Şimdi Ara

Gerçekten Kazanın İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Bundan tam 1 sene önce kurulan bir şirketten bahsedeceğim kısaca.
    Siz şirket üzerinden siteye yatırım yapıyorsunuz. Sizin yatırımlarınızla çiftliğe yeni tavuk, inek, arı gibi hayvanlar alıyorlar
    Bunların getirdiği ürünlere kâr ortağı oluyorsunuz. Aynı zamandan da bunu sanal bir şekilde oynuyorsunuz.
    Ne kadar çok yatırım o kadar çok para. 12 ay boyunca hergün kazanabiliyorsunuz ve istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz
    Alacağınız ürünlere göre kâr oranınız değişiyor. Ortalama kampanyalı ürünlerin 1 yıl içersindeki kâr oranı %2.8 'dir
    Bu demek oluyor ki 5.000 TL yatırım yaparsanız 1 sene sonunda toplam 13.800 TL paranız olacak.
    Buyrun bu da benim yatırdığım para.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2482474/e441cc94-b5f5-4d9c-8478-d28c25b85202.png
    Günlük ortalama 37 TL alıyorum. Ayda 1.100 TL , Yılda 13.300 TL yapar. Fazla geç kalmadan buyrun gelin.
    Şuan TR-3 sunucusunda kampanya var. 198 Liralık inek 129 TL.

Kampanyadan yararlanıp üye olmak için : BURAYA YIKLAYIN

Bu link ile üye olursanız hepimiz kazanırız. Hepinize teşekkürler.
    Sorusu olan varsa buradan sorabilir. Bende 3 gün önce yatırım yaptım. Teşekkürler.

• Yeni üyeler geldikçe aylık 1100 lira almaya devam edersiniz bu konuda gram endişem yok. Yeni üye(yatırımcı, av, sazan,) gelmez ise bırak 1100 ü 10 lira alamazsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.G.A.M. -- 30 Mart 2018; 0:16:50 >
  • Bende online slot diyorum

• k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.G.A.M. -- 30 Mart 2018; 0:17:21 >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    arkadaşım. Yeni üyenin bana kazandırdığı yatırımının yüzde 2si. yani 100 lira yatırım yapsa 1 yılda 2 lira kazanıcam. 1 yılda 2 lira.. o kadar da çok değil dimi. Ben zaten ayda normal yatırımımdan kazanıyorum.
  • A.G.A.M. A kullanıcısına yanıt
    Ben her gün çekiyorum. Anında para hesaba geçiyor. Papara ile çalışıyorlar. Hafta sonu ve ya gece farketmiyor o yüzden. Dİrek hesapta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HavvaT. H kullanıcısına yanıt
    g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.G.A.M. -- 30 Mart 2018; 0:18:5 >
  • Yılda 2 lira için forum köşelerinde referansla üye aramazdım.
    O iki lira referans olarak alıyorduk alan 98 liradan da senin kar payın için 20 lira ödüyorlar yoksa Kıbrıs'ta tavuk ördek ineli arı çiftlikleri yok :) ama sen şimdilik Parapara dan çekmeye devam et yakında paparayı yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 19 Temmuz 2017; 0:2:30 >
    ben anlamıyorum sizi. iki dakika araştırsanız zaten şirketin reklam filmlerini, nerelere yatırım yaptığını görürsünüz, 1 yıldır aktif olan bir şirket. İlk başta girseydik şuan anaparamızı almıştık. Geç olsun güç olmasın. Çok rahat bu şirketin geleceği var.
    Bende anlamıyorum 2 dakika araştırsanız benzeri şirketlerin kimleri tokatladığını hangi ailelerin yıkıldığını kredi çekip girecek kadar gözü dönem hayatların nasıl karardığını görürdünüz. Öyle bir firma düşünün binlerce kişiden beşer onarbin topluyor okadar parlak yatırımları var ama hiçbir finans kurumunda kredisi yok. Bak jet fadıla sıfır sermaye ile koca bina dikti yaptığı otel ortada senden aldı benden aldı dikti binayı bu arada kar payıda dağıttı ya otel bitmedi ne karındemedi kimse parayı alan borç alıp daha çok yatırdı bankadan kredi çekti yatırdı şimdi Saadet zinciri mağdurları derneğine Yeni üye kaydındalar.

• PONZİ finansması....

Toprağı bol olsun,kendi gideli 1 asır oldu,sistemi devam....

