Şimdi Ara

Gerçekten çok yanlızım ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üniversite bittikten sonra hemcinsiniz arkadaş bulmak çok zor gerçekten. Ben de 4 yıl önce şehir değiştirdim ve adam akıllı eski arkadaşlarım gibi rahatça takıldığım her istediğimde bişeyler yapabileceğim insan bulamadım. Doğal olarak tek çare sevgili bulmak ama yalnız kalmaktan korktuğum için aynı anda 4 5 kızla takılıyorum ve ilişkilerim çok yüzeysel oluyor ayrıca aşırı yorucu güvenilecek bir kız bulduğumu düşünüp tüm zamanımı ona harcayınca da çok geçmeden terk ediliyorum. Bu döngü uzun süredir böyle ne yapıcam şaşırdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • booleanalgebra B kullanıcısına yanıt
    aynen oyle cidden ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam 35-40 yaş arası evde kalmış binlerce kadın var, bence evlenmek o yaşlarda mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben evden çalışıyorum arkadaşım falan kalmadı.
    kız arkadaş zaten yok.

geçen gün şimdiye kadar yakın arkadaşım olan kişileri düşündüm.
    50ye yakın yakın arkadaşım olmuş ama şuan hiç biriyle iletişimim yok çok acı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

yani sağda solda sürteceğine evlen yerin belli olsun evet doğrusu bu ama bizim kuşak kızlarının bi george clooney brad pitt takıntısı vardı, gökyüzünden inmiş olanları bulmak lazım.ben denedim 4 sene önce üni kız arkadaşımı tekrar buldum 40 yaşındaydı ama hala inmemiş gökyüzünden iki sene peşinden koştum 2019 sonunda saldım dedim bakalım 50'de siz mi güzel görüneceksiniz ben mi?vampirimdir biraz paul rudd gibi. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 9 Ocak 2022; 17:30:40 >
  • Şehir neresi? Hayrıma gezdireyim seni.  

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

seviyorum böyle konular karşıma çıkınca.Anlıyorum ki çoğu insan aslında yalnız ve benle aynı duyguları yaşıyor,bu sefer yalnız olmadığımı anlıyorum bu konuda.

kubi seni de alıntılamamın nedeni son yazdığın cümle üzdü kanka ya.

geçmişte konuştuğumuz arkadaş olduğumuz sohbet ettiğimiz insanlarla şu an hiçbir iletişimimin olması acı veriyor.Vay be.

• Şunu anladım yalnız insanı hiçbişey yıkamaz emin olun ,ünide harika bi hayatım vardı ,kızlar ,ortam falan yaş şimdi 40 artık biraz daha duruldum yine arkadaşım var inanki ben görüşmüyorum artık huzur ,sadelik istiyorum internet kız dolu bu özgürlüğün tadını çıkar hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neduun N kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.