Şimdi Ara

Gerçekten inanmaya çalıştım. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
2
Favori
13.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölüm ve sonrasıydı konu, onunla ilgili önceki sayfalarda çok şey paylaşmıştım ben. Yaşadığını söylediğin boşluk ve kaygılara yardımcı olacağını düşündüğüm şeyler paylaştım. Baktın mı bilmiyorum. Bakmadıysan attığım videolarla bakmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hatta buna benzer film vardı. Çok ünlü. Requem for a dream.

Orada da buzdolapları, makineler yürüyor. Oysa psikolojik bozulmanın etkisi.

Cin çarpar, bilmem ne eder denilenleri yaptım. Birşey olduğu yok.

Bir sonrakile hedefim kaçak defineci bulup cinli, hazine var ama koruyor denilen yerleri ziyaret etmek olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : Jeopol
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Bir gün dışarıda dolaşıyorsun, aniden ilerideki bir ağaca yıldırım düşüyor. Hayranlıkla seyrediyorsun. Sonra bu yıldırımın Zeus tarafından atıldığını söylüyorlar, "kendisini görmeden bu yıldırımın Zeus tarafından atıldığına inanmam" diyorsun. Yani attığı yıldırımı görüyorsun ama kendisini görmediğin için yıldırımın kendi kendine oluştuğuna inanıyorsun. Şimdi bu inkar olmuyor mu? :)

söylediğin şeyin ve attığın videoların nasıl mantıktan uzak ve sadece saçmalıktan ibaret olduğunu umarım anlamışsındır.

bu arada arkadaşa izlemediyse henüz efe aydalın kırmızı hap videosunu izlemesini tavsiye ederim:

• Dikkat Uyarı !!
    Kırmızı hap analojisi aydınlanıp gerçekleri görmek değil yaşadığın boyutlardan dışarı çıkıp metafizik formların varlıkların iblislerin peşinde koşmak demektir.Bu metafizik alem şeytana inanıp yolundan gidenlerin tanrının yarattığı boyutları ele geçirerek iblisin hizmetine sunma ideasıdır.(boşa kürek çekme)Yani kırmızı hap hurafelerden arınma anlamında değil bizzat Tanrının yarattığı tüm alemleri görmektir.Bu küçük uyarıyı size hatırlatıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 3 Nisan 2019; 12:43:56 >
    Yedinci yüzyıl Arap adetlerine inanmamak kimseye hiç bir şey kaybettirmedi. Hatta inanmayanlar gayet huzurlu, mutlu, ferah bir hayatı refah içinde sürdürüyorlar.
    Avrupa din overdose yaşadığında topyekün kafayı üşüttü- ilahi doğru zannettikleri insan yakma işlemini kendileri gibi düşünmeyen yüzbinlerce kişiyi yakarak uyguladı. Kadim ve pagan topluluklar tamamen yok edildi.
    Bu tablolara bakarak doğru yolu, huzurlu yolu, insanın vicdanına, onuruna yakışan yolu saygı çerçevesinde oluşturmak zor değil.

Orijinalden alıntı: Nazgul Founder

Dikkat Uyarı !!
    Kırmızı hap analojisi aydınlanıp gerçekleri görmek değil yaşadığın boyutlardan dışarı çıkıp metafizik formların varlıkların iblislerin peşinde koşmak demektir.Bu metafizik alem şeytana inanıp yolundan gidenlerin tanrının yarattığı boyutları ele geçirerek iblisin hizmetine sunma ideasıdır.(boşa kürek çekme)Yani kırmızı hap hurafelerden arınma anlamında değil bizzat Tanrının yarattığı tüm alemleri görmektir.Bu küçük uyarıyı size hatırlatıyım.

