarife vardı fiyatıda değişmediyse yaklaşık 16.5 liraya yakındı.şuandaki tarifeniz konuşmaya dönük değiştirip SadeHATT Tarifesine geçerseniz hiç kullanmamaya çalışacaksınızki dk ücretleri daha yüksek diğerine göre.
  • Anladım, teşekkür ederim. Peki internetten online olarak bu tarifeye geçebilir miyim yoksa müşteri hizmetleriyle yada bayiyle görüşmemmi gerekiyo?
  • 4441444 telekom müşteri hizmetlerinin telefon numarasıdır hat sahibi şahıs başvurabilir.tabi geçisi onaylamadan önce tarife hakkında bilgiyi sorun herhangi bi değişiklik olup olmadığına emin olun fiyatı teyit ettirin.telefonla başvurarak tarife değişikliği olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRLoSuLo

Merhaba arkadaşlar;

Ben sadece internet kullanıyorum, yani hattıma herhangi bir telefon takılı değil hiç kullanmıyorum. Ama mecburen telefon faturasıda ödüyorum. aylık 21 lira fatura geliyo. Bunu en aza indirgemek istiyorum, kampanyaları inceledim ama bulamadım, 19 liraya felan buldum ama daha düşük varmı bilmiyorum. Şehir dışına felan kapattırsam ücret düşer mi ?

hocam yalın adsl paketi diye bişey var sınırsız internet kullanıyorsan 60 liraya netlimitsiz paketini 12 ay taahhüt imzalama şartıyla kullanabilirsin

detaylar burada

• Bu ay banada 35 TL telefon faturası kitlemişler.. Doğru düzgün kullanmadiğim telefona heray 25 TL gibi bi ücret geliyordu bu ay abartmışlar iyicene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

Merhaba arkadaşlar;

hocam yalın adsl paketi diye bişey var sınırsız internet kullanıyorsan 60 liraya netlimitsiz paketini 12 ay taahhüt imzalama şartıyla kullanabilirsin

detaylar burada

bu güzelmiş aslında ama 12 aydan sonra yine aynı mı olucak :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

Merhaba arkadaşlar;

detaylar burada

bu güzelmiş aslında ama 12 aydan sonra yine aynı mı olucak :D

12 ay taahhüt imzalıyorsun. Eğer 12 ayın sonunda paketi beğenirsen bir 12 ay daha sözleşme yaparsın. Ya da iptal ettirirsin.

yani bu 12 ay 60 lira sonra 70 lira falan paketi değil. 12 ay sabit fiyat hep aynı yani

• Anladım iyiymiş ozaman. Normalde 52 lira ödüyorum zaten internete. tel faturasını 8 liraya getirmiş olcam :)
  • quote:

Anladım iyiymiş ozaman. Normalde 52 lira ödüyorum zaten internete. tel faturasını 8 liraya getirmiş olcam :)

ama hocam şöyle bir sıkıntı olabilir öğrenciysen yazın kapatıyorsan interneti , taahhüt bozunca ne kadar ceza ödeniyor ya da kaç ay dondurma hakkın oluyor bunları da araştır bence
  • Anladım, zaten 10-11 ay kullanırım bende. 6 ay kadar dondurulabiliyor diye biliyorum. Teşekkür ederim uyarı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.