Şimdi Ara

Gereksiz CPU kullanımı ''sysnetwk.exe''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, son günlerde bilgisayarım aşırı derecede yavaşladı ve kullandığım tarayıcıda aşırı reklam çıkmaya başladı her açtığım sayfada reklam çıkıyor. Artık resmen bilgisayarda interneti kullanamaz oldum bazen kitliyor bilgisayarı reklam virüsü gibi bir şey ama tam anlamadım bende. CCleaner, ADWCleaner gibi programları denedim ama hiç bir sonuç alamadım bilgisayarımda virüs programı da mevcut fakat oda hiç bir şey bulamıyor. Görev yöneticisinde aşırı gereksiz CPU harcayan bir işlem yansıması var onunda resmini çektim aşağıya atmaya çalıştım lütfen bu tarz sorunlar yaşamış olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesin şimdiden teşekkürler.

Resmi göremeyenler için işlemin adı ''sysnetwk.exe'' %80'in üzerinde gereksiz CPU tüketiyor sürekli.
     Gereksiz CPU kullanımı ''sysnetwk.exe''

• UP
  • Kardeşim hiç bir process bu kadar cpu kullanımına sahip olamaz anlık kullanabilir ama devamlı bu seviyede olmamalı. F8 ile güvenli modda pc yi açıp process hacker programı ile bu işlemi kill edip bunu trigger eden serviside silersen sorunun çözülür diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.