Şimdi Ara

Gerek Kalmadi- Android Telefon Casusluk Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, tanıdığım birine S4 cep telefonu aldım fakat vermeden önce içine izleme programı kurmak istiyorum. Google araştırmalarıyla baktım fakat bana güvensiz gibi geldi güvenebileceğim bir yer var mıdır? Parası çok önemli değil ama olabilirse tabii ki bedava olsun veya ucuz olsun mümkünse. Forum kurallarına aykırı değilse paylaşabilirseniz sevinirim. Nedenini PM den sorabilirsiniz çok merak ederseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 4 Ocak 2014; 1:12:28 >

• Merhaba,
    Böyle birşey yapmanı tavsiye etmem, zira içine kurduğun program/virüs her ne ise, seninle birlikte karşı tarafın telefonunu 3. kişilere de açık hale getirir.
    Birkaç mesajlaşma görücem diye, iyilik yaptığını sanan insanın tüm özel hayatını açmış olursun millete mesajlar/resimler/fotolar/varsa banka hesapları vs...
    Hiç bulaşma derim.

Edit: Ayrıca izleme derken neyi izleme; GPS ile uydudan takip etmek mi istiyorsun yoksa telefonda neler yapıldığını mı görmek istiyorsun... GPS ise Google'ın bir ara Latitute hizmeti vardı arkadaşlarının yerini anlık olarak görebiliyordun. Google+ kullanırsan yasal yollardan da arkadaşlarının nerelerde olduğunu onların verdiği izinler dahilinde zaten görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 2 Ocak 2014; 15:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

Merhaba,
    Böyle birşey yapmanı tavsiye etmem, zira içine kurduğun program/virüs her ne ise, seninle birlikte karşı tarafın telefonunu 3. kişilere de açık hale getirir.
    Birkaç mesajlaşma görücem diye, iyilik yaptığını sanan insanın tüm özel hayatını açmış olursun millete mesajlar/resimler/fotolar/varsa banka hesapları vs...
    Hiç bulaşma derim.

Edit: Ayrıca izleme derken neyi izleme; GPS ile uydudan takip etmek mi istiyorsun yoksa telefonda neler yapıldığını mı görmek istiyorsun... GPS ise Google'ın bir ara Latitute hizmeti vardı arkadaşlarının yerini anlık olarak görebiliyordun. Google+ kullanırsan yasal yollardan da arkadaşlarının nerelerde olduğunu onların verdiği izinler dahilinde zaten görebilirsin.

Doktor gibi yazmışsın helal

• Eyvallah, teşekkürler.
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Yok direk telefonu izlemek direk gps kolay zaten simdi ben 2 yazilim kurdum 8 dolar aylik zaten kisi kotu biri sorun yok istedigi kotulugu gorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HABERLEŞMENİN GİZLİLİĞİNİ İHLÂL

Madde 132 - (1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlâl eden kimse, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.) bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlâli haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.) verilecek ceza bir kat artırılır.

(2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.) iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın (Ek ibare: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.) hukuka aykırı olarak alenen ifşa eden kişi, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.) bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (Ek cümle: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.) İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.

(4) (Mülga cümle: 02/07/2012-6352 S.K./79.md.)

KİŞİLER ARASINDAKİ KONUŞMALARIN DİNLENMESİ VE KAYDA ALINMASI

Madde 133 - (1) Kişiler arasındaki alenî olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./80.md.) iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Katıldığı aleni olmayan bir söyleşiyi, diğer konuşanların rızası olmadan ses alma cihazı ile kayda alan kişi, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./80.md.) altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

(3) (Değişik fıkra: 02/07/2012-6352 S.K./80.md.) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaların kaydedilmesi suretiyle elde edilen verileri hukuka aykırı olarak ifşa eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis ve dörtbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.

ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLÂL

Madde 134 - (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./81.md.) bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, (Değişik ibare: 02/07/2012-6352 S.K./81.md.) verilecek ceza bir kat artırılır.

(2) (Değişik fıkra: 02/07/2012-6352 S.K./81.md.) Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. İfşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.

KİŞİSEL VERİLERİN KAYDEDİLMESİ

Madde 135 - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.

(2) Kişilerin siyasî, felsefî veya dinî görüşlerine, ırkî kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlâkî eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.

VERİLERİ HUKUKA AYKIRI OLARAK VERME VEYA ELE GEÇİRME

Madde 136 - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazgolge55 -- 3 Ocak 2014; 11:51:26 >

• bence yol yakınken vazgeç kardeş, burda bu konuda yardımcı olacak kimse bulamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip
  • kişinin telefonda internet paketi olup gmail hesabı açık olması dahilinde google uygulama yönetici adlı erbaş sunumuyla sadece nerde olduğunu izleyebilir kaybolduğunda zilini çaldırıp bloke ettirebilirsin. sanki herşeyi hukuka uygun yaşıyoruz
  • Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    Little Spy yukledim telefona 8 dolardi galiba aylik ise yarar gibi duruyor aslinda bir tane daha kurdum garanti olsun diye de adini unuttum baglanamiyorum simdilik calisiyor gibiler

• Arkadaş inatla vazgeçmiyorsun. Allah sonunu hayır etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

Arkadaş inatla vazgeçmiyorsun. Allah sonunu hayır etsin.

Daha telefonu teslim etmedim

• Ne diyelim kardeş verme telefonu diye yalvaralım mı? Biz gereken açıklamayı yaptık burdan sonrası sana kalmış.
    En başta yazmışsın, forum kuralları dahilinde hareket etmediğini de belirtmek isterim bu arada
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Oyle birsey varsa uyari almadan nasil konuyu kapattirabilirim ?

• Hiç bir fikrim yok malesef... İstersen adminlerden birine PM at. Ya da kendini şikayet et şikayet butonu ile, açıklamasına da kural dışı olduğunu bilmediğini ve konunun silinmesini istediğini yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.