Şimdi Ara

gerçekten korkutan film önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten film korkutmaz. filmi kapatıp yattıktan sonra uykunuz kaçıyosa film korku filmidir
  • Korku değilde gerçekten geren filmler var onları burada paylaşırsak daha yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Korku değilde gerçekten geren filmler var onları burada paylaşırsak daha yararlı olur

Paylaş abi.

• Ciddi anlamda geriyor ve korkuyorsun hem diğerleri gibi zombi felanda yok adam gibi korku filmi
  • Aklımda kalanlardan, gerilim ön planda, biraz kanlı idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

arkadaşlar baya korku filmi izledim hiçbiri korkutmuyor artık korkmak istiyorum öneride bulunurmusunuz güncel veya eski gerçek korku filmi

Exorcist serisini öneririm izlemediysen baya güzel bi seri
  • dostum, slenderman falan oyna hiç bir filmden korkmuyorsan

-ayrıca, şöyle birden çıkmalı, izledikten sonra evde birisi var mı yok mu diye evi gezdirecek bi film var mıdır? başka türlü ifade edemedim.

*el kamerası ile çekilmiş filmler, pek etkilemiyor.

edit: herkes the blair witch projecti paylaşmış baktım ettim, güzel bir şeye benziyor ama diğer paylaşımların hepsi (sıkıcı) tabirini kullanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 1 Eylül 2013; 23:58:00 >
  • korku seansı yeni gösterime girdi ikinci yarısı oldukça iyi
  • Evet,hocam beni germeyi başaran tek film. karanlık ve ses çok iyi kullanılmış filmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Hocam beni korkutan film yok ama bir tek Blair cadısını seyrederken geriliyorum özellikle sesler falan çok etkileyici tavsiye ederim

herkes öneriyordu bende izleyim bu gece

Dün gece izledim. Hiç korkunç değil.

Miden sağlamsa Hostel 1 ve 2 yi izle benide ciddi anlamda korkutan bir film olmadı daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Ciddi anlamda geriyor ve korkuyorsun hem diğerleri gibi zombi felanda yok adam gibi korku filmi

Her filmi izledim bu filmi izlemedim afişinden dolayı bir önyargı oluştu ama bu gece izliycem bu filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Ciddi anlamda geriyor ve korkuyorsun hem diğerleri gibi zombi felanda yok adam gibi korku filmi

Her filmi izledim bu filmi izlemedim afişinden dolayı bir önyargı oluştu ama bu gece izliycem bu filmi.

Sırf afiş için izlenilir bu arada izlediniz mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Automotive

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Sırf afiş için izlenilir bu arada izlediniz mi hocam?

Otele geldiler adam kahvaltısını ediyordu uyku bastırdı bu gece devam edicem.

• İzlediğim en sağlam korku filmiydi son zamanlarda , cidden tırstım bu filmde ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 2 Eylül 2013; 18:02:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.