GERÇEKTE OLMAYAN SEVGİLİ EDİNMEK USTALIK İSTER BANA GÖRE
Daha önce hiç olmadı bundan sonrada olmayacak gibi görünüyor. Bende hep yazar dururum. Boşver olmayı versin...ÇOK ŞÜKÜR AKLIMIZ YERİNDE :DDD
AŞK ŞİİRİ
Derin duygulardan oluşmuş sözlerimi belirtmeden edemiyeceğim.
Belki konuşamayacağız, belki görüşemeyeceğiz belki sen bilinmeyen çok uzak diyarlarda olan derin duygularım sana yetişemeyecek kadar çok uzaktasın. Ama şunları bilmeni istiyorum.
Sevdâ ummanlarının biricik ilâhesi, Gözlerine kurbân olduğum eşsiz güzel. Size rastladığım ândan itibâren hayâtımın akışı değişti. Bütün varlığım hayâliniz ve sevginizle doldu. Şu ânda, ben, kalbi binlerce aşk okuyla yaralı bir sevdâ kazâzedesiyim. Çok uzaklara gitmeye hazırlanırken gönlümün bu gizli sırlarını size açmadan edemedim. Size milyonlarca güzel söz hazırladığım hâlde her defasında dilim tutulduğu için bir türlü açılamadım. Lâkin sanırım gözlerimdeki sevdâ dolu yalvarıştan kalbimin nicesine aşkla dolu olduğunu anlamışsınızdır.
hoşcakal bilinmeyen diyarların eşsiz güzeli hoşcakallll
Hazinli duygularını bulamayıp hep oturupmu ağlasam bilemedim bilemedim derdin neydi bilmedim. kararlılık neki sevda ummanlarının eşsiz güzeli ciddiyet nedirki gözlerinin baktığı her yerde eriyip kayboluşum istek neki seni her yerde bakar seni görürüm ama olmuyor olmuyor baktığımda karşılığını bulamayınca hep göz yaşlarım gelir seviye nedirki hisleri dürten içindekileri aşk dolu sözlerle sevkeden ilayesine ama sen hep karşımdaydın .....HAYALİMDEKİ GÜZEL hoçkalam aklım hayalimin almadığı yar güzeli hoşcakal