Şimdi Ara

GERÇEKÇİ YORUMLARLA TELEFON SEÇİMİ!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar hala kullanmakta olduğum telefonum (Nokıa N8) un bazı eskidiği için donanımsal sorunları ve bitmek bilmeyen yazılımsal sorunları yüzünden yeni bir telefon arayışına girdim.Bütçeyi henüz tam netleştiremedim kafamda ancak max 1800-2000 tl düşünüyorum.Ve bu fiyata kadar ki telefonlara baktığımda şu an herkesin düşündüğü ve birbirine tavsiye ettiği modeller başı çekiyor

1.Galaxy S5 bu telefon çoğu performans testinde m8 den sonraki en iyi telefon olarak gösteriliyor ama telefonu aldıktan 3-5 ay sonra fiyatının üzücü derecede düşmesi çok kötü onu geçtim her tarafı plastik bir telefon dayanıklılık vs ne olur bilemiyorum

2.LG G3 önceden aradığım telefon bu diyordum ama sonraları okuduğum yorumlar kullanıcların sıkıntıları ve incelememdeki anormal sıcaklık değeri beni uzaklaştırıyor ama bir o kadar da tasarımıyla beni etkilemeye devam ediyor.

3.Sony Xperia Z2 tasarımını pek beğenmiyorum ancak en çok önerilen telefon diyebilirim,bu kadar sorununa rağmen nasıl bu kadar övülüyor merak ediyorum

4.HTC ONE M8 tasarımı hoş ancak kamera ve özellikleri bakımından diğer telefonlardan bir adım geride gibi duruyor

5.Daha uygun fiyatlı ürünler bunlarda lg g2 nexus 5 ya da z1 c aslında z1 c düşünmüyorum küçük ekrandan ötürü 3,5" dan artık sıkılmıştım bu da çok büyük sayılmaz açıkcası lg g2 de sarı leke kamera olayı canımı sıktı

6.Note 3 güzel phablet :) çok büyük gelir mi ki ya da HTC one max

evet arkadaşlar ne önerirsiniz çok uzattım ama durumlar böyle :)...

ayrıca bu telefonları paralel ithalat alsam bir sorun olur mu malum teknosa bimeks epey şişirilmiş fiyatla satılıyor bizdeuygun da en az 300-400 tl fark var aralarında ne dersiniz

yorumlar için şimdiden teşekkürler

edit:ekleme

bu arada telefondan beklentilerim oyunlardan minecraft çok oynarım oynarken şarj olayı ve ısınma olayının minimum olmasını istiyorum
    internet vs kasmaması
    telefon konuşmalarının netliği ve anten çekişi
    ve güncel telefonlardan geri kalmayan herşeyi diyebilirim

edit üstüne edit: arkadaşlar yeni çıkan modeller ilgi çekmeyi başarıyor ancak ilk parti ürünler sorunlar vs biraz beklenmesi gerekiyor diye düşünüyorum ben.

Note 4 ve z3 , z3c güzel cihazlar ama hepsinin ayrı ayrı eksikleri var
    açıkcası içlerinde en iyisi note4 gibi görünüyor hem 64bit olması hemde gelişmiş özellikleri ile dikkati üzerine çekiyor ama boyut olarak sıkıntı yaratır mı?5.7" biraz fazla gibi 5.2-5,5 iyi ama 5.7" düşündürüyor

z3 hala aynı z2 nin biraz geliştirilmişi

z3c ise güzel telefon ama boyutu biraz küçük kalıyor gibi ve önümüzdeki yıllarda 2015den itibaren 64bit işlemciye geçilecek ramlar yükselecek bu yüzden de cihazdaki 2gb ram yetmeyecek gibi duruyor

• darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    hocam bana sorarsanız z2 yada g3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sungur1907

hocam bana sorarsanız z2 yada g3

+1

Xperia Z2'nin düzeltilmiş versiyonu, eklemelerle birlikte. Tavsiye ederim.
  • darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam note4 edge beklerdim çünkü bence tasarımı gerçketen hoş ama samsung sevmeyen bir insanım 6 yıldır samsungtan sıkıldım :D Sony z2 alırdım kesinlikle fiyatıda düştü.
  • Zaten Telefonlara Yazdığın Açıklamaları Herkes Biliyor Hocam Ezberledik Artık Yazmana Gerek Yoktu Telefona Gelirsek Z3 Bakabilirsin Ama Sony 6 Ayda Bir Telefon Çıkaracak Biliyorsan O Yüzden M8 Bakmanı Öneririm Kamerası Çok Kötü Değil Özellikle Çift Kamera Olması Derinlik Vs Olması Çok Iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

XFX RX6800XT Speedster Merc 319 | PNY 16X2 32 GB 3200 MHz XLR8 | WD 1TB | | Seagate IronWolf 6 TB | Sabrent Rocket 1 TB | Samsung 980 NVME 1 TB

Sistem Tercihlerimdeki Her Ürün Hakkında Soru Sorabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç seçimi hakkında fikir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.