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    ponzi değil bu. gerçekten bir yatırım var. Çiftlikleri tarlaları gidip gezebiliyorsunuz.
    Gidin memleketimizdeki çiftçiye yarı yarıya ortak olun süt için inek besleyen adama inek parası verin en azından yatırımınızı görürsünüz belki %5000 getirmez ama olacak okadar

arkadaşım sen laf anlamıyor musun ? Gidip gördüm zaten yatırım yaptığım yeri . Memleketimizin içinde Bursada Manisada Tekirdağda çiftlikler var. istersen gidip görebilirsin googleye yaz çiftlikbank çiftlikleri diye git gez. ve %5000 değil. şuan en iyi kampanya yatırdığınız paranın 2.8 katını veriyor. Amaaan sana ne laf anlatıcam
  • Yatırım yaptın ve araştırdın çiftlik bankın çiftlikleri kiramı yoksa çiftlik bankın üzerinemi ? Toplam yatırım maliyeti nedir ? Toplam sermayesi nedir? (Bu şirketlere ceza verilmeli ve para yatıranlarada verilmeli)

Herşeyden önemlisi neden oyun oynatıyor :) ya alır parayı yatırım Ben oyunda süt sağmaz isem odamı sağmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 20 Temmuz 2017; 9:54:32 >
  • Konuyu açanlar bu sistemden bir cacık olacağı yok bari yatırdığım parayı kazanayım umuduyla sazan avcılardır. Hayırlı işler.
  • LaNcEt kullanıcısına yanıt
    :) yok ya o kazanıyor zaten bizim 3 5 TL mizemi kaldı "Gerçekten kazanmamız için" yazıyor ref link öylesine kalmış

• Tamam karşı çıkan arkadaşlar bir çok bu tarz siteler vardı şuan hiçbiri ödeme yapmıyor alayı ponzi çıktı belliydi zaten gelelim çiftlik banka benim de yatiririm var ve şuan kampanyadan dolayı yine yatırım yapmayı düşünüyorum ben öyle böyle demeyeceğim çünkü baya yüklü yatırım yapacağım için ister istemez bu tarz yorumlarda çekiniyorum ya diğerleri gibiyse diyorum , sizler ne kadar araştırınız arkadaşlar direk sistem ponzi ws dediniz sormuş birisi ne kadar yatırımı var aç dostum googleye bunu sor adamlarının sitesine gir Facebook sayfasına gir dokümanları var nereden ne almışlar ne kadar yatırım yapmışlar hepsi var diğer para yatırdım sitelerin hiç birinde yoktu bunlar o siteler 2 ayda 3. 5 kat veriyordu , bu site sadece kampanyada 2.8 3 katını veriyor normalde 1.8 katı bu bile ömrünü uzatıyor diyelim ponzi sistem mesela kar marjı baya düşük bu arada çark enaz 3 yıl döner kalmış 2 yıl doğru dimi parayı çeken yine yaptıracak ,, ama adamlar bişeyler aldık diyor ve sitelerin diyor ki 5 ağustosta belirli illerden otobüsle yeni açılan Tekirdağ'da ki tesisin açılışına bedava gelebilirsiniz kendileri kaldırıyor seni aldıkları açılışa götürüyor siz neyi ne kadar araştırınız daha size ürettikleri sucukları kargoyla kapiniza yolladiklarini saymiroum .yüzde 3 paranız kesiliyor ve bu paradan şarküteri alışverişi yapıyorsunuz vs vs ins ponzi değildir inşallah yıllarca sürer herkez kazansın ama hemen. Bı bakmadan dinlemeden yargilamayin sen o sütü girip satmazsan sen az kazanıyorsun şirket sana az para veriyor o yüzden girmen sayman önemli yoksa onlar sütlerini hep satıyor az iyice araştırın öyle gelin ona göre bende yine yatiririm yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaynak olarak git Google A bak git Facebook A bak diyince okuyacak birşey kalmadı şuanda 5 site açıp 500 hektar tarım arazisi alınmış diye haber yapabilirim Yada parasını verip haber sitelerinde tanıtım yazısı yayınlayabilir için bunların benim nezdimdeki değeri sıfırdır ben ticaret tescil kaydına bakarım açıklarsa mizana bakarım borcu alacağı resmî kaydına bakarım.
    Senin o bilmemne şirketinin sermayesi ne kadar ?? Kaç ortağı var ?? Benimle bağlayıcı bir sözleşme imzalıyor mu? Yatırımlar şirket adınadır yapılıyor? En basiti bu kadar yatırımı olan firmanın her yatırım bölgesindeki elemanlarının maaşını ödemesi gerekir resmî olduğu için banka üzerinden ödemesi gerekir böyle bir durum varmı ? Yoksa git Facebook A Google a dersen Zaten zookayı yutmuşsun geçmiş olsun.
    Şirketin sermayesi 10bin TL bu arada. 1milyon olsada değişmez ya 10bin TL senin yatırdığın para Belki daha fazladır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.