Şimdi Ara

Gerçekten bu yolun bir çıkışının oldugunu düşünen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tayyibin eyalet sistemiyle alakalı konuşmalarını dinledim de.Gerçekten de söyledikleri gibi ülkeyi bop projesi kapsamında bölmek istiyor olabilirler.Ama ben hiç bir çıkış görmüyorum malesef ya yavaş yavaş zehirleyip öldürecekler bu ülkeyi cumhuriyeti laikliği, sınırlarımızı yada iç savaş çıkaracaklar başka bir yol göremiyorum.

Bu adamlardan nasıl kurtulacağız fanatizmi bir kenera bırakın yorum yaparken.Referandum sonuçları ne olur diye konu açıyorlar bakıyorum adam %60 hayır çıkar yazmış ya bırakın bu işleri objektif olun nasıl çözülecek bu iş? Sonumuz iran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 20 Ocak 2017; 2:25:5 >

• birşey olmayacak başkanlık gelirse bölünecek doğu ondan sonrası kürtlerle israil-abd nin bileceği iş ama bop tamamlanana kadar kürtlerede orda gün yüzü göstereceklerini sanmıyorum.Bizimkilerede kına dağıtıyor oluruz o zaman heralde yakarlar bi taraflarına.Özellikle kandırıldık bilemedik bu hükümetin böyle olacağını diyecekler için.
  • Başkanlık demek eyalet demektir.Eyaletlere ayrılır ve başkan seçileceği zaman verilen oya göre delegelerin eyalet sayısına göre değerlendirilir.

Peki doğu bölgesi ne olacak? Onlara eyalet verilirse nasıl bir düzen olacak şuan ki rejimle bile doğuyu zor zaptediyoruz birde bu işin eyaletlere bölünmesi var sonumuz hayır olsun...

Bence bu adam ölmeden türkiyeyi batıracak ve bizde toparlayamayacağız.
    Allahım ülkemizi ve milletimizi korusun.
  • Elitist ve elitistlere hayran olan kesimin aklı başına gelmedikçe hiçbir şey değişmeyecek. Reis öldükten sonra ülke ne olacak ben asıl onu düşünüyorum, doğru düzgün lider yok hepsi vasıfsız. Başkanlık sistemi vasıfsız yöneticilerin elinde ülkeyi uçuruma götürebilecek bir sistem üstelik. Hayırlısı diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış yolu ? Bir yerde patlayacak sonra belki.

Biz ülke olarak hiç bir zaman birlik içinde olamadık. Önceden Alevi Sünni, Kürt Türk gibi ayrımlar vardı. Şimdi bunlara ek olarak fetocu, PKK destekcisi, kemalist vs vs vs kere eklendi. Herkes birbirini suçlu suçsuz doğru yanlış yaftaliyor. Bu kadar parçalı ve birbirini ötekileştiren bir toplumda huzur olmaz. Bir yerde patlayacak ve insanlar birbirini suçlamamayı olduğu gibi kabul etmeyi öğrendikleri zaman çıkış yolu o zaman olur. Ha bu 1 senede mı olur 10 senede mı olur belli olmaz.

En nihayetinde bir toplumuz AKP MHP CHP HDP demeden asgari müşterekte buluşmayı sağlamalıyız yoksa ciddi bir yıkım olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: herons

quote:

Orijinalden alıntı: parapara

Elitist ve elitistlere hayran olan kesimin aklı başına gelmedikçe hiçbir şey değişmeyecek. Reis öldükten sonra ülke ne olacak ben asıl onu düşünüyorum, doğru düzgün lider yok hepsi vasıfsız. Başkanlık sistemi vasıfsız yöneticilerin elinde ülkeyi uçuruma götürebilecek bir sistem üstelik. Hayırlısı diyelim.

15 yıldır elitist elitist
    twist twist gibi

olum elitist olunda şu lafları duymaktan kurtulalım gına geldi.

Sonradan elitist olunmaz, doğulur. Sen ancak onlara özenen sıradan bir bireysin. Kendini dev aynasında gören kedinin aslan kesilmesi gibi

• Bu işin sonunda doğu batıdan değil batı doğudan ayrılmak isteyecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elitist ve elitistlere hayran olan kesimin aklı başına gelmedikçe hiçbir şey değişmeyecek. Reis öldükten sonra ülke ne olacak ben asıl onu düşünüyorum, doğru düzgün lider yok hepsi vasıfsız. Başkanlık sistemi vasıfsız yöneticilerin elinde ülkeyi uçuruma götürebilecek bir sistem üstelik. Hayırlısı diyelim.

15 yıldır elitist elitist
    twist twist gibi

olum elitist olunda şu lafları duymaktan kurtulalım gına geldi.

Sonradan elitist olunmaz, doğulur. Sen ancak onlara özenen sıradan bir bireysin. Kendini dev aynasında gören kedinin aslan kesilmesi gibi

sabahtan beri elitist elitist diye benmi doladım ağzıma bu kelimeyi.?

özenti diyor
    benim öyle bi iddiam yok ki sen takmışsın
    elitist elitist diye dolaşıyon.

asıl özenti kendinde farkında değilsin

şu yorum psikolojinde bile ne kadar ezik bir birey olduğunun gerçeği yatıyor.
    birde ülke hakkında yorum yapıyor

elitist olunmaz doğulur diyor.

niye bunlar ayrı bir ırkmı?

