Bildirim
Gerçekler 1 (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
En büyük kişisel gelişim,clickbait videolara tıklamamaktır -
Komünistlerin artı/emek değeri gerçektir -
Çok sıkıldım -
Şu an forumdaki en ilginç ve en kaliteli konuyu okuyorsunuz -
Dh üyelerinin yazılarında gerçek yoktur.Bende de yoktur.Gerçek dışarıda bir yerde.Ben ise gerçeğin kölesiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 18 Nisan 2020; 3:38:49 > -
Marjinal olmamak sıkıcıdır,herkesleşmek sıkıcıdır.Farklı olmak için ''kasınız'' -
Atlar ölene adar yaşayabilir -
Hepinizden nefret ediyorum.Kötü geceler -
Normielik kanserdir ve konu dışının resmi ideolojisi normieliktir.Sizi gidi normieler gidi -
Bundan sonra kimse boş yapma demeyecek.Boş yapmacılar recm edilmeli.Pamuklarla.Şiddet kötüdür -
İnsanlık ''doğanın' sırtına binmek için vardır -
Tarih çöptür ve ilgilenilmemesi gerekir -
Netflix çöptür.Fikir çok güzel ama siz o kadar çok insanın parasını bu kadar zaman almak isterseniz ortaya çıkacak tek sonuç kocaman çöplüktür -
Konu dışı ölmüş -
Hala sıkıcısınız -
İnsan öğrenmeyi unuttuğu gün ölmüştür.Ve siz konu dışı ölmüşsünüz -
şimdiye kadar diablo oynamayan hayatında hack and slash role playing game oynamamıştır.quote:
Orijinalden alıntı: Zodion
Diablo oynamayı düşündüğüm oyunlardan biri.Yalan yok
Alıntıları Göster -
Path of exile ve torchlight oynadım.Kurtarmaz galibaquote:
Orijinalden alıntı: metkam_42
şimdiye kadar diablo oynamayan hayatında hack and slash role playing game oynamamıştır.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X