Şimdi Ara

gerçekten cin şeytan gören varmı aramızda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dabbe 3 cin vakasını izledim en sonda pıçakla öldürme sahnesi olmasaymış güzelmiş 2 yide izledim kadının bacakları kesilip òrümcek gibi çığlıkla kaçışında çok tırstım.

ee peki hep anlatılır şunu yapma nimetle oynama çarpılırsn destrsz tuvaletini ypma gece tirnak kesmek ugurszluk hrsz girer vs yapılmayck şey nimet falan ama gören oldumu veya gormese de sezen diyelim melakeleri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok
  • şeytanla dans ediyom ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

şeytanla dans ediyom ben

• Benim arkadaşım aynaya baktığında kendisi yerir cim gördüğünü söylüyordu
    Tey Allahım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinle kolbastı yapmıştım. .. pişmanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kral nerede gören oldu mu?
    6 yıl önce açıldı
    Aşk ne demek bilen var mı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o saydiklarinin hepsini yaptim daha gelmediler

• Son paragraftakiler ninelerimizin uydurmalari

• gördüm ama emin değilim siyah bi bulut diyim.
  • bizzat şeytanla sevişen tanıdığım var
  • dostaverski D kullanıcısına yanıt
    Niye görünmesin aramzıda çok cin şeytan var.
  • 2 sene onceydi 17 yasinda koydeyim sigaraya yeni baslamistim ramazandi iftardan sonra biraz oturdum sonra babam bi sigara yakti canim cekti benimde saat 10a geliyodu evin arkasinda dere vardi masalarimiz felan vardi hamak vardi gittim hamaga yattim biraz tirstigim icin kopegimide aldim gittim kopek altimda yatiyordu ben 2 3 4 derken yakiyodum sigaralari sonra kopek bi hirladi mirladi kulaklari dikti 10 dk sonra felan kosa kosa evin oraya gitti kopek bi hisiltilar oldu findiklarin orda yani cok ciddiyim kaciracaktim altima okadar korktum bi amca cikti napiyosun olum burda aksam vakti dedi bende oyle diyince korkum biraz azaldi ama tanidiktir diye sigara ictimi soylemedim hic amca ormani dinliyorum dedim iyi tamam keyfine bak dedi sonra evin ters yonune dogru gitti derenin kenarindan uzaklasinca bende bi tane daha yaktim kafami kaldirdim adam yok sonra dusundumki o ormanin ortasindan adamin cikmasi imkansiz ve gece gecede onunu goremeyecegi icin hayatta gecemez ormanin ordan zaten gunduzde gecemez cok sık bi orman bunlar aklima gelince ben tek gitmeye korktum eve kopegi cagirdim gelmedi eve gittim tek basima ama evdekilere anlatmadim olayi

Birde amcamla beraber ikimiz kaliyorduk evde gece 2-3 gibi uyuyordum amcam uyandirdi evde 2 katli alt tarafdada kumes var bi tarafta bi taraftada amcamin esyalari var merdiven kurek felan neyse iste amcam beni uyandirdi alttan sesler geliyor diye dinledik felan alttan gercekten sesler geliyordu biri oralari karistiriyordu sanki tak tuk sesler amcamdada dedemden kalma eski bi tufek vardi ciktik assaki balkona o alt tarafin kapisini goren balkona amcam tufegi bi sak sak yapti sesler kesildi sonra bekledik felan yarim saat ses yoktu evin kapisini kitledik yattik sabah tavuklari acmaya gittigimizdeno kapi acikti kiliti surguluydu acilmis kapida tam kapali degildi aralik vardi icerdeki hersey daginik sekildeydi

• ben şeytan gördüm beraber mangalda yaptık knk
  • Bi kış gecesiydi,acaip tipi vardı,Kocaeli-Gölcük'te yukarı köye gidicem,saat gece 1-2 arası...öyle kolay kolay korkmam ben.yaklaşık 4-5 km yukarıya doğru
    yürümeye başladım.Öyle tipi varki başıma yerden zor kaldırıyorum.yürüdüğüm güzergahta hiç ev falan yok.Bi tarlanın yanından geçerken gecenin karanlığında bi adam o tipide yürüyerek yanıma geldi.Ne ev var ne bişey...nereye gidiyosun dedi,eve gidiyorum dedim ama bi tuhaflık var adamda..sanki normal yolda yürüyomuş gibi
    yürüyor.ben başıma kaldırıp yüzüne bakamıyorum tipiden.sonra ben sordum sen nerede oturuyosun dedim,karşıki dağları gösterdi eliyle..sonra yine yürüyerek yine tarlaya doğru gitti...
    hala nedir ne değildir bilmiyorum..
  • Yazılanlardan anladığım kadarıyla cinlerden değil de dağlardaki dedelerden ve hırsızlardan korkuyor herkes
  • Eti cin seçenekler arasındamı ?
  • gece tırnak kesme gunah olur demelerinin sebebi eskiden ısıklandırma azdı oyuzden yemeklere kaçar diiye boyle bişey uydurmuslar
  • Dostum onu bunu bilmem ama benim uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var ben sana onuda getiricem onuda getiricem.
  • Okulun arka bahçesinde kocaman 5 adam boyutunda bir şey görmüştük.Arkadaşım Göktuğ ile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.