çok seviyorum böyle karşımdaki insanların saçmaladıklarını görmeyi.

bu kötülüğü kendinize yapmayın

Aytunç Altındal'ın hayatında tek kitabını okumamıştır. Yazım kurallarını bilmez. Dünyadaki 8 kişinin bütün Dünya servetlerinin yarısına sahip olduğunu bilmez, sonra gelir burada elitist olduğunu iddia ederek artistlik yapar. Allah ıslah etsin seni kardeşim.

• Bence bizim yapabileceğimiz bir şey yok , kendi kendilerine batıyorlar zaten, başkanlık sonrası kendisini satamazsa başkasına, şahsen ben bu düzeni 2-3 yıldan daha fazla devam ettirebileceğine inanmıyorum. Özelleştirecek bir şeyleri kalmadı.

Önümüzdeki referandum önemli, eğer %50-55 gibi bir oyla geçerse beklenmedik şeyler olabilir, Ben şahsen %60 rakamını baya abartılı buluyorum evet için, ama %60-65 evet baya moral kırıcı olacaktır.

Şahsen şu an ki tüm eylem yasakları kendilerine zararlı, hayır kesinlikle ve kesinlikle halkın bahsettiğimiz kesiminin umursadığını sanmıyorum, ama diğer kesimin sinirlerinin birikmesine sebep olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Başkanlık demek eyalet demektir.Eyaletlere ayrılır ve başkan seçileceği zaman verilen oya göre delegelerin eyalet sayısına göre değerlendirilir.

Peki doğu bölgesi ne olacak? Onlara eyalet verilirse nasıl bir düzen olacak şuan ki rejimle bile doğuyu zor zaptediyoruz birde bu işin eyaletlere bölünmesi var sonumuz hayır olsun...

"Başkanlık demek eyalet demektir." kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

quote:

Başkanlık demek eyalet demektir.Eyaletlere ayrılır ve başkan seçileceği zaman verilen oya göre delegelerin eyalet sayısına göre değerlendirilir.

Başkanlık sistemini hiç araştırdın mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

quote:

quote:

Kaynak istemiştim, eyalet sistemi olacağına dairde kaynak varsa merak ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

quote:

quote:

Kaynak istemiştim, eyalet sistemi olacağına dairde kaynak varsa merak ediyorum.

Kaynak istediğin eleman ben değilim ama erdoğanın eyalet sistemi hakkında videosunu atabilirim.

https://youtu.be/66WNXr30AZM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• %60 hayır çıkacak bunu ısrarla söylüyorum. nedenini de açıklamıştım. 2010 referandumuyla bu çok farklı . 2010 referandumunda halka yöneik iyileştirmeler vardı,darbecileri yargılayacağız diye kandırdılar. hatta buna inanan bazı aklı evvvel sol gruplarda yetmez ama evet dedi.

şimdi ise halka yönelik tek bir madde bile yok. 2010 da ekonomi iyiydi işler yolundaydı. şimdi ekonomik kriz var. 2010 malum cemaat örgütünün desteğini almışlardı.

yani şuan mulalefetin eli çok güçlü. bilinçsiz kitlelere de muhalefet durumun vehametini anlatırsa %60 hayır almak çok zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

%60 hayır çıkacak bunu ısrarla söylüyorum. nedenini de açıklamıştım. 2010 referandumuyla bu çok farklı . 2010 referandumunda halka yöneik iyileştirmeler vardı,darbecileri yargılayacağız diye kandırdılar. hatta buna inanan bazı aklı evvvel sol gruplarda yetmez ama evet dedi.

şimdi ise halka yönelik tek bir madde bile yok. 2010 da ekonomi iyiydi işler yolundaydı. şimdi ekonomik kriz var. 2010 malum cemaat örgütünün desteğini almışlardı.

yani şuan mulalefetin eli çok güçlü. bilinçsiz kitlelere de muhalefet durumun vehametini anlatırsa %60 hayır almak çok zor değil.

Halkci degiller.

Halkci olsalardi eveti basar gecerdim

15 sene ulkeye yatirin yapma sonra gel yabanciya yatirip yap diye bagir.

Samimi degil

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafada -- 20 Ocak 2017; 14:0:8 >
  • 2010 dan olumlu olarak yanlarında %7 lik mhp tabanı mevcut. tarih tekrar Baçelinin elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

2010 dan olumlu olarak yanlarında %7 lik mhp tabanı mevcut. tarih tekrar Baçelinin elinde.

Bahçeli evet diyor diye mhp tabanı da evet demez. demiyor da. Bahçeli evet için miting bile yapamayacak bakın görün. ha belki Bahçeli nin mitingi kalabalık görünsün diye ak fedaileri görevlendirebilir akp. ama mhp tanı bu işe çok isteksiz.

hatta akp fanatik olmayan akp liler bile bu işe karşı.
  • Benim anlamadığım olay anayasayı okursun evet yada hayır dersin . Söz konusu vatan ise partici olmak ihanettir.
    Ben okudum kendimce bi kararım mevcut. hiç bir parti istedi diye oy kullanmmam.
  • Konuşanın bir an için selahattin demirtaş olduğunu zannettim, sonra gözlerimi ovuşturdum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.