Bakın inanmayan insanlar bu forumda takılarak ömrünü geçirmez bunları amacı sizleri din dışına saptırmak umarım bu gerçeği görebilecek kadar aydınlanmışsınız lütfen bu bütün gün forumda vakit geçiren kötülüklerin emellerine uymayın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 3 Nisan 2019; 12:53:39 >

• Bakın dinlere inanmayan insanlar bu forumda tabi ki ömrünü geçirmez. Manyak mıyım neden geçireyim çoluk çocuk var, iş var güç var, hayatın güzellikleri nimetleri var.
    İnanmayanlar sizi cehennemle yanmayla sapmayla tehdit de etmez. Sevgi, saygı, vicdan, onur filan der geçer. En fazla insan hakları, çocuk hakları okusanız iyi olur filan der. Bunun yanında tabi ki inancında herkes özgürdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 3 Nisan 2019; 13:7:10 >

Bu arada daha fazla saçmalama diye bilgi vereyim, spontane bir olaydan bahsetmiyorum. Zaten bir işlem sonucu gerçekleşen bir durum. Sen şimdi git David Copperfield izle, oradaki "göz yanılmalarını" çözersin bu aydınlanmışlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 3 Nisan 2019; 13:16:42 >

ne güzel kafalar pırıl pırıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Aygırı

Her şeyi oluşturabilecek kadar kompleks bir kişinin tesadüfen oluştuğu sonucunu çıkardığına göre senin kafan daha iyi çalışıyor, sana da aferin
    Adının hakkını veriyorsun Tebrik Ederim

• Dini etkiler hariç tutarak sadece mantıkla yazacağım. Bu Dünya , bu sistem ve bu evrende ne varsa bir zamanlar yoktu bunu ilkokul çocukları da biliyor artık. Tüm bunlar yokken bilim insanları bir açıklama yaptılar "bigbang". Hiçbir şey yokken oraya kimin koyduğu belli olmayan 1 Hidrojen atomu varmış bu patlamış da yıldızlar ve sistemler oluşmuş. Buna inanmak aslında şu cennetin tapusunu dağıtan şahsiyetlere inanmaktan farksız. 1 atomu laboratuvarlarda aynı uzay şartlarını sağlayıp çok defa patlattılar. Yaydığı enerji 10 üzeri eksi milyon gibi yok denebilecek bir enerji.

Büyüklüğü Dünya'nın trilyon katı yıldızları şöyle bırak bir hidrojenin patlaması sadece dünyadaki bir çakıl taşının oluşmasını bile sağlamaz. Yahu mantıken 1 atomun hacmi belli yayacağı enerji belli. Komik olmayın. Bilim insanları din dışı bir düşünceyi oluştururken bile şu dediklerim şöyle dursun o ilk Hidrojen atomunun nereden geldiğini açıklayamıyor ve sadece bu konuya mahsus saçmalıyorlar.

Bir yaratıcının olduğu kesin. Bir yaratıcı varsa "ben böylesine devasa bir evren ve sizleri laf olsun diye yarattım şimdi ne haliniz varsa görün" de kesinlikle demez kusura bakmayın. Bir anne baba bebek doğunca benden bu kadar ne halin varsa gör derse, bir öğretmen sınıfa siz öğrencilerimi yerleştirdim artık ne haliniz varsa görün derse yaratıcı da anca o zaman der. Din gerçekliği ortada. Şu an geçerli olan 1 dinin olduğu kesin. Onu arayıp bulup o dinin sahibinin bıraktığı varislerinden doğru öğrenmek asıl mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazgul Founder

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kendi yanlış anlaman üzerinden boşa gayri terbiyeli davranmışsın. Bir daha oku bak, sana "tabi ki bütün ömrüm forumda duramam çoluğum çocuğum var, işim gücüm var (firma sahibiyim) hayatın güzellikleri ve nimetleri var yazmışım. Bir de defalarca akıl yaşta değil baştadır diyen adamım. Boşa iftiraya yalana başvurma.
    Senin yazdıkların ne öyle? Okuduklarını anlasan daha iyi değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 3 Nisan 2019; 14:51:33 >

Oysa beyninizi cinlere, görünmeyen şeylere şartlandırmışsınız. Bu durumda askıdan havlu kayıp yere düşse cin yaptı diyecek durumdasınız.

Şu bir işlemi söyle ben de deneyeyim. Napiyonuz, cin mi çağırıp kendinizi korkutuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 3 Nisan 2019; 15:5:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.