Bildirim
Gerçekten ihtiyaç sahibi olan birine test kitabı almak istiyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
adam ya.up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam hangi uniii
1 kitap alman o kişiye pek yaramayacak.
-
Lütfen gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşımız yazsın, gerçekten kitaplarını seçip bana sepeti atacak ben ödemesini yapacağım sadece.
-
?
umarım ihtiyacı olan birine yardımın dokunur hocam, onun adına ben de teşekkür ederim.
Kanka gözünle görmeden yapmanı tavsiye etmem, suistimale çok açık fakir olmasa bile isteyen muhakkak olacaktır
-
Up. Arkadaşlar kitaplığıma bir kitap daha eklerim diye bu işi suistimal etmeyin lütfen ki ihtiyacı olana nasip olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarı. Arkadaşlar çözmeyeceğiniz kitabı aldırmayın nasıl olsa bedava diye, inancınız varsa hakka girmiş olursunuz zannımca.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
abimiz almaktan vazgeçmiş, ayıp olmasın diye hesabı silmiş diye yorumladım
-
Up?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kanka gözünle görmeden yapmanı tavsiye etmem, suistimale çok açık fakir olmasa bile isteyen muhakkak olacaktır |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X