< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 3 Eylül 2016; 17:48:50 > |
Gerdek Gecesinden Korkuyorum
Gerdek gecesi, yeni evli çiftler için hem heyecan verici hem de sinir bozucu bir olay olabilir. Özellikle gerdek gecesinden korkuyorsanız, bu tamamen doğaldır. İşte bu korkuyla başa çıkmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:
- Korkunuzu kabul edin: Korkularınızı inkar etmek yerine, onları kabul etmek önemlidir. Bu, duygularınızla başa çıkmanıza ve onları yönetmenize yardımcı olacaktır.
- Partnerinizle konuşun: Korkularınızı eşinizle paylaşmak, onları anlamalarına ve desteklemelerine yardımcı olacaktır. Birlikte çözümler bulabilir ve endişelerinizi giderebilirsiniz.
- Gerçekçi beklentiler edinin: Gerdek gecesinin mükemmel olması gerekmediğini unutmayın. Rahatlayın ve anın tadını çıkarın. Her şeyin yolunda gitmemesi sorun değil.
- Kendinize zamana bırakın: Gerdek gecesiyle ilgili endişeleriniz varsa, kendinize zamana bırakın. İlişkiniz geliştikçe ve birbirinizi daha iyi tanıdıkça, korkularınız azalacaktır.
- Profesyonel yardım alın: Gerdek gecesinden korkunuz devam ediyorsa veya günlük hayatınızı etkiliyorsa, profesyonel yardım almaktan çekinmeyin. Bir terapist veya danışman, korkularınızın üstesinden gelmenize ve sağlıklı bir cinsel hayata sahip olmanıza yardımcı olabilir.
Gerdek gecesinden korkmak yaygındır ve utanılacak bir şey yoktur. Bu ipuçlarını takip ederek, korkularınızı yönetebilir ve bu özel anın tadını çıkarabilirsiniz.